Eurosong 2022
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Eurosong 2022
I am Lumis, EC3s younger brother
Koliko mi je bila simpatična pjesma prvi put kad sam je čuo duplo više mi je krenulo po živcima ono masovno mahanje i pljeskanje ko debil kasnijeL-Train je napisao/la: ↑15 maj 2022, 01:4180% likova koji su nahajpali ovu pjesmu konstrakte veze nemaju niti ih interesuje o cemu zena recituje,zanimljivo ljudima jbga onaj lavor,mahanje rukama,tapsanje...tesko mogu da zamislim u zemljama gdje dominira Jala,Vojaz,Rasta,Teodora,Severina,Hurikanke...da razumiju nekakvu konceptualnu umjetnost i da nam je sad odjednom to vrh umjetnosti.Kad se Marina Abramovich cesljala hiljade kometara kako je zena u nekakvom okultizmu![]()
28:25

Walk on
Ukrajina pobjedila a mi dobili aplauze iz sazaljenja313 je napisao/la: ↑15 maj 2022, 01:47Koliko mi je bila simpatična pjesma prvi put kad sam je čuo duplo više mi je krenulo po živcima ono masovno mahanje i pljeskanje ko debil kasnijeL-Train je napisao/la: ↑15 maj 2022, 01:4180% likova koji su nahajpali ovu pjesmu konstrakte veze nemaju niti ih interesuje o cemu zena recituje,zanimljivo ljudima jbga onaj lavor,mahanje rukama,tapsanje...tesko mogu da zamislim u zemljama gdje dominira Jala,Vojaz,Rasta,Teodora,Severina,Hurikanke...da razumiju nekakvu konceptualnu umjetnost i da nam je sad odjednom to vrh umjetnosti.Kad se Marina Abramovich cesljala hiljade kometara kako je zena u nekakvom okultizmu![]()
28:25živi smo Evropo, da znate

Sto se tice Eurosonga pogledao sam samo pred kraj ovo glasanje i bas mi drago sto ga srbi ispušiše, a vjerujem da su očekivali top 3 makar.
Sve u svemu odavno postalo takmičenje gdje se guraju političke ideje tako da je ovo ništa novo ali bar će biti užitak citati kmečanje u stilu "zbog rata blablabla".
Sve u svemu odavno postalo takmičenje gdje se guraju političke ideje tako da je ovo ništa novo ali bar će biti užitak citati kmečanje u stilu "zbog rata blablabla".
Eh sad u miru pregledat Spaniju jos jednom. 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Da smo mi u ratu ovu pjesmu poslali prosli bi bolje nego Ukrajina,text fenomenalan,vajb jos bolji

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Samo da smo Hendu poslali prekucali bi igricu... Ratnici sa Dobrinje ili raskrsnice Sarajeva. Ma ustvari bilo koju.
15.10.2013.
Izgleda niko ne razumije umjetnost iza Konstraktine pjesme 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ne znam da li si sarkastican ili ozbiljan ali

Ceska u polufinalu bila 4ta, prekucala s glasovima publike veceras su je sjebali s pozicijom broj 1 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Jasta sam nego sarkastican, go qrac od pjesme koja se ne moze ni slusati. Pouke se mogu slati i kroz slusljive pjesme, ovo je tragikomicno bilo.
Al je lijepo vidjeti srbadiju kako pjeni jer su fol pokradeni

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ukrajincima je proslogodisnja pjesma bila mnogo bolja od ove, a i nisu se ni trebali naci ovdje jer su bili drugi na ukrajinskom izboru, ali bolje oni da su osvojili nego UK ili Svedska.
Moldavija najbolja zabava, Holandija najbolja pjesma, sve u svemu najgora Evrovizija koju sam pratio i po pitanju pjesama i po pitanju organizacije.
Moldavija najbolja zabava, Holandija najbolja pjesma, sve u svemu najgora Evrovizija koju sam pratio i po pitanju pjesama i po pitanju organizacije.
Tako oni svake godine misle da su pokradeni. Nije toliko lose karizmaticna je cura za ovakvo takmicenje odlicna. Ovo je Spaniji najbolji plasman u zadnjih 30 godinaharden je napisao/la: ↑15 maj 2022, 02:45Jasta sam nego sarkastican, go qrac od pjesme koja se ne moze ni slusati. Pouke se mogu slati i kroz slusljive pjesme, ovo je tragikomicno bilo.
Al je lijepo vidjeti srbadiju kako pjeni jer su fol pokradeni![]()

Kaže moralna pobjednica, kako je moralna pobjednica ako je peta završila o.O
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Dexter

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- tuzlak1987
- Kontakt:
Od pjesme Srbije dugo nije bilo losije pjesme na Euroviziji da je bolje plasirana. Sara Jo je pokradena ovdje debelo da ovo smece od pjesme i rugabet prodju.
Qrcu Sarina pjesma nije valjala. Goru u karijeri nije imala.tuzlak1987 je napisao/la: ↑15 maj 2022, 11:01Od pjesme Srbije dugo nije bilo losije pjesme na Euroviziji da je bolje plasirana. Sara Jo je pokradena ovdje debelo da ovo smece od pjesme i rugabet prodju.
Trenutno korisnika/ca: L-Train, MElloo, nerkolfc, sarajevskiMarlboro, VensanKasel, VivaLaStella i 9 gostiju.