Izgubio je 4-2 od Clipa, pretjerujete.vedinjo98 je napisao/la: ↑16 maj 2022, 08:51Netsi su ekipa od dva covjeka i bukvalno nikoga vise. Mozda i najgore koncipirani u citavoj ligi. Boston daleko kompletnija i organizovanija ekipa. Bucksi su dobra ekipa, ali stigao ih je umor sinoc i uz neke odluke trenera i los sut desi se poraz u majstorici.dark44 je napisao/la: ↑16 maj 2022, 08:05Tatumovo finale konferencije je preko KD, Kyrie te Jrue i Giannis. Dok je Luka došao preko chokera Mitchela, Gobera koji ne može ostati na terenu te vječitog chokera CP3.
Postoji razlika, ne osporavam Lukin kvalitet ali lakše sa hot takovima, obojica imaju još puno da rade i dokažu![]()
S druge strane, Luka ima mnogo slabiju ekipu u odnosu na Tatuma, ali i dalje nije zijanio nijednu seriju u karijeru, a da nije isla u 7. utakmica. Ove godine izbacio Utah koji je PO konstanta na Zapadu kakvi god bili, te nakon toga i ekipa od 64 pobjede.
NBA Playoffs 2021/22
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs 2021/22
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Subjektivan si, 3 ECF je daleko iznad Lukine karijere, ako uzme prsten sva priča ti pada u vodu.Epidaurus je napisao/la: ↑16 maj 2022, 10:47Ne, nisu na slicnom nivou. Luka je klasa iznad i sad i prosle sezone. Da li ce ga Tatum stici nekad u buducnosti ostaje da vidimo.
Luka jeste drasticno bolji playmaker od Tatuma. Ako to ne vidis onda ti stvarno nema potrebe ista objasnjavati.
Ja razumijem da ste uzbudjeni zbog ECF i legitimne sanse da udjete u finale al ovakva poredjenja neuporedivih igraca stvarno nemaju smisla. Smjesnije od onog vremena kad su nas navijaci Spursa ubjedjivali da je Parker bolji od Paula.
Luka još treba da se dokaže u PO.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Luka treba da se dokaže, ajjj krusna mrvo
Dvostruki aršini forumaša standardno, za neke igrače se veže sadašnji narativ a za neke košarkaški plafon, talenat, what if, neracionalne brojke.
Isto se govorilo da je Davis bolji igrač od Giannisa jer ima više talenta, a za par godina se pokazalo da mu ne može prismrdit. Harden koji ima talenat nije mogao prismrdit Giannisu i mnogo stvari još
Isto se govorilo da je Davis bolji igrač od Giannisa jer ima više talenta, a za par godina se pokazalo da mu ne može prismrdit. Harden koji ima talenat nije mogao prismrdit Giannisu i mnogo stvari još

Ne treba ga uzdizati u zvijezde jer je sa 23 godine došao do WCF.
Tatum to uradio sa 19 i ima bruku utakmica u PO, dokazaniji je igrač, samo subjektivan čovjek može suptrono tvrditi.
Moje mišljenje je da su Tier1, necu nikoga stavljati ispred.
Tatum to uradio sa 19 i ima bruku utakmica u PO, dokazaniji je igrač, samo subjektivan čovjek može suptrono tvrditi.
Moje mišljenje je da su Tier1, necu nikoga stavljati ispred.
Kolega Luka je na 35ppg u PO sta treba jos da se dokaze?emir18 je napisao/la: ↑16 maj 2022, 12:59Subjektivan si, 3 ECF je daleko iznad Lukine karijere, ako uzme prsten sva priča ti pada u vodu.Epidaurus je napisao/la: ↑16 maj 2022, 10:47Ne, nisu na slicnom nivou. Luka je klasa iznad i sad i prosle sezone. Da li ce ga Tatum stici nekad u buducnosti ostaje da vidimo.
Luka jeste drasticno bolji playmaker od Tatuma. Ako to ne vidis onda ti stvarno nema potrebe ista objasnjavati.
Ja razumijem da ste uzbudjeni zbog ECF i legitimne sanse da udjete u finale al ovakva poredjenja neuporedivih igraca stvarno nemaju smisla. Smjesnije od onog vremena kad su nas navijaci Spursa ubjedjivali da je Parker bolji od Paula.
- OldFashioned
- Kontakt:
Trpa kao Jordan u PO plus evo sad je i u finalu konferencije sa ne tako bajnom ekipom u vremenu udruživanja superzvijezda u jednoj ekipi.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Tatum URADIO sa 19, i kaže subjektivni ste.
Daj nek se vrate Lakeri, sve im je oprošteno.

Daj nek se vrate Lakeri, sve im je oprošteno.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Harden ubleha, Luka dokazani PO igrač poslije dvije dobijene serije (jedna protiv poluraspale ekipe u kojoj su i bez njega dobijali)

Ja subjektivan sto i pored mora dokaza ti meni ovdje tvrdis da se Luka treba dokazati u PO? Luka koji na nivou karijere ima 30+ ppg u PO i koji je protiv ekipe koja na krilima ima defanzivce poput PGa i Kawhija davao 30+? Tatum u karijeri nema nijedne serije na nivou tih Lukinih protiv Clippersa. Ludilo navijaca Bostona je priceless definitivno.emir18 je napisao/la: ↑16 maj 2022, 12:59Subjektivan si, 3 ECF je daleko iznad Lukine karijere, ako uzme prsten sva priča ti pada u vodu.Epidaurus je napisao/la: ↑16 maj 2022, 10:47Ne, nisu na slicnom nivou. Luka je klasa iznad i sad i prosle sezone. Da li ce ga Tatum stici nekad u buducnosti ostaje da vidimo.
Majko moja, da mi se vratiti u vakat kad je LBJ dominirao i radio 5x bolje u Lukinim godinama, nevjerovatan Hajp se digao, neću omalovažavati Luku, dok vi to radite da bi umanjili Tatuma.
Mislim pogledaš koje sve rekorde drži u najboljoj franšizi u NBA, mnogo veći pritisak je igrati za Boston nego za Dallas.
Mislim pogledaš koje sve rekorde drži u najboljoj franšizi u NBA, mnogo veći pritisak je igrati za Boston nego za Dallas.
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 16 maj 2022, 13:20, ukupno mijenjano 1 put.
Za PO sam i pisao,vidim da si se vec slozio s timNEZALAGANJE je napisao/la: ↑16 maj 2022, 04:05Kako mislis jace odbrane konstantno? Od top 10 odbrana iz RSa, 6 ih je bilo sa Zapada.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Davis iz prve sezone u Lakersima je sigurno bio bolji od tadasnjeg Giannisa sto je i potvrdio brutalnom dominacijom u bubble PO. Sad sto se kasnije poceo lomit svako malo, a Giannis uzeo prsten dominantnim partijama ne utice na stanje u sezoni 2019-20.
Nikakvo omalovazavanje Tatuma nije cinjenica da on i Luka jednostavno nisu isti rang. Jedan superstar nivo i generacijski igrac, drugi jako kvalitetan AS igrac u ovom trenutku. Smijesna prica jbt, za Tatuma sam jos 2015. kad je igrao ono U19 svjetsko rekao da ce biti igracina i sad zaludjeni Bostonovi navijaci pricaju o nekom omalovazavanju jer otpirlike svima ostalim Luka i Tatum nisu isti nivoemir18 je napisao/la: ↑16 maj 2022, 13:16Majko moja, da mi se vratiti u vakat kad je LBJ dominirao i radio 5x bolje u Lukinim godinama, nevjerovatan Hajp se digao, neću omalovažavati Luku, dok vi to radite da bi umanjili Tatuma.

Koja mu korist kad je izgubio obje, ova s Phx mu je legit. Tatum najbolji igrač na terenu protiv Netsa koji su bili favoriti, riljo na obje strane i opet ima super brojke iako se troši na obje strane terena. Ovaj PO Luka zabija više tri poena protiv lošijih odbrana na znatno veći usg.
A Tatum je igrao maestealno i bubble također i došao do ECF. Po vašoj logici Harden legit PO igrač
@epidaurus isti je narativ, luka je historijski bio bolji igrač i ranije je sazrio što ne znači da je sad za klasu bolji
A Tatum je igrao maestealno i bubble također i došao do ECF. Po vašoj logici Harden legit PO igrač
@epidaurus isti je narativ, luka je historijski bio bolji igrač i ranije je sazrio što ne znači da je sad za klasu bolji

Humble talk.
Fino je legenda rekla
Pametnom dosta.The defense always wins the championship
- Nail for Real
- Kontakt:
Sto je najgore, ni oni hardcore navijaci iz srca Bostona ne misle da je Tatum bolji, to samo ovi balkanski eksperti, zavist je cudo
.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Mene zanima za koga ce alem i justin navijati u finalu zapada 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
Ko ovdje govori da je Tatum bolji od Luke, naučite čitati.
Luka za klasu bolji igrač, jer je prvi put došao do WCF u nikad goroj konkurenciji, necu omalovati nikoga, ali ovdje odlučuju nijanse.
A kao što već gore navedoh odbrana uvijek osvaja prvenstvo.
Luka za klasu bolji igrač, jer je prvi put došao do WCF u nikad goroj konkurenciji, necu omalovati nikoga, ali ovdje odlučuju nijanse.
A kao što već gore navedoh odbrana uvijek osvaja prvenstvo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.