A eto bas imamo jaku okosnicu ekipe pa cemo žaliti neke od njih

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
A eto bas imamo jaku okosnicu ekipe pa cemo žaliti neke od njih
Kad i ako odu Sabanovic,Pidro,Dal,Djokanovic to je samo bonus bez da cemo osjetiti,sretan im put i sve najboljeElCartel11 je napisao/la: ↑15 maj 2022, 15:14A eto bas imamo jaku okosnicu ekipe pa cemo žaliti neke od njih![]()
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 maj 2022, 15:44Pidro je dugo vremena bio na radaru neki klubova,Amerika se ne odbija.Sabanovic za 3 mjeseca puni 23 godine.Krajnje mu je vrijeme da ide,a da mi mozemo nesto zaraditi.Djokanovic sto vise ostane ovdje manje ce napredovati.Mozemo uzeti bas finu cifru za Andreja,21 godina,2 poziva u repku(+ nastupao za sve mladje selekcija od u15 do u21),10 nastupa u Evropi,i 100 nastupa za prvi tim za nepune 3 godine.Uz to vec dugo dugo vremena je najskuplji igrac lige.Ispod 700k€ uopste ne treba pricati
Dalu je jos rano za nesto vise od nase lige.Hvala ovoj trojici i sretno im.Ima novi koji nadolaze.
Ja mislim da Saban ide u Francusku ili nesto tako.Bar imam neku tako infoNajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 maj 2022, 15:44Pidro je dugo vremena bio na radaru neki klubova,Amerika se ne odbija.Sabanovic za 3 mjeseca puni 23 godine.Krajnje mu je vrijeme da ide,a da mi mozemo nesto zaraditi.Djokanovic sto vise ostane ovdje manje ce napredovati.Mozemo uzeti bas finu cifru za Andreja,21 godina,2 poziva u repku(+ nastupao za sve mladje selekcija od u15 do u21),10 nastupa u Evropi,i 100 nastupa za prvi tim za nepune 3 godine.Uz to vec dugo dugo vremena je najskuplji igrac lige.Ispod 700k€ uopste ne treba pricati
Dalu je jos rano za nesto vise od nase lige.Hvala ovoj trojici i sretno im.Ima novi koji nadolaze.
A šta ti ovi boldirani nude? Sve i jednog igraca se treba rijesiti ako to znaci da cemo nesto konkretno uraditi sljedece sezone a ne ove cetvorice koji apsolutno nista ne nude.
Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo, strucnjak9, Strumfinho i 25 gostiju.