Ovo je iz ovog PO i odgovor da li je elitan u tom segmentu, napredovao je i lma veliki prostor da još napreduje.
Ovo je što se tiče RS-a, možemo mi imati svi mišljenja, ali ove brojke ne lažu.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Ma nema potrebe da niko nikog ponižava, oba igrača su u samom vrhu lige po kvaliteti. Oba će na kraju biti i u All NBA 1st. Giannis je nivo iznad i jednog i drugog u mojim očima gledajući neki duži period sezona iza nas bez obzira na ispadanje, ha što je ispao od vas, ha da je ispao od nas.emir18 je napisao/la: ↑16 maj 2022, 14:18
Dirk:
Upravu si sve.
Ja nisam ponižavao Luku u raspravi sa Tatumom, u nekim drugima jesam.
Vidi sinoć sam procitao da Giannis može biti No.1 i digla mi se kosa na glavi, mi ovdje koji gotovimo Tatuma ne preuveličavamo toliko.
Završio je kako je završio isto tako je u All NBA prvom timu 99%.
Pogledaj naprednu statistiku i def i off rejting, tu je negdje sa Giannisom, o tome se priča.
A ziv si
Naprednija Utah.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑16 maj 2022, 15:20ovi Sunsi su regular season team, nisu PO team i to im je osnovni problem
niko nema vecu sirinu, sistem u napadu, veliki broj igraca koji se vrte i po malo igraju, doprinose.
Ali kad se srati rotacija, kad se stisnu odbrane, kad treba jasna skorerska hijerarhija i skorer koji ce konstantno da isporucije upali su u problem.
Ta prva petorka je odlicno izbalansirana ali prva opcija je slabija i od Luke i od Tatuma, i od Butlera, o Giannisu i Stephu da ne pricam
Giannis bi sa A.Holidayom, C.Johnsonom, Craigom i Paynom umjesto svoje rotacije, pa cak i Matthewsa prosao dalje.
https://thesportsdrop.com/articles/top- ... history/5/
OldFashioned je napisao/la: ↑16 maj 2022, 15:24Konferencijsko polufinale:
35.9 min.
32.6 ppg
48.3% fg
32.8 %3
76.6% ft
9.9 reb
7.0 asst.
2.1 stl
Kakav igračLuka in the Suns series:
— More points than Booker
— More rebounds than Ayton
— More assists than CP
— More steals than Mikal
budeš li ti više pisao i inzistirao na tim konstruktivnim stvarima,bit će i više takvih upisa+da se ne pecamo na to stalno trollanje.dirkules je napisao/la: ↑16 maj 2022, 14:46Napisa se stranica i stranica o Luki, o Tatumu, o ovome o onome, a ne spomenu se za mene lično možda i dva prava MVP-a obje ekipe. Dva čovjeka i njihova tima pomoćnika koji su napravili taj zaokret od nove godine i u Dallasu i u Bostonu, koji su posložili stvari, koji su napravili defanzivnu elitu top 7 odbrane lige, koji su se izvrsno prilagodili i u PO-u i taj period od nove godine do danas prenijeli i u PO, u svojim prvim sezonama na klupi kao HC. Jason Kidd i Ime Udoka.
dirkules je napisao/la: ↑16 maj 2022, 15:40OldFashioned je napisao/la: ↑16 maj 2022, 15:24Konferencijsko polufinale:
35.9 min.
32.6 ppg
48.3% fg
32.8 %3
76.6% ft
9.9 reb
7.0 asst.
2.1 stlKakav igračLuka in the Suns series:
— More points than Booker
— More rebounds than Ayton
— More assists than CP
— More steals than Mikal![]()
Gori je choke GSW kad su imali 73-9 sezonu pa nisu osvojili plus imali 3-1 u finalu, to je ipak nenadjebivo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.