I neće se ništa spektakularno desit do kraja serije odmah da ti kažem, jednostavno nije to taj tip serije.
Radnja je "spora" ali nosi puno više od nekih akcionih scena, ako nisi za to na vrijeme da odustaneš

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
I neće se ništa spektakularno desit do kraja serije odmah da ti kažem, jednostavno nije to taj tip serije.
Nije baš tipična, više je porodična i psiho/lična drama prikazana iz ugla/glave jednog mob bossa, i svih problema sa kojima se on nosi u tom poslu
Tu ce te najbolje uputiti @OteloDzoni je napisao/la: ↑15 maj 2022, 23:37Raja imate li kakvih prijedloga za sitcom?
Nedavno poceo gledat Friends.
Prvi put ih gledao kad su se emitovali na nasem kanalu prije nekih, valjda 20 godina, al ne sve vec ono kad ufatis da su na TV.
I prije mozda mjesec ajd nakanim se odoh reko pogledat sad drugom ocima.
Eo imam jos nekih 5 6 epizoda sve sam vec pregledo.
Nece se nikad snimit vise ovakva serija, sa ovakvom hemijom medju glavnim likovima.
Bas je bilo uzivanje gledat, tacno mi sad zao sto nema vise.
Seinfeld imam jos neke 3 sezone.
Isto prevrh serija.
Nece ti nijedna bit kao Friends (iz licnog iskustva).Dzoni je napisao/la: ↑15 maj 2022, 23:37Raja imate li kakvih prijedloga za sitcom?
Nedavno poceo gledat Friends.
Prvi put ih gledao kad su se emitovali na nasem kanalu prije nekih, valjda 20 godina, al ne sve vec ono kad ufatis da su na TV.
I prije mozda mjesec ajd nakanim se odoh reko pogledat sad drugom ocima.
Eo imam jos nekih 5 6 epizoda sve sam vec pregledo.
Nece se nikad snimit vise ovakva serija, sa ovakvom hemijom medju glavnim likovima.
Bas je bilo uzivanje gledat, tacno mi sad zao sto nema vise.
Seinfeld imam jos neke 3 sezone.
Isto prevrh serija.
Two and a half man bi prvu pogledao na tvom mjesto ako vec nisi...a Third rock je meni najdraza od svih ali ona nije za svakoga, Married with children je isto klasik Al Bundy je najbolji lik u sitkomu svih vremena objektivno. Ne mozes pogrijesiti ni sa jednom od ovih serija.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot] i 8 gostiju.