NBA Playoffs 2021/22
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs 2021/22
GSW ovdje dobili HC i sad nisam siguran ali mislim da su imali vise pobjeda od Heata? Opet bit ce teško. Sve ekipe igraju dobru odbranu. Bio sam uvjeren da ce Sunsi proći dalje.
Kad Juka vidi da je Dame like onaj post o Aytonu i prelazku u PDX, bit će veselo.
Kad Juka vidi da je Dame like onaj post o Aytonu i prelazku u PDX, bit će veselo.
Ne tvrdim da je ni ovaj ni onaj bolji, ali zar i Tatum nije u finalu konferencije, zar i on nije vidio Boston do istog tog finala i imao brutalne partije od 40+ poena?bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑16 maj 2022, 06:42Sad kad i Luka ima finale konferencije, koja je sljedeca glupost koju ce neznalice sa foruma koristiti da probaju staviti Trae Younga ili Tatuma ispred![]()
A što se Luke tiče zna se za njega da je rodjeni pobjednik i čovjek za velike stvari.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
reci mi da ne pratis NBA bez da mi kazes da ne pratis NBAsaintpierre je napisao/la: ↑16 maj 2022, 04:47Luka je pokazao večeras da je već sad najbolji igrač na planeti![]()
![]()
![]()
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Imaju isto pobjeda u RS, GSW je protiv njih na 2:0. E sad ne znam sta se gleda u slučaju da se sastanu jer je Miami osvojio konferenciju, znam da se i to gleda.nerkolfc je napisao/la: ↑16 maj 2022, 07:10GSW ovdje dobili HC i sad nisam siguran ali mislim da su imali vise pobjeda od Heata? Opet bit ce teško. Sve ekipe igraju dobru odbranu. Bio sam uvjeren da ce Sunsi proći dalje.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- Nail for Real
- Kontakt:
Nije los Luka, jos malo pa moze u istu recenicu sa Musom.
Respect za Kidda, poprskao je Montya u seriji.
Respect za Kidda, poprskao je Montya u seriji.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Tatumovo finale konferencije je preko KD, Kyrie te Jrue i Giannis. Dok je Luka došao preko chokera Mitchela, Gobera koji ne može ostati na terenu te vječitog chokera CP3.
Postoji razlika, ne osporavam Lukin kvalitet ali lakše sa hot takovima, obojica imaju još puno da rade i dokažu
Postoji razlika, ne osporavam Lukin kvalitet ali lakše sa hot takovima, obojica imaju još puno da rade i dokažu

Ali uzeti 4 od 5 ove Sunse, materijal za prvaka
Kakva bruka Sunsa na svom parketu. Ko Aytonu da max dobro se zajebo. Nikakvog napretka u zadnje dvije godine. Nema post igre, ne moze sam sebi kreirati sut, ne suta trice, defanzivno je prosjecan i ima i dalje problem gdje ako udje dobro u utakmicu, odigra extra al ako ne udje mozes ga izbaciti komotno jer nece polaganje zabiti. Neocekivana pobjeda Dallasa, ja sam cak i na poluvremenu bio ubjedjen da ce Sunsi spustiti na ispod 10 u trecoj i da ce ih okrenuti u zadnjoj al bgm nista od tog. Sad ide serije protiv Warriorsa gdje moze biti svasta, bukvalno je 50:50
Koliko god hvalospjeva Luka i Mavsi (ne mogu da vjerujem sta pisem) zasluzili, ne moze se izbjeci i ne reci da je ova historijski fail Sunsa i da su se osramotili epski ovog playoffa. Pitanje je hoce li imati bolju sansu imajuci u vidu da ce iduce sezone x timova na zapadu biti jos jaci.
Ovaj "nasljednik" crne mambe, Booker, mora jos puno pure jesti. Mnogi su ga prebrzo poceli da stavljaju na neke nivoe koje ne zasluzuje. Isto se ove sezone radi sa Jaom. Sabur. Doncicu realno nije ni do koljena a mnogi su se furali tokom ove serije da kao postoji neko rivalstvo tu.
CP, vrijeme je...
Ovaj "nasljednik" crne mambe, Booker, mora jos puno pure jesti. Mnogi su ga prebrzo poceli da stavljaju na neke nivoe koje ne zasluzuje. Isto se ove sezone radi sa Jaom. Sabur. Doncicu realno nije ni do koljena a mnogi su se furali tokom ove serije da kao postoji neko rivalstvo tu.
CP, vrijeme je...

@igrajlopte 🐦
Netsi su ekipa od dva covjeka i bukvalno nikoga vise. Mozda i najgore koncipirani u citavoj ligi. Boston daleko kompletnija i organizovanija ekipa. Bucksi su dobra ekipa, ali stigao ih je umor sinoc i uz neke odluke trenera i los sut desi se poraz u majstorici.dark44 je napisao/la: ↑16 maj 2022, 08:05Tatumovo finale konferencije je preko KD, Kyrie te Jrue i Giannis. Dok je Luka došao preko chokera Mitchela, Gobera koji ne može ostati na terenu te vječitog chokera CP3.
Postoji razlika, ne osporavam Lukin kvalitet ali lakše sa hot takovima, obojica imaju još puno da rade i dokažu![]()
S druge strane, Luka ima mnogo slabiju ekipu u odnosu na Tatuma, ali i dalje nije zijanio nijednu seriju u karijeru, a da nije isla u 7. utakmica. Ove godine izbacio Utah koji je PO konstanta na Zapadu kakvi god bili, te nakon toga i ekipa od 64 pobjede.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ne nije 50:50, ako Dallas prođe smatram da je to najveći Choke Stepha ikad. Ne smije ovo izgubiti nema šanse. A ako Luka prođe i Warriorse, onda je bgm na dobrom putu, ali ne dajem Dallasu previše šansi.totasef1 je napisao/la: ↑16 maj 2022, 08:32Kakva bruka Sunsa na svom parketu. Ko Aytonu da max dobro se zajebo. Nikakvog napretka u zadnje dvije godine. Nema post igre, ne moze sam sebi kreirati sut, ne suta trice, defanzivno je prosjecan i ima i dalje problem gdje ako udje dobro u utakmicu, odigra extra al ako ne udje mozes ga izbaciti komotno jer nece polaganje zabiti. Neocekivana pobjeda Dallasa, ja sam cak i na poluvremenu bio ubjedjen da ce Sunsi spustiti na ispod 10 u trecoj i da ce ih okrenuti u zadnjoj al bgm nista od tog. Sad ide serije protiv Warriorsa gdje moze biti svasta, bukvalno je 50:50
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Mene zanima gdje je ekipa koja je govorila da je Trae bolji jer je igrao finale istoka, a Luka nije na zapadu prosao seriju
Lik izbaci najbolju ekipu regularnog dijela i jednog od top 3 favorita za prsten.

Lik izbaci najbolju ekipu regularnog dijela i jednog od top 3 favorita za prsten.
Pa i ovaj je izbacio najbolju ekipu istoka lol, mada za mene Luka 3x bolji od janga, a u rangu tatuma
ma ne
sad ce se javiti onaj sto nije macku sa praga sutno a kamoli loptu,pa ce poceti pricati kako su odbrane nikad jace,da su igraci jednostano vanzemaljci u napadu i onda vidis ekipu koja opali 60 trica tokom utakmice i mvp koji profula 6 zicera,najboljeg pleja kako ga kuci izbaci slovenac sa 10 kila viska.
cirkus je postalo ovo takmicenje,ovdje treba dobro neke stvari od 0 pokrenuti,prvo sto bih napravio jest ukinuo istok i zapad
sad ce se javiti onaj sto nije macku sa praga sutno a kamoli loptu,pa ce poceti pricati kako su odbrane nikad jace,da su igraci jednostano vanzemaljci u napadu i onda vidis ekipu koja opali 60 trica tokom utakmice i mvp koji profula 6 zicera,najboljeg pleja kako ga kuci izbaci slovenac sa 10 kila viska.
cirkus je postalo ovo takmicenje,ovdje treba dobro neke stvari od 0 pokrenuti,prvo sto bih napravio jest ukinuo istok i zapad
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Luka je bio bolji od Traea i tada. A izgubljena serija od Clippersa sa zdravim PG13 i Kawhiem to nije mogla promijeniti, sto se vidi ove sezone.
A ako cemo vec cjepidlaciti, Philla je te sezone imala 49 pobjeda, a ove sezone u ligi imas 9 ekipa sa isto ili vise pobjeda. A Sunsi su ekipa od 64 pobjede.
Fakat je smijesno kako ljudi pokusavajuci da dokazu da je Luka > Tatum koriste argument o finalu konferencije i navode koga je Luka izbacio.

Ono, kao da ovo nije Tatumu treci put da je u finalu konferencije i da nije izbacivao za 3 klase jace ekipe nego sto je to uradio Slovenac.

Mada, i ja bih volio da Dallas dobije GS. Da ne bude neke zabune.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.