Prvi put ulazim na ovu temu i vidim bisere od komentara, narocito upucene ovoj Konstrakti. Te ispasce u polufinalu, te bice zadnja u finalu, a ona do petog mjesta stize
A inace, sto bi rekli oni sa negujmo nakon sto je ta Sara ispusila na takmicenju u Srbiji, vrijeme da se vrati koncertima po trznim centrima pred djecom
Od pjesme Srbije dugo nije bilo losije pjesme na Euroviziji da je bolje plasirana. Sara Jo je pokradena ovdje debelo da ovo smece od pjesme i rugabet prodju.
Sara s onom svojom pjesmom ne bi bila ni u top 15
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Od pjesme Srbije dugo nije bilo losije pjesme na Euroviziji da je bolje plasirana. Sara Jo je pokradena ovdje debelo da ovo smece od pjesme i rugabet prodju.
Sara s onom svojom pjesmom ne bi bila ni u top 15
Realno koliko se provlacila kroz srpske medije dok je bilo to natjecanje mislio sam da je pjesma u rangu Fuega.. Poslusao 10 sekundi i ugasio. Sljam od pjesme i nastupa. To sto se ona nagu*zila i ima dobro dupe je druga stvar.
Dobra je pjesma Ukrajinaca ne znam sto seru neki da su dobili samo zbog rata. I bez rata bi bili medju top 5 sigurno, rat ih je pogurao najvise na prvo mjesto.
Meni je najbolja bila Španija (znamo zbog cega ) pa onda Ukrajinci i Moldavci.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
Pa Ukrajinci baš kao i Šveđani, uvijek su u vrhu. Može se reći da spadaju u neku kremu ovog takmičenja i za njih znaš već sada da će iduće godine opet biti među favoritima.
msm gluposti ovo po portalima da je srbija pokradena kad ne bi bili ni blizu pobjede da se publika pitala. Znači ovi komentari tipa moralna pobjednica totalni nonsens
msm gluposti ovo po portalima da je srbija pokradena kad ne bi bili ni blizu pobjede da se publika pitala. Znači ovi komentari tipa moralna pobjednica totalni nonsens
nivo nije bio opsajd protiv Nigerije samo sto su se Srbi nafurali kao uvijek pa udarili punom brzinom glavom od banderu pa im sad kriv i onaj vodopad na pozornici
nivo nije bio opsajd protiv Nigerije samo sto su se Srbi nafurali kao uvijek pa udarili punom brzinom glavom od banderu pa im sad kriv i onaj vodopad na pozornici
Al oplakao sam objavi negujmo, kaže ovo loženje je bilo samo priprema za svjetsko u kataru
Al oplakao sam objavi negujmo, kaže ovo loženje je bilo samo priprema za svjetsko u kataru
jesi upratio kad su furali Draganu Mirković da iz Beča glasa
jesi upratio kad su furali Draganu Mirković da iz Beča glasa
Džaba, simpatije Europe i svijeta sad su na strani Ukrajinaca i iako smatram da im je pjesma dobra (ali ne najbolja) ako u 80% država dobiju 12 na televotingu, nema se tu šta raspravljat.
Slažem se za Španiju i Moldaviju, zakinute su i po mom mišljenju. Italija je bila meh...a iznenadio me visok plasman Britanaca.
Sve u svemu ok.
Žao mi što mi ne učestvujemo pa da pošaljemo Ramovićku da izdominira i ljepotom i glasom ili da bude neka egzotika poput Dubioze.
Problem je sto ce unikatne pjesme koje nisu vokalno zahtjevne uvijek dobiti malo bodova od zirija. Koliko god da je Moldavija odusevila publiku ziri se lozi na smor balade.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Džaba, simpatije Europe i svijeta sad su na strani Ukrajinaca i iako smatram da im je pjesma dobra (ali ne najbolja) ako u 80% država dobiju 12 na televotingu, nema se tu šta raspravljat.
Slažem se za Španiju i Moldaviju, zakinute su i po mom mišljenju. Italija je bila meh...a iznenadio me visok plasman Britanaca.
Sve u svemu ok.
Žao mi što mi ne učestvujemo pa da pošaljemo Ramovićku da izdominira i ljepotom i glasom ili da bude neka egzotika poput Dubioze.