Mali omaž tvom legendarnom bratu.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kao da je intelekt bitan za te političke funkcijeDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑16 maj 2022, 09:03Ne znam kakav je licno, vjerovatno po prirodi otresit. Ali ovaj gimmick je za mene previse. Ne volim politicke kreveljce i galamdzije, to naravno kod nas pali ali intelektualno je Zahiragic previse limitiran da ovo bude neka dugotrajnija politicka karijera.
To vise govori o ovom krezubom i glupom narodu. Bilo bi sokantno ako Zahiragic ne bude top 3 politicar u iducih 20 godina.
Hvala
Sušta suprotnost od ovog što pokazuje ovako javno. Dosta pametan momak, koliko god to bilo možda kontroverzno za napisati.
Zadnji korak u propadanju naseg drustva. Neizbjezan slijed dogadjaja.
Naravno da je majstor , na mrtvoj djeci uzima političke poene SDA škola neprevaziđenaTheChief je napisao/la: ↑16 maj 2022, 00:46To je sve pocelo kada su krenuli nazivati ljude SDA botovima. A smeta im kada se njima nesto slicno radi. Sami su trazili.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑15 maj 2022, 23:08Upravu je Drape, jednostavno se stvorio cancel culture, mentalitet rulje kod nas u drustvu i na internetu.
Ovo je jako opasan smijer u kojem smo krenuli, gdje se drugačija mišljenja ili neki politicki spin dočekuje na bijes raznoraznih krezubaša.
Upravo to sada rade oni koji su protiv SDA. Paradoks.bombaysaphire je napisao/la: ↑16 maj 2022, 11:31Naravno da je majstor , na mrtvoj djeci uzima političke poene SDA škola neprevaziđenaTheChief je napisao/la: ↑16 maj 2022, 00:46To je sve pocelo kada su krenuli nazivati ljude SDA botovima. A smeta im kada se njima nesto slicno radi. Sami su trazili.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑15 maj 2022, 23:08Upravu je Drape, jednostavno se stvorio cancel culture, mentalitet rulje kod nas u drustvu i na internetu.
Ovo je jako opasan smijer u kojem smo krenuli, gdje se drugačija mišljenja ili neki politicki spin dočekuje na bijes raznoraznih krezubaša.
Nego ne odgovori mi ti , je li napadnut novinar ili kamera ?![]()
Pisao sam već ovdje, ali da ponovim. Zaha i ja smo završili istu srednju.AshburtonG je napisao/la: ↑16 maj 2022, 13:03Izgleda mi kao lik koji divani o islamu, dok smrce bijelo i slusa Cecu.
Ko je jaci, Konakovic ili on ?Blejzer10 je napisao/la: ↑16 maj 2022, 13:11Zaha je odličan populista, i razumije svoju publiku. Mi smo poslije rata bili bliži nekoj ozbiljnoj političkoj diskusiji i javnom mnijenju nego sad, nažalost.
Ljudi koji mu predviđaju nestanak s političke scene uskoro su neozbiljni. Lik može samo ići ka gore
Trenutno Dino ali Zahir - aga je buducnost nase politicke scene.TheChief je napisao/la: ↑16 maj 2022, 13:19Ko je jaci, Konakovic ili on ?Blejzer10 je napisao/la: ↑16 maj 2022, 13:11Zaha je odličan populista, i razumije svoju publiku. Mi smo poslije rata bili bliži nekoj ozbiljnoj političkoj diskusiji i javnom mnijenju nego sad, nažalost.
Ljudi koji mu predviđaju nestanak s političke scene uskoro su neozbiljni. Lik može samo ići ka gore![]()
Konaković trenutno, čisto jer duže radi što radi.TheChief je napisao/la: ↑16 maj 2022, 13:19Ko je jaci, Konakovic ili on ?Blejzer10 je napisao/la: ↑16 maj 2022, 13:11Zaha je odličan populista, i razumije svoju publiku. Mi smo poslije rata bili bliži nekoj ozbiljnoj političkoj diskusiji i javnom mnijenju nego sad, nažalost.
Ljudi koji mu predviđaju nestanak s političke scene uskoro su neozbiljni. Lik može samo ići ka gore![]()
Hoćeš prvo da ti ismijem tezu da to što piješ alkohol te ne čini ni manjim ni većim mentalnim kapacitetom, ili da enormni dio ljudi kad pije ne razmišlja baš o Bogu, i nema potrebu ni da ga psuje, ni da vjeru omalovažava.
Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88 i 118 gostiju.