Vjerujem da Radnik dobijaju sigurno, dosta su bolji a i ako ništa prodat će im, eh sad pitanje je da li će Zrinja izvoditi mix sastav sa juniorima kao protiv nas ili ce ici ozbiljno, ali ne vjerujem da mogu više od 1 boda uzeti u mostaru
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ne morate razbijati glavu i kalkulisati, mi ostajemo.
Ne pitajte ko mi je rekao.
Ne pitajte ko mi je rekao.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Rudar je kuci sa Zrinjskim a sa Radnikom u gostima. Ali isti ****, mislim da je Sloboda bezbjedna.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑14 maj 2022, 17:03Vjerujem da Radnik dobijaju sigurno, dosta su bolji a i ako ništa prodat će im, eh sad pitanje je da li će Zrinja izvoditi mix sastav sa juniorima kao protiv nas ili ce ici ozbiljno, ali ne vjerujem da mogu više od 1 boda uzeti u mostaru
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
-
- Kontakt:
Sutra bod, i Rudaru treba 5 bodova do kraja. Dakle, i da dobiju Radnik u gostima, moraju dobiti Zrinjski u Mostaru.
Što nam govori, i bod sutra nam garantuje opstanak. Mada, mora se na ljeto ova ekipa strašno pojačati, dosta je više strepnje za opstanak do zadnjih par kola.
Što nam govori, i bod sutra nam garantuje opstanak. Mada, mora se na ljeto ova ekipa strašno pojačati, dosta je više strepnje za opstanak do zadnjih par kola.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Moramo mi prvo pare naći, ulagače, sponzore. Inače, samo nas patnja čeka u narednim sezonama.simonknows je napisao/la: ↑14 maj 2022, 19:04Sutra bod, i Rudaru treba 5 bodova do kraja. Dakle, i da dobiju Radnik u gostima, moraju dobiti Zrinjski u Mostaru.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Bit' će pojačanja Skajaro, ne sikiraj mi se ništa!Sky9 je napisao/la: ↑14 maj 2022, 19:07Moramo mi prvo pare naći, ulagače, sponzore. Inače, samo nas patnja čeka u narednim sezonama.simonknows je napisao/la: ↑14 maj 2022, 19:04Sutra bod, i Rudaru treba 5 bodova do kraja. Dakle, i da dobiju Radnik u gostima, moraju dobiti Zrinjski u Mostaru.

-
- Kontakt:
Rudar ceka Zrinjski kuci, sto je malo teza okolnost. A oni bi sigurno onom Zrinjskom od kojeg smo mi izgubili uzeli barem bodsimonknows je napisao/la: ↑14 maj 2022, 19:04Sutra bod, i Rudaru treba 5 bodova do kraja. Dakle, i da dobiju Radnik u gostima, moraju dobiti Zrinjski u Mostaru.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Dobro si, kući igraju, ali sigurno neće uzeti više od jednog boda tu, tako da svakako bod sutra bi bio vrijedan opstanka definitivno.antisisoja1919 je napisao/la: ↑14 maj 2022, 19:54Rudar ceka Zrinjski kuci, sto je malo teza okolnost. A oni bi sigurno onom Zrinjskom od kojeg smo mi izgubili uzeli barem bodsimonknows je napisao/la: ↑14 maj 2022, 19:04Sutra bod, i Rudaru treba 5 bodova do kraja. Dakle, i da dobiju Radnik u gostima, moraju dobiti Zrinjski u Mostaru.
simonknows je napisao/la: ↑14 maj 2022, 19:28Bit' će pojačanja Skajaro, ne sikiraj mi se ništa!Sky9 je napisao/la: ↑14 maj 2022, 19:07Moramo mi prvo pare naći, ulagače, sponzore. Inače, samo nas patnja čeka u narednim sezonama.simonknows je napisao/la: ↑14 maj 2022, 19:04Sutra bod, i Rudaru treba 5 bodova do kraja. Dakle, i da dobiju Radnik u gostima, moraju dobiti Zrinjski u Mostaru.
Što nam govori, i bod sutra nam garantuje opstanak. Mada, mora se na ljeto ova ekipa strašno pojačati, dosta je više strepnje za opstanak do zadnjih par kola.![]()

Idemo pokazati sad šta je TUZLA.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Zaboravili ste da je ovo BiH liga tako da smo ipak sigurni s neka 3 boda
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
-
- Kontakt:
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
jos jedna pobjeda i opstanaaaaak....
idemo svi na Tusanj
izborit opstanak i zavrsio sam sa Slobodom dok ovi ublehasi ne odu
idemo svi na Tusanj
izborit opstanak i zavrsio sam sa Slobodom dok ovi ublehasi ne odu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Samo pobjeda i zavrsit ovu patnju
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Neka se vjecno pamte branitelji Brčanske Malte!
I da se nadovezem na to kako mi nekog ne volimo, potcjenjujemo, ne zelimo u svom gradu...

Danas zapet kako znamo i umijemo, Borac sigurno nije kvalitet u rangu Zrinjskog, TCa, Veleza.. vidicemo samo kolko ce ih se danas gurat i pustit nas da pokusamo nesto kao odigrat.
I da se nadovezem na to kako mi nekog ne volimo, potcjenjujemo, ne zelimo u svom gradu...

Danas zapet kako znamo i umijemo, Borac sigurno nije kvalitet u rangu Zrinjskog, TCa, Veleza.. vidicemo samo kolko ce ih se danas gurat i pustit nas da pokusamo nesto kao odigrat.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Neka se vječno pametne branitelji Brcanske Malte
Sto se tiče utakmice ne očekujem nista od ovih igrača,jedino ako se Borac smiluje i pusti ih da uzmu bod ili sva tri..

Sto se tiče utakmice ne očekujem nista od ovih igrača,jedino ako se Borac smiluje i pusti ih da uzmu bod ili sva tri..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
30 godina / Dan kada je u Tuzli odbranjena država: "Ja nemam druge države osim Bosne i Hercegovine"
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.