Definitivno prenapuhana prica. Ispade sad hiljadu mostaraca zivi u sarajevu i pokupovali sve karte

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Definitivno prenapuhana prica. Ispade sad hiljadu mostaraca zivi u sarajevu i pokupovali sve karte
Živi više od hiljadu. Jedan lik je kupio 14 a zamisli ostale. Bilo je mnogo više od ''par individualaca'' to ti ja garantujem i nisu oni problem nego su problem ove lole što kupe po 10-15, papci obični. Oni se bore za prvi trofej u 40 godina i normalno je što ih trese euforija, njima je finale kupa kao što bi nama bio ulazak u grupe ali savez je za ovo kriv. Stadion prima 13.9K a ti pustiš u prodaju 7000 ulaznica
Obavještavamo sve navijače Fudbalskog kluba Sarajevo, kao i ekipe koje su se prijavila za učešće na turniru u malom fudbalu u znak sjećanja na ubijenog Vedrana Puljića, da će turnir biti odgiran 28. maja ove godine na pomoćnom terenu stadiona Asim Ferhatović - Hase. Na ovaj način pokazujemo da će naš Vedran uvijek ostati u našem kolektivnom sjećanju i da ćemo tražiti pravdu na svaki mogući način dok god dišemo.MortemHz je napisao/la: ↑16 maj 2022, 15:01Živi više od hiljadu. Jedan lik je kupio 14 a zamisli ostale. Bilo je mnogo više od ''par individualaca'' to ti ja garantujem i nisu oni problem nego su problem ove lole što kupe po 10-15, papci obični. Oni se bore za prvi trofej u 40 godina i normalno je što ih trese euforija, njima je finale kupa kao što bi nama bio ulazak u grupe ali savez je za ovo kriv. Stadion prima 13.9K a ti pustiš u prodaju 7000 ulaznica![]()
![]()
još da napomenem da su grupe i obični navijači u dobrom odnosu što znači da ti i ne treba tampon zona ili neka bude minimalna, nebitno. MINIMALNO su trebali pustiti 10000 a bilo je uslova i za 12000.
Ma ja, ljudi vide 3-4 primjera i kontaju smak svijeta. Bice njihovih 100 navijaca na nasoj tribini i bit ce usrkleceni jer nisu medju svojima. Ne kontam koja je poenta umjesto na svojoj tribini i sa svojim navijacima, biti medju tudjima. To je balijski seljakluk i inat papanski, kojim se mi ponosimo, ali koji je odlika neciviliziranosti. Nasem narodu je draze zajebat nekoga nego sebi ugodit.
100% hajmo mi prvo svoje u shopu i udruženju pokupovati, pa da imamo razlog da se žalimo.
Baš tako ja ne znam kome je gušt otići medju suparnicke navijace a mogao si biti u svom sektoru s svojom navijacima. Evo meni kad bi djaba neko dao zapad sektor s velezovim ja nebi otisao. Rekao bi neka hvala na sjever cu s svojimaspezial je napisao/la: ↑16 maj 2022, 15:21Ma ja, ljudi vide 3-4 primjera i kontaju smak svijeta. Bice njihovih 100 navijaca na nasoj tribini i bit ce usrkleceni jer nisu medju svojima. Ne kontam koja je poenta umjesto na svojoj tribini i sa svojim navijacima, biti medju tudjima. To je balijski seljakluk i inat papanski, kojim se mi ponosimo, ali koji je odlika neciviliziranosti. Nasem narodu je draze zajebat nekoga nego sebi ugodit.
Uostalom, horde su jaca navijacka grupa i grmit cemo cijelu tekmu, a kod njih ce nakon 10 minuta bit samo urlikanje od 90% navijaca, tako da ne sekirajte se.
Jedina njihova prednost je sto ce im navijaci biti smjesteni pod krovom, dosta to utice na navijanje... ali valjda ce se i nas zapad pridruziti hordama na sjeveru u navijanju.spezial je napisao/la: ↑16 maj 2022, 15:21Ma ja, ljudi vide 3-4 primjera i kontaju smak svijeta. Bice njihovih 100 navijaca na nasoj tribini i bit ce usrkleceni jer nisu medju svojima. Ne kontam koja je poenta umjesto na svojoj tribini i sa svojim navijacima, biti medju tudjima. To je balijski seljakluk i inat papanski, kojim se mi ponosimo, ali koji je odlika neciviliziranosti. Nasem narodu je draze zajebat nekoga nego sebi ugodit.
Uostalom, horde su jaca navijacka grupa i grmit cemo cijelu tekmu, a kod njih ce nakon 10 minuta bit samo urlikanje od 90% navijaca, tako da ne sekirajte se.
Ma podijelit će i savez bruku karata sigurno.PapirnaMarka je napisao/la: ↑16 maj 2022, 15:33100% hajmo mi prvo svoje u shopu i udruženju pokupovati, pa da imamo razlog da se žalimo.
Na sjeveru imamo 1855 mjesta (nije 1500), 500 smo dobili isključivo mi istok od saveza, a za zapad imamo 1500, eto neka su 300 uzeli oni, to je opet 1200 mjesta za nas na zapadu. Znači u svakom slučaju biće nas oko 3500, ako ne i više.
U shopu sam sad bio, ima manje od 200 karata za sjever i 100 istoka. Kažu da je u udruženju ostalo oko 400 sjevera, tako da imamo mi jos 700 karata koje se prodale nisu.![]()
Pa nemojte živi bili biti tako kratkovidi. Uz koga smo mi stali ove sezone, a krade se i gazi po svima od prvog kola? Jesmo li stali i uz jedan pokradeni klub od prvog kola do danas?FCUM je napisao/la: ↑16 maj 2022, 14:09ko ce stati uz nas ? Svi Vici lizu jaja da bi dobili travnjak i za sijaliceŠTA_JE je napisao/la: ↑16 maj 2022, 14:06Gdje su ostali klubovi da se solidarisu s nama? Da zaprijete istupanjem iz Lige! Gdje je sindikat fudbalera sto i oni ne reaguju? Ovo je strasno ako se samo tek tako predje preko ovoga. Previse puta je nas Savez bukvalno popišao i marginalizirao. Ako treba i pred Savez da idemo da podrzimo Klub ali im se ne smije dopustiti da ovako i ovakve Odluke donose!
Skupit se 5ca, navuc ga i degenek.AVNOJ je napisao/la: ↑16 maj 2022, 15:59Sarajevo Velež istok (50 KM)
https://www.olx.ba/r/48123661/472012
Imal smisla![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.