Premijer liga BiH - aktuelno

Riziko
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Riziko » 16 maj 2022, 09:15

Valjda bi trebalo bii sve u istom terminu.
Cijenim da je 17h, samo ne znam da li je subota ili nedjelja.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

Victor
Kontakt:

Post Postao/la Victor » 16 maj 2022, 09:37

worchester je napisao/la:
15 maj 2022, 22:23
Rudar prijedor je godinama unazad bio redovna musterija za pustanje utakmica zeljeznicaru npr......... Ali dobro,kompleks manje sredine nije nista cudno pa zato i razumijem frustracije prijedorcana.
Na kraju,ne gura borac da rudar izleti iz lige jer sam rudar nije u stanju da pobijedi kod kuce utakmice protiv direktnih konkurenata ili cak da izgubi vec dobijene utakmice (citaj leotar,tuzla,zrinjski,sloboda,posusje). Najprostije je kriviti druge za svoj neuspjeh.
Da se razumijemo,meni se zeludac okretao kada sam gledao onaj cirkus u prijedoru ljetos kada je zavrsilo 1:1. To nije borac kakav ja hocu da gledam vec hocu da borac bude ekipa da vam u prijedoru za poluvrijeme da dva komada,da vas oduci od fudbala,da vas ponizi samo iz razloga jer ste u proslosti bili radodajke svim drugim klubovima a samo ste protiv borca pokusavali zapeti (sto mi je isto tako drago).

Sto se tice crna i pavlovica,iskreno crnac i nije igrac za borac niti ekipu koja ganja vrh tabele dok bi pavlovica veoma rado doveo u borac sto ce se vrlo lako desiti na kraju sezone.
Sloboda kad je ispala izgubila sve sto je mogla izgubit...u zadnja 3/4 kola porazi od leotara i slavije direktnih konkurenata i to cak protiv slavije im je osgovarao poraz od jednog gola ako me sjecanje dobro sluzi...oni ni to nisu uspjeli...

Zakljucak...Zeljo ih izbacio :rol:
Ex "invincible"

Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..

/Internazionale Milano/

=NYK=

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 16 maj 2022, 09:46

Riziko je napisao/la:
16 maj 2022, 09:15
cijenis li
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

Yankees
Kontakt:

Post Postao/la Yankees » 16 maj 2022, 11:46

Riziko je napisao/la:
16 maj 2022, 09:15
Nedjelja 16.30h, već potvrđeno.
YEBEM TE lištico!

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 16 maj 2022, 11:52

3-0 Siroki
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

Victor
Kontakt:

Post Postao/la Victor » 16 maj 2022, 11:55

OnlyLeft22 je napisao/la:
16 maj 2022, 11:52
3-0 Siroki
Ako su antidrzavni incidenti ili uradjeni od nacionalistickih antidrzavnih navjaca, uvijek se ode njima u prilog..ha ja...tako smo bili krivi i za Marakanu...yebu nas vico i ne vadi
Ex "invincible"

/Internazionale Milano/

=NYK=

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 16 maj 2022, 12:10

Vicini pushiqurci slave jos jednu odlicnu odluku NFSBIH.
@igrajlopte 🐦

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 16 maj 2022, 12:12

Ne znam, da se ovo desi mom klubu, zapalio bih zgradu saveza.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 16 maj 2022, 12:16

Victor je napisao/la:
16 maj 2022, 09:37
Rudar prijedor je godinama unazad bio redovna musterija za pustanje utakmica zeljeznicaru npr......... Ali dobro,kompleks manje sredine nije nista cudno pa zato i razumijem frustracije prijedorcana.
Na kraju,ne gura borac da rudar izleti iz lige jer sam rudar nije u stanju da pobijedi kod kuce utakmice protiv direktnih konkurenata ili cak da izgubi vec dobijene utakmice (citaj leotar,tuzla,zrinjski,sloboda,posusje). Najprostije je kriviti druge za svoj neuspjeh.
Da se razumijemo,meni se zeludac okretao kada sam gledao onaj cirkus u prijedoru ljetos kada je zavrsilo 1:1. To nije borac kakav ja hocu da gledam vec hocu da borac bude ekipa da vam u prijedoru za poluvrijeme da dva komada,da vas oduci od fudbala,da vas ponizi samo iz razloga jer ste u proslosti bili radodajke svim drugim klubovima a samo ste protiv borca pokusavali zapeti (sto mi je isto tako drago).

Sto se tice crna i pavlovica,iskreno crnac i nije igrac za borac niti ekipu koja ganja vrh tabele dok bi pavlovica veoma rado doveo u borac sto ce se vrlo lako desiti na kraju sezone.
Sloboda kad je ispala izgubila sve sto je mogla izgubit...u zadnja 3/4 kola porazi od leotara i slavije direktnih konkurenata i to cak protiv slavije im je osgovarao poraz od jednog gola ako me sjecanje dobro sluzi...oni ni to nisu uspjeli...

Dobro si, zato sad neki tuljan (neću imenovat zbog poštovanja prema ocu) guštera po Trebinju u svom VLASTITOM stanu. Inače je sentimentalno vezan za Trebinje čitav svoj život... :lol:
075

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 16 maj 2022, 12:18

Znaci od sada ekipe kojim gore pod nogama, komotno nek jave navijacima da do kraja prvenstva gadjaju igrace sa tribina. Ovi svakako nece izac a oni ce osvojiti tri boda. Stadion ce biti malo suspendovan ali ako je u pitanju opstanak ili u vrhu plasman za evropu, halalit ce se.

Kakvi su ovo moroni i kriminalci u ovom savezu.
@igrajlopte 🐦

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 16 maj 2022, 12:20

kako glupa odluka, trebalo je registrovati rezultatom koji je bio i suspenzija stadiona
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Victor
Kontakt:

Post Postao/la Victor » 16 maj 2022, 12:22

TzBulevar87 je napisao/la:
16 maj 2022, 12:16
Victor je napisao/la:
16 maj 2022, 09:37

Dobro si, zato sad neki tuljan (neću imenovat zbog poštovanja prema ocu) guštera po Trebinju u svom VLASTITOM stanu. Inače je sentimentalno vezan za Trebinje čitav svoj život... :lol:
Pa dobro evo da ne ulazimo sad u tu pricu oko utakmice Leotar Zeljo...ali izgubise sve sto mozes izgubiti i onda krivis zelju kojem nije ni za sta trebalo zato sto nije odigrao za vas i pobjedio leotar...

Podsjeti me fkt se ne sjecam kako je isao rasplet..al mislim da bi Sloboda ostala i pored pobjede leotara samo da nije izgubila 2 ili vise razlike u lukavici?
Ex "invincible"

/Internazionale Milano/

=NYK=

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 16 maj 2022, 12:25

Ovo je moralo biti 3-0 za goste (u ovom slucaju). Tu nema puno filozofije. Nigdje u svijetu gdje vlada istinska demokratija i gdje imaju pravilnici ti moze ekipa biti nagradjena pobjedom nakon sto navijace te iste ekipe pogodi nekim predmetima protivnickog igraca ili sudije i slicno.

AIKom su uzeli ja mislim sest poena plus oderali po dzepu kad su im navijaci napravili veresiju slicnu protiv Syrianske prije nekoliko godina u Svedskoj. Naprimjer.

Ali eto. :)
@igrajlopte 🐦

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 16 maj 2022, 12:25

Osvojili smo vise bodova od Sarajeva ove sezone :kafa:
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 16 maj 2022, 12:27

I nek majorizirani opet govore kako su ugrozeni.Da se ovo desilo u Sarajevu,Tuzli,Zenici,Bihacu,Kaknju bilo bi 3 boda za Siroki,suspenzija stadiona,novcana kazna,utakmice bez navijaca itd
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 16 maj 2022, 12:31

Prelažem specijalnu operaciju u zabačeni dio Hercegovine, ovaj nacizam koji preovladava u tim dijelovima države je prijetnja sigurnosti ne samo Bosni i Hercegovini, već i cijeloj evropskoj zajednici.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 16 maj 2022, 12:33

@Victor

Odgovori jednostavno sa DA ili NE? Da li su Zeljo i njihov tadašnji strateg prodali utakmicu FK Leotar.

Evo da pričamo samo i konkretno o toj utakmici
075

FoxMulder
Kontakt:

Post Postao/la FoxMulder » 16 maj 2022, 12:34

Kakva je ovo logika da se registruje u korist Širokog?
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.

Victor
Kontakt:

Post Postao/la Victor » 16 maj 2022, 12:38

TzBulevar87 je napisao/la:
16 maj 2022, 12:33
@Victor

Odgovori jednostavno sa DA ili NE? Da li su Zeljo i njihov tadašnji strateg prodali utakmicu FK Leotar.

Evo da pričamo samo i konkretno o toj utakmici
Iskreno nemam pojma..mozda im sw jednostavno nije igralo, mozda su izasli da ne igraju 100%, vidis i po evropi takvhih slucajeva milion...

Al evo ti meni odgovori jeste li u zadnjih 4/5 kola imali tri direktna konkurenta za opstanak i izgubili sve? Plus evo provjerio sam trebalo je da ne bude 2 rqzlike za slaviju znaci i uprkos porazu bi opstali..ali vi ni to niste mogli..najkalse je onda zelju okrivit ha ja..

A kad smo kod pustanja/prodavanja jel vas Suljo javno u onom intervju rekao da je sloboda trazila od zelje da ih pusti i Zeljo nije htio...

Znaci nije vama problem malverzacija nego je probelm sto vama nije u korist isla
Ex "invincible"

/Internazionale Milano/

=NYK=

Meraak1921
Kontakt:

Post Postao/la Meraak1921 » 16 maj 2022, 12:39

Jel vakat sta organizovat tm hz ra ?

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 6 gostiju.