FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa ovo je odlicno sto su uradili. Iduce sezone, na svakoj utakmici gađati sve njihove igrace, ako se povrijedi svih 11, a oni imaju 5 izmjena znaci automatski da ne mogu nastaviti utakmicu i da se se registruje 3:0 za nas. To uraditi svaki put kada gubis kod kuce pa cak i u gostima kada ima veliki broj nasih navijaca.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ma sta cekat da povedemo, kamenovat odma dok izlaze na teren.
Nadam se da ce klub uloziti zalbu na ovu presudu, jer ovo je apsurdno sta se radi…
1946~
Komplet Savezu **** komplet familiju.
**** truhle, jadne. **** li Vam škutori majku, izginuli svi do jednoga.
Hajmo Sarajevo, svi ko jedan . uzeti kup pa se popisati i po savezu i ovim poskocima ustaškim.
**** truhle, jadne. **** li Vam škutori majku, izginuli svi do jednoga.
Hajmo Sarajevo, svi ko jedan . uzeti kup pa se popisati i po savezu i ovim poskocima ustaškim.
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Ne mislim zbog toga. Nego zbog slike na kojoj u sarajevu stoji 20 ljudi a u mostaru 500. Koga boli qita koliko ljudi u mostaru ceka u redu za kartu?!
Bravo za mostarce
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- Kockoglavi
- Kontakt:
Majku li vam fašističku više.
Kupio jutros kartu rano,ostalo bilo jos samo 300 i to je puklo za po sata ja mislim....dosta hercegovaca u redu, bilo 10 momaka iz Konjica po 2 karte to sto znam e sad sto ne znam Bog zna 

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Malo prije s autobske kaze nema karti, sta je ba ovo kakava šprdnja s kartama. Vjerovatno su povukli karte iz prodaje, cirkus veliki. Na kraju odem i sjever kupim. Nevjerovatno kako neorganizovano, fuj nsbih smečari
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 16 maj 2022, 13:01, ukupno mijenjano 1 put.
Pa nisu valjda Mostarci pokupovali sve karte za zapad? Ja mislim da je bolje bilo da su sve karte išle klubovima, ovako može doći baš do nesrazmjera na tribinama....
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Ima li sjevera još?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Samo sto se u UNFKS karte prodaju uz aranzman voz/bus
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- JavierBosnia
- Kontakt:
Zabraniti prelazak u druge sektore, pa nek ta pametna grupa onda s nama bude al nista od toga
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
A ne treba sad ni paniku nadizat, mogu kupit stotinjak karata vise i to je to. I to ce bit na nasoj tribini.
Mene vise brine sto se mirvicevim dolaskom malo toga sustinski promijenilo, osim sto ima para u klubu. Ocito je zaposleno opet desetine uhljeba koji veze sa svojim poslom nemaju, savez nas opet kara znaci da nas interes a ni njegovo ulaganje nije zasticeno od tog uticaja.
Mene vise brine sto se mirvicevim dolaskom malo toga sustinski promijenilo, osim sto ima para u klubu. Ocito je zaposleno opet desetine uhljeba koji veze sa svojim poslom nemaju, savez nas opet kara znaci da nas interes a ni njegovo ulaganje nije zasticeno od tog uticaja.
Hajde suspenduj stsdion na komplet sezonu a ne na dva-tri meča
ne treba se puno srkletiti,nas su toliko srozali da ce izgleda vise mostaraca u zenicu doci nego nas.
Jednostavno u nama su ubili sve zadnje dvije sezone da nas nista ne cudi ama bas nista,ni ovo sa sirokim mene nije sekunde zacudilo.Em smo nesposobni em smo neorganizovani kao klub
Jednostavno u nama su ubili sve zadnje dvije sezone da nas nista ne cudi ama bas nista,ni ovo sa sirokim mene nije sekunde zacudilo.Em smo nesposobni em smo neorganizovani kao klub
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
ma mi nemamo nikakvih veza po savezu ni nigdje . Cim nas cetnici ovako zajebavaju. A mi sutimo samo neka ne puca
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !