I raja, sta kazete o Dzekinoj curi?Pauk je napisao/la:Merima Šemić je Džekina cura, rodjena je 1987. godine u Sarajevu.
Njemacki BILD
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... Semic.html
Džekoooooooooooooo!
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Zar nisu raskinuli ima i vise od godinu 

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
raskinuli ba, al možda su opet u nekim šem(v)amaPuma je napisao/la:Zar nisu raskinuli ima i vise od godinu
Nil Satis Nisi Optimum
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Moze imati i bolju..jer lova sve radiPauk je napisao/la:I raja, sta kazete o Dzekinoj curi?Pauk je napisao/la:Merima Šemić je Džekina cura, rodjena je 1987. godine u Sarajevu.
Njemacki BILD
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... Semic.html
Džekoooooooooooooo!

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
hahahahahaahah

ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
BOSANAC ljuti se koliko hoces ali moram ti uzeti ovaj avatarGoalgetter je napisao/la:Beckham, izvini za onaj post gore, nisam ti trebao vrijedjati majku, jendostavno sam bio iznerviran.
Ali mi ipak ides na k..., to znaj

- Goalgetter
- Kontakt:
Da samo znas koliko mi je drago kad vidim Vedu na necijem avataru.Bilal je napisao/la:BOSANAC ljuti se koliko hoces ali moram ti uzeti ovaj avatarGoalgetter je napisao/la:Beckham, izvini za onaj post gore, nisam ti trebao vrijedjati majku, jendostavno sam bio iznerviran.
Ali mi ipak ides na k..., to znaj
Samo ga ti stavi, necu se ljutit

prode frajer golmana i fuli prazan go,kad ce mu neko sa tribina klocu kluplji si od dzeke
one only david beckham
- Principatus
- Kontakt:
Htio sam mu i ja da ukradem, ali onda nas vise nece moci razlikovati.Bilal je napisao/la: BOSANAC ljuti se koliko hoces ali moram ti uzeti ovaj avatar

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Goalgetter
- Kontakt:
Nema veze, valjda znaju citati nickovePrincipatus je napisao/la:Htio sam mu i ja da ukradem, ali onda nas vise nece moci razlikovati.Bilal je napisao/la: BOSANAC ljuti se koliko hoces ali moram ti uzeti ovaj avatar

Ako hoces stavi ga u znak podrske Vedi

P.S
Gdje su oni sto su govorili da Dzeko nikad nije imao cure

"Ne brinite za Džeku, uskoro će doći golovi"
Nekadašnji kapiten nogometne reprezentacije BiH, Muhamed Konjić, odigrao je osam sezona u najjačoj ligi svijeta - Premiershipu. Naime, od 1999. do 2004. godine nosio je dres Coventryja, dok je tri godine proveo u Derby Countyju.
Piše: Edin Isanović
Muhamed Konjić dobro poznaje engleski fudbal
S obzirom na sve navedeno nametnuo se kao idealan sagovornik o nastupu našeg najskupljeg igrača Edina Džeke u "kolijevci nogometa“ - Engleskoj.
Kada smo ga pitali o nastupima "Cityjeve desetke“ u posljednjim utakmicama odgovorio je.
"Džeko je prošao rizični period. Naime, stigao je u vrijeme kada su najčešće povrede na Ostrvu, a osim toga nije došao potpuno spreman. Malo sam se pribojavao kako će to sve izgledati, jer su i tereni bili izuzetno loši. Na svu sreću nije se povrijedio i to me veseli. Vidite i sami kako je zgusnut kalendar takmičenja“, kaže Konjić za Sarajevo-x.com i podvlači da je ekipa "građana“ još uvijek u fazi stvaranja.
"Dakako da City ima problema sa svim ekipama. Dosta problema zadaju im i timovi koji su, objektivno po kvalitetu, lošiji od njih. Recimo kod Arsenala ili Uniteda očit je rukopis Wengera i Fergusona, dok izabranici Manchinija nemaju prepoznatljivu igru. Ono što zabrinjava jeste činjenica da se oni prilagođavaju igri suparnika. S druge strane, imaju nekoliko kvalitetnih individualaca koji često riješe pitanje pobjednika, mada ponekad i pretjeruju sa driblinzima. Džeko se morao prilagođavati ekipi, imao je dosta defanzivnih zadataka, često se morao vraćati po loptu do centra igrališta. On nije nogometaš za takav stil igre. Edin je rođeni strijelac. Imao je vrlo malo upoterbljivih lopti za postizanje golova i zbog toga još uvijek nije pogodio u prvenstvu. No, kada sve sagledam ja sam zadovoljan, a vidim da su i engleski novinari“.
Konjić naglašava da će stvari krenuti u potpuno drugačijem smjeru u nastavku sezone.
"Sasvim je normalno utakmicu ponekad početi sa klupe, što se desilo u posljednjem dvoboju. Mislim da je to zbog pomenutog zgusnutog termina, a naš reprezentativac još nije potpuno spreman. Svakako, ne treba zaboraviti da je poentirao u kupu i spasio klub od ispadanja od niželigaša. Siguran sam da će 'Cityjeva desetka' u nastavku sezone biti mnogo opasnija i opravdati ono zbog čega je tu. Džeko je prošao period adaptacije, shvatio je kako se igra u Engleskoj i ono što je najvažnije - bit će opušteniji. Do sada je bio pod velikim pritiskom, jer je za transfer izdvojeno mnogo novca. To mu je stvaralo dodatni teret.“
Muhamed kaže da je travnjak jedino mjerilo, a očekuje da će najskuplji igrač sa prostora bivše Jugoslavije zablistati u gradskom derbiju.
"Manchester City igra mnogo bolje protiv velikih timova. Ako tome dodamo da je Džeko u dva nastupa protiv Uniteda dao isto toliko golova, onda sa dosta optimizma možemo očekivati sudar sa 'crvenim vragovima' u narednom kolu“, zaključio je naš sagovornik.
Nekadašnji kapiten nogometne reprezentacije BiH, Muhamed Konjić, odigrao je osam sezona u najjačoj ligi svijeta - Premiershipu. Naime, od 1999. do 2004. godine nosio je dres Coventryja, dok je tri godine proveo u Derby Countyju.
Piše: Edin Isanović
Muhamed Konjić dobro poznaje engleski fudbal
S obzirom na sve navedeno nametnuo se kao idealan sagovornik o nastupu našeg najskupljeg igrača Edina Džeke u "kolijevci nogometa“ - Engleskoj.
Kada smo ga pitali o nastupima "Cityjeve desetke“ u posljednjim utakmicama odgovorio je.
"Džeko je prošao rizični period. Naime, stigao je u vrijeme kada su najčešće povrede na Ostrvu, a osim toga nije došao potpuno spreman. Malo sam se pribojavao kako će to sve izgledati, jer su i tereni bili izuzetno loši. Na svu sreću nije se povrijedio i to me veseli. Vidite i sami kako je zgusnut kalendar takmičenja“, kaže Konjić za Sarajevo-x.com i podvlači da je ekipa "građana“ još uvijek u fazi stvaranja.
"Dakako da City ima problema sa svim ekipama. Dosta problema zadaju im i timovi koji su, objektivno po kvalitetu, lošiji od njih. Recimo kod Arsenala ili Uniteda očit je rukopis Wengera i Fergusona, dok izabranici Manchinija nemaju prepoznatljivu igru. Ono što zabrinjava jeste činjenica da se oni prilagođavaju igri suparnika. S druge strane, imaju nekoliko kvalitetnih individualaca koji često riješe pitanje pobjednika, mada ponekad i pretjeruju sa driblinzima. Džeko se morao prilagođavati ekipi, imao je dosta defanzivnih zadataka, često se morao vraćati po loptu do centra igrališta. On nije nogometaš za takav stil igre. Edin je rođeni strijelac. Imao je vrlo malo upoterbljivih lopti za postizanje golova i zbog toga još uvijek nije pogodio u prvenstvu. No, kada sve sagledam ja sam zadovoljan, a vidim da su i engleski novinari“.
Konjić naglašava da će stvari krenuti u potpuno drugačijem smjeru u nastavku sezone.
"Sasvim je normalno utakmicu ponekad početi sa klupe, što se desilo u posljednjem dvoboju. Mislim da je to zbog pomenutog zgusnutog termina, a naš reprezentativac još nije potpuno spreman. Svakako, ne treba zaboraviti da je poentirao u kupu i spasio klub od ispadanja od niželigaša. Siguran sam da će 'Cityjeva desetka' u nastavku sezone biti mnogo opasnija i opravdati ono zbog čega je tu. Džeko je prošao period adaptacije, shvatio je kako se igra u Engleskoj i ono što je najvažnije - bit će opušteniji. Do sada je bio pod velikim pritiskom, jer je za transfer izdvojeno mnogo novca. To mu je stvaralo dodatni teret.“
Muhamed kaže da je travnjak jedino mjerilo, a očekuje da će najskuplji igrač sa prostora bivše Jugoslavije zablistati u gradskom derbiju.
"Manchester City igra mnogo bolje protiv velikih timova. Ako tome dodamo da je Džeko u dva nastupa protiv Uniteda dao isto toliko golova, onda sa dosta optimizma možemo očekivati sudar sa 'crvenim vragovima' u narednom kolu“, zaključio je naš sagovornik.
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
- miralem444
- Kontakt:
hahaha...mislis ja veze nemam care moj ti si taj koji veze nemas ako mislis da je ona neznam kako da ga nazovem gnjurac TEVEZ vrh vrhova..sta je najbolji dajte molim vas taj igra smao na silu...ja sebicnije stvorenje u zivotu svom nisam vidio..a stojim iza svoje rijeci EDIN DZEKO JE BOLJI IGRAC OD CARLOSA TEVEZA...A VRIJEME CE TO I DOKAZAT.beckham je napisao/la:ma veze ovaj nea sta prica,covjek svaku utakmicu po go zabije,i on bi ga na klupu stavio.ja tebi nebih dao da vodis neki vrtic a komoli neku fudbalsku ekipuRiNo je napisao/la:Što bi najboljeg strijelca i kapitena ostavio na klupi ?miralem444 je napisao/la:MANCINI JEDNOSTAVNO NESMIJE TEVEZA OSTAVIT NA KLUPI A UBACIT EDINA U PRVU POSTAVU..TO JE JENDOSTAVNO TAKO JA IMAM OSJECAJ DA U CITY-U GLAVNU RIJEC IMA TEVEZ PA MANCINI.....AL DAJ DZEKI PRILIKU PROVIT UNITEDA U PRVOJ POSTAVI OSJECAM DA CE IH DZEKSON RAZBIT AL U PRAVOM SMISLU TE RIJECI...JEDVA CEKAJM TAJ MANCHESTERSKI DERBIII....OSJECAM DA CE TU DZEKSON KONACNO BLJESNUT..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
-
- Kontakt:
jest Tevez sebican,al takav je igrac i vala nije mala stvaro onoliko golova dat u Engleskoj..on je igracina jer daje tolike golove..ljudi moji jel Inzaghi igrac??taj nije prediblao igraca u svom zivotu,mozda na pesu al i to urijetko
al opet taj isti Inzaghi se nadavao golova u svojoj karijeri..to je jedan od primjera,ima takvih jos na desetine.. dzaba Edinu sto je on igracina u nasim ocima i sto je placen toliko,to jedino moze opravdat GOLOVIMA,nicim drugim..napadac si i PAKUJ kako znas..Tevez to radi itekako dobro..ni ja ga ne volim al covjek je igracina,prihvatili vi to ili ne..

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
logicno da Dzeko nece svaku utakmicu igrati od pocetka,preveliki je broj utakmica i svaki igrac u Engleskoj neku utakmicu zavrsi na klupi! Dzeko ce vec protiv Uniteda biti starter i pokazati svoje kvalitete protiv najboljih! Bitno je da City pobjedjuje,tada i on ima manji pritisak i lakse je igrati!
Nadam se da ce pocet u prvih 11 protiv Uniteda i akobogda da ga zabije...
offtopic: Evo Principatus, BOSANAC & co., u znak podrške i ja stavljam Vedu.
offtopic: Evo Principatus, BOSANAC & co., u znak podrške i ja stavljam Vedu.

Nesto mi poznata ove Dzekina treba..Onako kroz maglu je se sjecam, no kad se sjetim o kojoj se curi radi, rado cu napisati....No poznata mi pravo ova gara
Sa televizije je. mozda si je vidio na HaytuAnalitico je napisao/la:Nesto mi poznata ove Dzekina treba..Onako kroz maglu je se sjecam, no kad se sjetim o kojoj se curi radi, rado cu napisati....No poznata mi pravo ova gara

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Ponos Torina
- Kontakt:
Vidio sam ih ja na Grbavici ovdje i umro sam od smijeha sta joj je Edin uradio al nije za pricu.....

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ne gledam ja Hayat, znam ja nju ovako, fejs to fejs, samo se ne mogu sjetiti.....Hajd reci ponos torina, bas me zanima, posalji mi priv porukuElegant je napisao/la:Sa televizije je. mozda si je vidio na HaytuAnalitico je napisao/la:Nesto mi poznata ove Dzekina treba..Onako kroz maglu je se sjecam, no kad se sjetim o kojoj se curi radi, rado cu napisati....No poznata mi pravo ova gara.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], mosarajvosa83, zaostrog i 19 gostiju.