FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
97
35%
Darko Milanič
35
13%
Miodrag Božović
6
2%
Fedja Dudić
42
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
25
9%
Samo stranac
70
25%

Ukupno glasova: 275

badboy
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la badboy » 16 maj 2022, 10:24

SviUNapad1jeAFH je napisao/la:
16 maj 2022, 09:25
slika

fina gužva s obzirom na antifudbal koji igramo
Vjerujem da su u ovim redovima za karte uglavnom navijaci Veleza (i u SA i u MO). Kod njih je trenutno mnogo veci interes za ekipu i generalno bolja atmosfera oko kluba. Nasi (od “gazde” uprave, struke i ekipe) su svojim odlukama, igrama, i posljednjim rezultatima vecini raje ogadili fudbal i svaki dan je sve manje onih koji ce potegnut u Zenicu na tekmu. Realno kako stojimo i igramo, sanse da dobijemo su 30:70 u korist Veleza.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 16 maj 2022, 10:34

badboy je napisao/la:
16 maj 2022, 10:24

Vjerujem da su u ovim redovima za karte uglavnom navijaci Veleza (i u SA i u MO). Kod njih je trenutno mnogo veci interes za ekipu i generalno bolja atmosfera oko kluba. Nasi (od “gazde” uprave, struke i ekipe) su svojim odlukama, igrama, i posljednjim rezultatima vecini raje ogadili fudbal i svaki dan je sve manje onih koji ce potegnut u Zenicu na tekmu. Realno kako stojimo i igramo, sanse da dobijemo su 30:70 u korist Veleza.
Ispred mene djevojka uzima 2 zapada i govori sektor koji pripada Velezu, onaj joj govori nemamo taj samo ovo za Sarajevo, kaze daj taj pa cu se prebaciti.. Drugi covjek dolazi na salter tek i pita koliko su karte i onda obavjestava nekog i uzima 4 komada, treci je dosao i trazio 3 i rekli su mu da moze 2 sa licnom. Poprilicno neinformisani. Bakica sa 60+ je izasla pa sa sigurno 10ak karata

BIlo je svega i to samo u mom krugu dok sam cekao

Jel moguce da na zapad koji prima skoro 6.500 ce biti 1.500 nasih i 1.500 njihovih? To znaci da ce navijaca biti oko 3 milje, a tampon zona 3.500?
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 16 maj 2022, 10:38

maloprije sam bio i oko mene sve navijaci Veleza.Kupuju za nas sektor. Ovo se trebalo bolje organizovati. Samo u klub karte i kupovina uz clansku. Bagro nesposobna
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

PapirnaMarka
Kontakt:

Post Postao/la PapirnaMarka » 16 maj 2022, 10:42

JavierBosnia je napisao/la:
16 maj 2022, 10:34
badboy je napisao/la:

Ispred mene djevojka uzima 2 zapada i govori sektor koji pripada Velezu, onaj joj govori nemamo taj samo ovo za Sarajevo, kaze daj taj pa cu se prebaciti.. Drugi covjek dolazi na salter tek i pita koliko su karte i onda obavjestava nekog i uzima 4 komada, treci je dosao i trazio 3 i rekli su mu da moze 2 sa licnom. Poprilicno neinformisani. Bakica sa 60+ je izasla pa sa sigurno 10ak karata

Jel moguce da na zapad koji prima skoro 6.500 ce biti 1.500 nasih i 1.500 njihovih? To znaci da ce navijaca biti oko 3 milje, a tampon zona 3.500?
Pa izgleda da će njihovih biti 2500, a naših 500 na zapadu obzirom da su se nakotili kod nas na stanici pa kupuju naše karte. :rol:

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 16 maj 2022, 10:46

FCUM je napisao/la:
16 maj 2022, 10:38
maloprije sam bio i oko mene sve navijaci Veleza.Kupuju za nas sektor. Ovo se trebalo bolje organizovati. Samo u klub karte i kupovina uz clansku. Bagro nesposobna
Siguran sam da to nije do kluba, ali bitno je za sve pametovati. Organizator utakmice je NFSBIH i vjerujem da nasi nisu mogli dobiti u klub nista osim sjevera kao ni oni nista osim juga.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 16 maj 2022, 10:52

keli je napisao/la:
16 maj 2022, 10:46
FCUM je napisao/la:
Siguran sam da to nije do kluba, ali bitno je za sve pametovati. Organizator utakmice je NFSBIH i vjerujem da nasi nisu mogli dobiti u klub nista osim sjevera kao ni oni nista osim juga.
Koliko znam klub je trazio da kupi sve karte i prodaje iste u klubu sa pokazom clanske FKS. Opravdanje (citaj nfsbih) je da jedna osoba moze kupiti samo dvije karte sa licnom kartom, te s toga nisu mogli kupiti sav kontigent karata da se prodaje u klubu.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 16 maj 2022, 10:53

slika

Tek sada sam pogledao i ovo je situacija koja nas otprilike ocekuje, slova "ELI" bi trebala biti tampon zona
Jel moguce da su ovo uradili? Realno slovo L u sredini je dovoljna tampon zona i tako bi imali sigurno po 2.500 i jednih i drugih

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 maj 2022, 10:53

16 maj 2022, 10:34
badboy je napisao/la:

Jugozapad RA - 1500
Zapad navijači Veleža - 2000
Zapad navijači Sarajeva - 1500
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 16 maj 2022, 10:56

slika
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 16 maj 2022, 10:56

MortemHz je napisao/la:
16 maj 2022, 10:53

Jugozapad RA - 1500
Zapad navijači Veleža - 2000
Zapad navijači Sarajeva - 1500
slika

Pa onda ovako? Zuto velez, zeleno mi? :rol:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 maj 2022, 10:59

16 maj 2022, 10:53
slika

Tek sada sam pogledao i ovo je situacija koja nas otprilike ocekuje, slova "ELI" bi trebala biti tampon zona
Jel moguce da su ovo uradili? Realno slovo L u sredini je dovoljna tampon zona i tako bi imali sigurno po 2.500 i jednih i drugih
I kako oni sad misle da ce ovaj iz Mostara sto je kupio kartu za naš dio preci tamo kad ce to ogradjeno biti sve, jer on nece moci uci tamo na njihov dio sa kartom sa naše ulaze zapada.Zakuhali su da valja ,problem u najavi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 16 maj 2022, 11:00

Vraćaj 2 tekme, nismo sposobni 1 organizovat!
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 16 maj 2022, 11:04

Ovo klub treba odmah da reaguje . bukvalno sada, inace ce biti kasno
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 maj 2022, 11:05

Benkara21 je napisao/la:
16 maj 2022, 10:56
slika
Uzima lične od štrumfova i kupuje, papak je već nagurao na 14 ali ne krivim njega nego sistem, dođeš u centru i kupiš koliko i šta god hoćeš.

Savez je sve uradio da se ovo što gore organizuje, prvo sa jugom a sada ovo, bravo :bow: :tokralju:

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 16 maj 2022, 11:07

FCUM je napisao/la:
16 maj 2022, 11:04
Ovo klub treba odmah da reaguje . bukvalno sada, inace ce biti kasno
Za sta bolan da reaguje, kako kad nfsbih prodaje karte hahaha ljudi nisu igrali utakmicu za trofej 40 godina, normalno da ce ih biti masa na nama je da dignemo svi guzice i odemo do stanice kupiti karti ko hoce na zapadu, u klubi ima za sjever i istok.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 16 maj 2022, 11:10

miky_hz je napisao/la:
16 maj 2022, 10:59

I kako oni sad misle da ce ovaj iz Mostara sto je kupio kartu za naš dio preci tamo kad ce to ogradjeno biti sve, jer on nece moci uci tamo na njihov dio sa kartom sa naše ulaze zapada.Zakuhali su da valja ,problem u najavi.
Prelazit ce jer ce se skloniti ograda i redari ce ih pustati

@Mortem covjek je karte uzimao diktirajuci broj licne karte a onaj tamo zapisivao. Mogao lupati broj kako on to moze znati?
Isto tako moglo se uzeti 10 licni uzeti 20 karti, otici na kraj reda i opet sve tako iznova i iznova jer oni sto prodaju zapisuju brojeve licnih karti, nema softverski sistem da kad unese da mu kaze da je iskoristeno, morao bi citati ispocetka i traziti jel se poklapa. Ludnica

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 16 maj 2022, 11:11

keli je napisao/la:
16 maj 2022, 10:46
FCUM je napisao/la:
Upravo tako, klub sa ovim nema ništa niti je mogao šta učiniti, organizator utakmice je NSBiH kojem šaka Robijaša odredjuje ko moze, a ko ne na južnu tribinu. Jako losa organizacija ovog finala, da bi sve bilo korektno trebalo je u Sarajevu i u Mostaru oznaciti karte koje su za navijace Veleža i Sarajeva. Ovako ce biti krkljanac,45 minuta sam čekao u redu i bilo je hercegovaca oko mene sto ne cudi jer ima dosta ljudi odozdo koji zive i rade u glavnom gradu, dok obratno nije slučaj.
Uglavnom ko zeli ici neka jos danas pokusa kupiti ulaznicu jer sutra ne vjerujem da ce ih biti.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 maj 2022, 11:14

16 maj 2022, 11:10
miky_hz je napisao/la:
16 maj 2022, 10:59

Prelazit ce jer ce se skloniti ograda i redari ce ih pustati

@Mortem covjek je karte uzimao diktirajuci broj licne karte a onaj tamo zapisivao. Mogao lupati broj kako on to moze znati?
Isto tako moglo se uzeti 10 licni uzeti 20 karti, otici na kraj reda i opet sve tako iznova i iznova jer oni sto prodaju zapisuju brojeve licnih karti, nema softverski sistem da kad unese da mu kaze da je iskoristeno, morao bi citati ispocetka i traziti jel se poklapa. Ludnica
Pa to ti kažem, odron od organizacije a narod će naravno zlouptrebljavati.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 16 maj 2022, 11:19

Srđan Grahovac slobodan igrač.

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 16 maj 2022, 11:21

Ustanite s dupeta i kupite karte na vrijeme, pa se necete onda zaliti sto ce nam velezovi navijaci sve pokupovati! Hoce pitari ako je moguce u cetvrtak u 5 da uzmu karte pa u auto i u zenicu. Ili ako je moguce kako u dzananovicu uzet karte pa na tekmu... zato ce nas bit 2 milje...

A tom uhljupu s 14 karata treba omoguciti da na tekmu ide u kolicima. Hvala.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, Hajdeee i 61 gost.