Vama je najveci problem trener i gomilanje igraca na slicnim pozicijama, nema nikakvog balansa u ekipi jer nemate viziju i ne dovodite igrace planski. Asmiru je bitno da se dovede zvucno ime, da mu ponudi brdo para ispod stola i to je to. Pretpostavljam da ce Asmir sad dovesti jos pojacanja za europu, ne znam kakav vam je ovaj novi trener ali ako bude slican prethodnim nema vam borbe za titulu.elvirbaljic je napisao/la: ↑15 maj 2022, 19:45Ima i ta mjesta, ali ako uzmemo druge stvari u obzir, sigurno da "imamo" prednost u odnosu na druge. Ipak smo mi "zeleni" u PL Bih, uspjeli smo u kratkom roku progurati se ispred npr. Sarajeva, Zelje, Veleza, Borca, pa i Sirokog koji je godinama u vrhu BH fudbala. Na pocetku imali smo savez i sudije protiv nas, sad je to vec uredno i nemamo vecih problema. Idemo mi korak po korak, tako da " tiha voda, brda valja " .nekoIzMostara je napisao/la: ↑15 maj 2022, 19:34To atoji, to vam je velika prednost. Nemaju vam igraci pritiska sa tribina, zato se u pola utakmica pojave na terenu kao kakvi manekeni, dodu samo et da su tu. Da imate podrsku kao neki drugi timovi, gdje ima podrske sa tribina i pritiska na njih da se bore sigurno bi druga prica bila. Moje je neko misljenje, jer ev vec par sezona imate top 2 igracka sastava u ligi, al tanko je to na terenu .elvirbaljic je napisao/la: ↑15 maj 2022, 18:55
Nikad se ne zna, dok je A.H na celu sve je u opticaju.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- feniksptica
- Kontakt:
Nece Krupa u PL
Borac gura Prijedor u provaliju
Borac gura Prijedor u provaliju
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sad vi imate savez ako ne sa vama, onda sigurno ne protiv vas, jer vlasnik vam je u savezu tako da za vas nema zime u PL dok je tako, biće borba za Europu uvijek.elvirbaljic je napisao/la: ↑15 maj 2022, 19:45Ima i ta mjesta, ali ako uzmemo druge stvari u obzir, sigurno da "imamo" prednost u odnosu na druge. Ipak smo mi "zeleni" u PL Bih, uspjeli smo u kratkom roku progurati se ispred npr. Sarajeva, Zelje, Veleza, Borca, pa i Sirokog koji je godinama u vrhu BH fudbala. Na pocetku imali smo savez i sudije protiv nas, sad je to vec uredno i nemamo vecih problema. Idemo mi korak po korak, tako da " tiha voda, brda valja " .
Što se tiče borbe za titulu, vaš glavni hendikep je što nemate navijača. Mislim nemoj se ljutiti, ali klub ste bez tradicije, a navijači, pritisak sa tribina i sve to ponekad znaju donijeti prevagu.
Danas sam baš razmišljao hoće li Vico istjerati Slobodu ili Rudar, ali ipak na kraju presudi presudi netrpeljivost prema Prijedoru.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Nemam se sta ljutiti, mi smo klub sa malom grupom navijaca i to stoji. Ali mislim da tradicija i broj navijaca nije presudna, pogledaj Celik, Slobodu, muku muce a imaju i jedno i drugo. Sloboda nije ni bila u kombinacija za ispadanja, imalo ko bolje pozna situaciju u BH fudbalu to je znao.Raonffa je napisao/la: ↑15 maj 2022, 20:13Sad vi imate savez ako ne sa vama, onda sigurno ne protiv vas, jer vlasnik vam je u savezu tako da za vas nema zime u PL dok je tako, biće borba za Europu uvijek.elvirbaljic je napisao/la: ↑15 maj 2022, 19:45Ima i ta mjesta, ali ako uzmemo druge stvari u obzir, sigurno da "imamo" prednost u odnosu na druge. Ipak smo mi "zeleni" u PL Bih, uspjeli smo u kratkom roku progurati se ispred npr. Sarajeva, Zelje, Veleza, Borca, pa i Sirokog koji je godinama u vrhu BH fudbala. Na pocetku imali smo savez i sudije protiv nas, sad je to vec uredno i nemamo vecih problema. Idemo mi korak po korak, tako da " tiha voda, brda valja " .
Što se tiče borbe za titulu, vaš glavni hendikep je što nemate navijača. Mislim nemoj se ljutiti, ali klub ste bez tradicije, a navijači, pritisak sa tribina i sve to ponekad znaju donijeti prevagu.
Danas sam baš razmišljao hoće li Vico istjerati Slobodu ili Rudar, ali ipak na kraju presudi presudi netrpeljivost prema Prijedoru.
Tuzla City / Sloga Simin Han
Ma nije presudno, pogotovo ne garantuje uspjeh, ali hoću ti reći ti kad se boriš za trofeje u velikoj većini slučajeva borit će se protiv timova sa tradicijom i kakvom-takvom fan bazom, i onda je tu teško uraditi nešto, moraš biti baš dominantan.elvirbaljic je napisao/la: ↑15 maj 2022, 20:30Nemam se sta ljutiti, mi smo klub sa malom grupom navijaca i to stoji. Ali mislim da tradicija i broj navijaca nije presudna, pogledaj Celik, Slobodu, muku muce a imaju i jedno i drugo. Sloboda nije ni bila u kombinacija za ispadanja, imalo ko bolje pozna situaciju u BH fudbalu to je znao.Raonffa je napisao/la: ↑15 maj 2022, 20:13Sad vi imate savez ako ne sa vama, onda sigurno ne protiv vas, jer vlasnik vam je u savezu tako da za vas nema zime u PL dok je tako, biće borba za Europu uvijek.elvirbaljic je napisao/la: ↑15 maj 2022, 19:45Ima i ta mjesta, ali ako uzmemo druge stvari u obzir, sigurno da "imamo" prednost u odnosu na druge. Ipak smo mi "zeleni" u PL Bih, uspjeli smo u kratkom roku progurati se ispred npr. Sarajeva, Zelje, Veleza, Borca, pa i Sirokog koji je godinama u vrhu BH fudbala. Na pocetku imali smo savez i sudije protiv nas, sad je to vec uredno i nemamo vecih problema. Idemo mi korak po korak, tako da " tiha voda, brda valja " .
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
**** banjalučka. Guraju Rudar u provaliju zato sto ih ovi nisu **** ni 2%, nisu im htjeli pustati a ovi su ocekivali 9 bodova od Rudara. Jos ih Rudar neki dan izbacio iz 1/2 finala kupa RS. Nije im Rudar dao ni Amou ni Pavlovica. Zato im i odgovara da Rudar ispadne a da udje Sloboda Novi Grad koji vodi Bosancic koji je veci Vico od Vice. Pazite sta vam govorim.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
-
- Kontakt:
Iskusni Aleksandar Radulović, fudbaler Rudara iz Prijedora, očigledno nije više mogao da šuti, pa je otvorio dušu na društvenim mrežama.
Nekadašnji fudbaler Borca, Metalleghea i Radnika, nezadovoljan je stanjem u bh. fudbalu, te je napisao:
- BiH liga, najgora liga na svijetu, konkurencije bez… Pa mi smo ljudi u kamenom dobu, ljudi sportistima kroje sudbine koji fizičko radili nisu, zadovoljiš se kad te kradu ‘minimalno’ nemaš pravo da zarađuješ pošteno za sebe, za svoju porodicu, nemaš pravo komentarisati ljude u crnom, žutom i pink odijelu, pri tom ne poštuju oni ni sami sebe svojim ‘djelima’ a kamoli nekog fudbalera i dječaka koji počinje svoje dječačke snove… Ako nemamo mi normalne uslove, pa možemo bar njima ostaviti slamku spasa i bolje sutra da i dalje gledaju u sport kao jedini izlaz i nezavisnost od svih mešetarenja nam u državi. Grize li vas savjest!? Bojite li se Boga? Neka živi sport vječno… Ćutanje u ovom slučaju nije zlato. Svako dobro, napisao je Radulović.
Nekadašnji fudbaler Borca, Metalleghea i Radnika, nezadovoljan je stanjem u bh. fudbalu, te je napisao:
- BiH liga, najgora liga na svijetu, konkurencije bez… Pa mi smo ljudi u kamenom dobu, ljudi sportistima kroje sudbine koji fizičko radili nisu, zadovoljiš se kad te kradu ‘minimalno’ nemaš pravo da zarađuješ pošteno za sebe, za svoju porodicu, nemaš pravo komentarisati ljude u crnom, žutom i pink odijelu, pri tom ne poštuju oni ni sami sebe svojim ‘djelima’ a kamoli nekog fudbalera i dječaka koji počinje svoje dječačke snove… Ako nemamo mi normalne uslove, pa možemo bar njima ostaviti slamku spasa i bolje sutra da i dalje gledaju u sport kao jedini izlaz i nezavisnost od svih mešetarenja nam u državi. Grize li vas savjest!? Bojite li se Boga? Neka živi sport vječno… Ćutanje u ovom slučaju nije zlato. Svako dobro, napisao je Radulović.
- Antipolitika3
- Kontakt:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- Antipolitika3
- Kontakt:
Ako se obistine ove najave za ovo ljeto i transfere bojim se da si upravu.

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Treba prvo zavrsit ova sezona da vidimo ko ce ispast i ko ce u europu,pa cemo onda o iducoj sezoni.
Posto pratim sve teme,nemogu vjerovat da na nekim temama jos pisu da cemo mi nekom nesto pustit ove sezone,pa valjda smo dokazali do sad ove sezone da nikom nista se nece pustat .
Posto pratim sve teme,nemogu vjerovat da na nekim temama jos pisu da cemo mi nekom nesto pustit ove sezone,pa valjda smo dokazali do sad ove sezone da nikom nista se nece pustat .
dokazali ste prosle godine kad ste molili Velez da odigra neriješeno sa DK da bi i vi isli u Evropu toliko o vasem poštenju..GradKamena2 je napisao/la: ↑15 maj 2022, 21:56Treba prvo zavrsit ova sezona da vidimo ko ce ispast i ko ce u europu,pa cemo onda o iducoj sezoni.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- svrakino1921
- Kontakt:
Veliki Selam za mog brata iz TuzleHPCompaq je napisao/la: ↑11 maj 2022, 20:55Dobri moj, samo posteno zadnje kolo. Veliki selam za bratasvrakino1921 je napisao/la: ↑11 maj 2022, 19:56Ojjjjjj
Al cemo nayebat zadnje kolo na Tusnju
Ako ostane Sloboda a pogotovo ako ispadne Sloboda![]()
I da cestitam na pobjedi danas i pametnije iduce sezone u PL voljene BiH

- Antipolitika3
- Kontakt:
Ti za Slobodu navijas?samirr je napisao/la: ↑15 maj 2022, 21:59dokazali ste prosle godine kad ste molili Velez da odigra neriješeno sa DK da bi i vi isli u Evropu toliko o vasem poštenju..GradKamena2 je napisao/la: ↑15 maj 2022, 21:56Treba prvo zavrsit ova sezona da vidimo ko ce ispast i ko ce u europu,pa cemo onda o iducoj sezoni.

Ćoro ćoravi lik ti napise ove sezone a ti se vracas u proslu

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
od koga ste ispali iz Kupa ? Jakir dokazao kakav je trener kad je od nas ispao iz kupa još došao sa najjacim sastavom..Antipolitika3 je napisao/la: ↑15 maj 2022, 22:13Ti za Slobodu navijas?samirr je napisao/la: ↑15 maj 2022, 21:59dokazali ste prosle godine kad ste molili Velez da odigra neriješeno sa DK da bi i vi isli u Evropu toliko o vasem poštenju..GradKamena2 je napisao/la: ↑15 maj 2022, 21:56Treba prvo zavrsit ova sezona da vidimo ko ce ispast i ko ce u europu,pa cemo onda o iducoj sezoni.
Posto pratim sve teme,nemogu vjerovat da na nekim temama jos pisu da cemo mi nekom nesto pustit ove sezone,pa valjda smo dokazali do sad ove sezone da nikom nista se nece pustat .![]()
Prosle godine kukao molio da mu se namjesti Evropa gdje mu ove godine slijedi brukanje u vidu Kolerajna !
Trener isti uprava ista i da vam vjerujem na poštenje nema od toga nista.. Vidio sam vas u Tuzli ove godine i onog smješnog penala dosta je i vas..
Zeljko opet predsjednik !
- Antipolitika3
- Kontakt:
Velika si Slobodosamirr je napisao/la: ↑15 maj 2022, 22:15od koga ste ispali iz Kupa ? Jakir dokazao kakav je trener kad je od nas ispao iz kupa još došao sa najjacim sastavom..
Prosle godine kukao molio da mu se namjesti Evropa gdje mu ove godine slijedi brukanje u vidu Kolerajna !

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Priznaj da si navijao za Husinski Zrinjski !Antipolitika3 je napisao/la: ↑15 maj 2022, 22:17Velika si Slobodo![]()
![]()
![]()
Imaju vise od duplo prvoligaskih sezona od vasAntipolitika3 je napisao/la: ↑15 maj 2022, 22:17Velika si Slobodo![]()
![]()
![]()

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Ja mislim da u buducnosti TC manjak navijaca nece biti veliki problem. Zašto?
Sve veće regije/gradovi u BiH imaju klubove koji su konkurentni i bore se svake sezone za trofeje. Dok Tuzla i TK, kao jedan od najmnogoljudnijih kantona, dugo nemaju neki klub koji je u kontinuitetu dobar. Bila je dobra jedne sezone Sloboda, ali i to je bio plod Husicevih ulaganja. Mučenje i borba za opstanak slabo je kome zanimljiva osim onim najvatrenijim navijacima.
Npr. Živinice i Srebrenik imaju zajedno oko 100k stanovnika i oba grada su na oko 30-ak minuta vožnje od Tušnja tako da vjerujem da ljudima ne bi bio problem da dođu pogledati dobru utakmicu.
Ali nekako se čini da oni i ne rade na tome da imaju više navijača na stadionu pošto ne računaju na tu komponentu u prihodima.

Zadnja izmjena: h1a2s3o4, dana/u 15 maj 2022, 22:23, ukupno mijenjano 2 puta.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Sutaju loptu bezveze kao i vi sto godinaOnlyLeft22 je napisao/la: ↑15 maj 2022, 22:21Imaju vise od duplo prvoligaskih sezona od vas![]()
![]()

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Rudar prijedor je godinama unazad bio redovna musterija za pustanje utakmica zeljeznicaru npr......... Ali dobro,kompleks manje sredine nije nista cudno pa zato i razumijem frustracije prijedorcana.
Na kraju,ne gura borac da rudar izleti iz lige jer sam rudar nije u stanju da pobijedi kod kuce utakmice protiv direktnih konkurenata ili cak da izgubi vec dobijene utakmice (citaj leotar,tuzla,zrinjski,sloboda,posusje). Najprostije je kriviti druge za svoj neuspjeh.
Da se razumijemo,meni se zeludac okretao kada sam gledao onaj cirkus u prijedoru ljetos kada je zavrsilo 1:1. To nije borac kakav ja hocu da gledam vec hocu da borac bude ekipa da vam u prijedoru za poluvrijeme da dva komada,da vas oduci od fudbala,da vas ponizi samo iz razloga jer ste u proslosti bili radodajke svim drugim klubovima a samo ste protiv borca pokusavali zapeti (sto mi je isto tako drago).
Sto se tice crna i pavlovica,iskreno crnac i nije igrac za borac niti ekipu koja ganja vrh tabele dok bi pavlovica veoma rado doveo u borac sto ce se vrlo lako desiti na kraju sezone.
Na kraju,ne gura borac da rudar izleti iz lige jer sam rudar nije u stanju da pobijedi kod kuce utakmice protiv direktnih konkurenata ili cak da izgubi vec dobijene utakmice (citaj leotar,tuzla,zrinjski,sloboda,posusje). Najprostije je kriviti druge za svoj neuspjeh.
Da se razumijemo,meni se zeludac okretao kada sam gledao onaj cirkus u prijedoru ljetos kada je zavrsilo 1:1. To nije borac kakav ja hocu da gledam vec hocu da borac bude ekipa da vam u prijedoru za poluvrijeme da dva komada,da vas oduci od fudbala,da vas ponizi samo iz razloga jer ste u proslosti bili radodajke svim drugim klubovima a samo ste protiv borca pokusavali zapeti (sto mi je isto tako drago).
Sto se tice crna i pavlovica,iskreno crnac i nije igrac za borac niti ekipu koja ganja vrh tabele dok bi pavlovica veoma rado doveo u borac sto ce se vrlo lako desiti na kraju sezone.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bordobijeli i 22 gosta.