Safet Sušić - Pape

alacious
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la alacious » 06 feb 2011, 22:38

Pasodzigera je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:Dečko nisam a zajeban jesam. Vjeruj mi :mrgreen:

Sušić ne predstavlja BiH. Gdje je u ratu bio. Jeste, mrzim dijasporce i takve patriJote. Što je odbijao da vodi reprezentaciju prije. Sad kad mu je karijera krenula nizbrdo, hop, eto ga. Hvata zadnji voz. Ne volim takve likove. Nemaju kredibilitet što se mene tiče. Još ako su mrtvi treneri tim prije.

Mrtvi-sarajevski izraz koji se obično koristi u raznim negativnim konotacijama :mrgreen:
Prije nego sto otvris usta ili prije nego sto ti krene ruka da napise nesto,onda ukljucis mozak.Da tebi Emir nesto kaze,posto je ocigledno rijec o nekom balavcu.Kad je zeemlja Bosna gorila u plamenu,kad su nas na sve strane odbacivali i ignorisali taj isti Pape je pokazo ko je i sta je,dok su mnogi se stidjeli reci da su Bosanci. 9.3.1993 taj isti Pape je nosio dres LJILJANA u prvoj utakmici (nezvanicnoj) nase domovine,to je prvo okupljanje nase reprezentacije ikad,i gdje je nasa repka zabila 4 gola u Genku protiv istoimene ekipe,13 dana nakon te utakmice taj isti Pape opet nosi dres svoje domovine Bosne u Kaiserslauternu (imam i snimak tekme) 22.3.1993 nasa reprezentacija je porazena sa 4-1,rezultat je bio nesto sto uopste nije bitno bilo,a ono sto je bitno da je nasoj reprezentaciji trebalo da se promovise da se okupe najbolji i da se stvori drzavni tim.PAPE JE BIO TU! Pape je bio glavni covjek koji je urgirao da se repka primi u UEFA-u I FIFA-u. Pape je bio na svim utakmicama humanitarnog karaktera. Prema tome balavce jedan,kad se spomene ime Susica trebas da skaces na noge i da sa ponosom izgovaras njegovo ime,kako ti tako i ostali. To sto nije bio selektor prije,kakve to veze ima,evo sad je,znaci doso je. Ni Osim nije bio,pa sta ako nije,to ne znaci da ga ja sad trebam popljuvati,pomogao je i on Bosni na 1000 drugih nacina,koje bi ti ja ovdje mogao da napisem. A sad sto se tice dijaspore,koje ti mrzis,da nema te dijaspore i godisnjeg priliva od 6 milijardi maraka,jesil li svjestan sta bi bilo sa Bosne? nisi jer nemas toliko godina da bi mogao ozbiljnije razmisljati. Jesil svjestan da su ljudi i u dijaspori Bosanci,jesil svjestan da i ljudi iz dijaspore svoje kuce,stanove imanja posjeduju u BIH,jesi li svjestan da i ti ljudi iako zive van svoje zemlje placaju porez i sve ono sto drzi zemlju zivom,kao i oni koji zive u BIH.I ja sam u dijaspori,al placam i struju i vodu i grijanje i TV i telefon i sve ostalo kao i ljudi koji u BIH zive,sta to tebe cini boljim?,sta si to ti vise uradio,ti si mozda nosio pusku?Po vasoj prici svi ste nosili puske,kao da ja ne znam da se vecina krila po podrumima da nebi isla na ratiste. I sam sam bio u ratnoj zahvacenoj Bosni,kod nas je i pocelo (citaj BIJELJINA). Da ti opet ponovim,prije nego bilo sta napises,razmisli dali ces koga uvrijediti.
Care...totalno si u pravu...ja sam "klinjo"...jedva imam nekih 15 godina...al' sam cuo od starog i od ostalih starijih...sta je Susic bio za ovu zemlju...SVAKA TI CAST!

besha
Kontakt:

Post Postao/la besha » 06 feb 2011, 22:44

neznam zasto optuzujete igrace...... sasvim je normalno da odbijaju ici tako daleko..... pa razmislite koliko traje put do amerike.... 11 sati voznje avionom plus ukrcaj i izlaz iz aviona..... ako krenu odmah po zavrsetku tekme, to je negdje oko ponoci, tacnije u ranim jutarnjim satima u cetvratak.... pa nema ih nigdje za vikend..... ljudi zive od nogometa.... a nas savez samo gleda od koje ce reprezentacije uzeti vise love, a negleda gdje cemo igrati koju tekmu.....

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 06 feb 2011, 22:52

besha je napisao/la:neznam zasto optuzujete igrace...... sasvim je normalno da odbijaju ici tako daleko..... pa razmislite koliko traje put do amerike.... 11 sati voznje avionom plus ukrcaj i izlaz iz aviona..... ako krenu odmah po zavrsetku tekme, to je negdje oko ponoci, tacnije u ranim jutarnjim satima u cetvratak.... pa nema ih nigdje za vikend..... ljudi zive od nogometa.... a nas savez samo gleda od koje ce reprezentacije uzeti vise love, a negleda gdje cemo igrati koju tekmu.....
Jarane oni jos idu brodom :?
Mislis da druge repke negledaju gdje ce uzeti koji dinar za prijt.mec naricito ove balkanske..Naravno postoji dogovor, ali mala smo mi jos silica da nas traze druge euro zemlje tek tako, obesijalo nas ljetos sunce kad su nas Njemci ugostili i ponudili dinar.
Sjedi i cekaj Arabiju, UEA, Katar, Iran i tako te zemlje, to radi i druge repke kojima je savez u qurcu, naravno miris novca privuce i mnogo jace repke tipa Spanija 2,3 sedmice prije SP igraju protiv S.Arabije, koliko su puta tek odigrali Katar-Brazil :mrgreen: Ali oni i vise milioncica kostaju, a kod nas u pitanju 200k do 300K $ velik novac za nas savez ipak.Lahko se dogovoriti sa Bugarima tj. Crna Gora , a tamo imaju ponudu od neke Kine o Japana mislis uzece nas a odbiti.. :lol: :lol: Danas se sve vrti oko novca.
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 06 feb 2011, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 feb 2011, 22:55

besha je napisao/la:neznam zasto optuzujete igrace...... sasvim je normalno da odbijaju ici tako daleko..... pa razmislite koliko traje put do amerike.... 11 sati voznje avionom plus ukrcaj i izlaz iz aviona..... ako krenu odmah po zavrsetku tekme, to je negdje oko ponoci, tacnije u ranim jutarnjim satima u cetvratak.... pa nema ih nigdje za vikend..... ljudi zive od nogometa.... a nas savez samo gleda od koje ce reprezentacije uzeti vise love, a negleda gdje cemo igrati koju tekmu.....
Ponovljeno je jedno 400 puta.Sve i jedan igrac Mexica koji je pozvan a igra za tim u Evropi ce se odazvati.Treba li flomasterom podebljati.Gdje cemo igrati, velis.Mi to igramo svaku drugu preko Okeana,pa nam dodijalo. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 06 feb 2011, 23:00

mma_hz je napisao/la: hahaah nikad necu zaboraviti kad jedan "bronzani" dijasporac poce da se nabacuje trebi od jednog lokalca heheheh treba ga **** al dzaba on nastavi ,valjda konta nabacio boju pa lud ahahah ...
i za jedno 5 minuta tuca taj bronzani i jos par tih dobise po njonji al bas hahah e reko neka a komplet kafana jos navali ahahha
samo se cekalo hhehe znaci dodzi provodi se al ne diraj tudze djevojke i ne SIRI SE HAHAHA ...
Kako poučna priča!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 07 feb 2011, 02:04

E samo jos jednom nek zovne onog Kanadjanina na okupljanje.Tad ce dokazati da nije sposoban za vodjenje ekipe..

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 07 feb 2011, 03:07

Safete bravo! za onu izjavu u vezi Begovica i Ibricica... nek se zna ko kosi, a ko vodu nosi!

PS: Da se ovo Begovicu prvi put desava rekao bih da trazi isti kriterijum kao Dzeko (postedjen za Mex.), ali, ovako... jako lost gest od Asmira. :(

Reprezentacija treba da vam svetinja bude, drugovi..., svetinja!

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 07 feb 2011, 04:14

da se opkladimo da ce ga opet pozvat cim mediji dignu malo pompe...safet ce sve uradit da zadovolji masu

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 07 feb 2011, 04:27

i ovo sa dzekom je nista drugo do prica plasirana medijima...ja sam 100 posto siguran da mu je dzeko rekaoda nece ici jer se boji da ce izgubit mjesto u timu pred united tj najvecu tekmu u sezoni...naravno safet nema muda da ga nepozove protiv rumuna pa je morao naci nacin da sakrije svoj pickakluk i plasirao pricu o postedi..zasto onda nije postedio i ibisevica i salihovica i oni u subotu igraju najvecu tekmu u sezoni protiv bajerna a salihovic svakako nema pravo nastupa protiv rumuna...dzeko zna da ima zacimentirano mjesto u prvoj postavi stoga koji ce racku putovat u ameriku kad s tim moze samo izgubiti...ibricic ,ista stvar...bori se za mjesto u timu i putovanjem moze samo izgubiti jer ce i ovako ionako biti na klupi...too much at steak a tek je dosao u lokomotiv...opet kazem nisu krivi igraci ,kriv je iskljucivo savez koji pristade na odigravanje tekme protiv borderjumpera i selektor koji kao pokusni kunic radi ono sto mu naredi uske i kompanija...sto se begovica tice,ja vam garantujem da ce ga safet opet zvat,nema ljudi on herca da se drzi svoje rijeci provincijalac je to...

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 07 feb 2011, 04:31

Reprezentacija postaje lagano kajak bez kormilara. Eto autoriteta kada igrači odbijaju pozive a on ultimativno traži da igraju najbolji. Džeke nema, odjednom su upitni Pandža, Begović Ibričić a ko da gledam još će neko nedostajati.

Ozbiljnom selektoru se to ne bi smjelo dešavati. Logično bi bilo da je popričao sa svim igračima koje je planirao zvati prije slanja poziva.

Ako je to učinio, a sumnjam da jeste, onda ove koji eskiviraju pozive treba ODSTRANITI za vijek i vijekova. Bio to Džeko, Ibričić, Begović ili bilo ko drugi za kojeg se zaključi da NAMJERNO eskivira poziv a prije toga je POTVRDIO dolazak.

Usput, prijateljske utakmice pored ostalog služe da se pokuša naći neki reprezentativni kalibar. Ne moraju uvijek najbolji igrati. Doduše, kad Mravac igra, onda mogu svi.

Levat je izgubio kompas potpuno. Kajak plovi u nepoznato, kormilara nema na mapi ;
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 07 feb 2011, 04:36

i gle cuda...dzekoi ibricic su naj haveri...iobojica istu spiku prosipaju...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 feb 2011, 04:38

Khaj phice dvomotorac trosi dvije zdenke sira i pola kifle na tri cvora,ebo kormilara. :mrgreen:
Helemnejse ova tekma odlicno dosla da jedan koji je i onako preko one stvari dosao u repku pokaze pravo lice.
Ciscenje terena za cistu klimu.Ovi par ostalih u pamet ili ce biti metar nize.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 07 feb 2011, 04:50, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 07 feb 2011, 04:45

Prije da će biti raspad sistema nego čišćenje terena.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 feb 2011, 04:48

Zelje ,cestitke i pozdravi su na drugom portalu.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 07 feb 2011, 04:58

Mlađahan si, ili vrlo nezreo :mrgreen: Bilo kako bilo, kada odrasteš i kada se formiraš kao ličnost shvatićeš da dobre namjere ničemu ne služe ako nemaš način da ih sprovedeš u djelo.

Ponekad su dobre namjere u određenim okolnostima kontraproduktivne i put ka paklu. Savez već dugo vremena pleše na tankoj žici. Otjerali su Kodru, umjesto smjene eto nam Ćire. Otjerali su Ćiru, umjesto smjene eto nam Sušića. Njima status quo odgovara, nama baš i ne. U međuvremenu i dalje gubimo talente. Đe si bio, šta si radio. Nigdje. Ništa.

Al polako, život je pred tobom, valjda nadođeš :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 feb 2011, 05:24

Neko ce nadoci i sazrijeti a neko ugnjio da bog sacuvaj i jos tukne da se dahnut ''nemere''.
Dok kod mene to ide neutralan ko Hercegovacki kamen.
Ti si totalno neupucen ili bolesno klubski ofarban tako da siris dezinformacije.I Brko bi te se odrekao preko novina.Jer boja kluba i repke su dva potpuno razlicita svjeta.i dok ti to ne udje u glavu ima da prodjes ko'zalutalo janje u Etiopiji.
Kazes godinama bio bez posla prije repke.2009 napustio Ankaraspor iste godine dosao na kormilo repke.
Kazes nije se bunio protiv saveza.Pa gore suces od Borovine hebote.Ako im Pape nije nabrojao u vezi onih ne-glasanja i guranja BIH fudbala u ambis,nije vala niko od postanka selektora
Za vrijeme komunistickog doba se za dug jezik se islo na Goli otok.
A ovdje zbog sirenja dezinformacija i lazi put je nesto manji.Samo do Banovica.
Ali ti ga vec znas napamet.Nemoj da ti mladost prodje u ''putovanjima'' :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 07 feb 2011, 05:57, ukupno mijenjano 2 puta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 07 feb 2011, 05:36

Kada je bi izvjesno da cemo igrati protiv Meksika Safet Susic je izjavio da je prije nego je dao zeleno svjetlo za tu utakmicu kontaktirao vecinu igraca i da oni nisu imali nista protiv. Sada - ne znamo da li je kontaktirao bas ove koji otkazuju, ali je cinjenica da se niti jedan nije javio niti demantovao, nego su uglavnom iznosili pozitivna misljenja o samoj utakmici. U medjuvremenu su se desile neke stvari, kao sto je Dzekin transfer u MC i Ibricicev u Lokomotiv. Hocu da razumijem i njih dvoicu, vjerovatno su postavljeni pred ultimatum i nasli su se u veoma nezgodnoj situaciji. Medjutim, ljudi koji su protiv Safeta Susica, ma sta da se desi, koji samo traze dlaku u jajetu nece da razmisle o tome, njima je samo Pape trn u oku i ovakva desavanja im bas dobro dodju. Pa cak se ide i dotle da se dovodi u pitanju svrsihodnost same utakmice, a zaobaravlja se kuknjava i zalopojke kako nismo u stanju ugoviriti ni jednu ozbiljniju utakmicu vec igramo protiv Hrvatskih prvoligasa i treniramo po parkovima. Jasno je da ce budala uvijek biti, i zato se ne treba plaho obazirati na ta baljezganja...Ako ima i promil Susicevih negativnih "zasluga" za otkaze (a nema), pa yebemu misa, valjda ima i nekih pozitivnih za sve ove utakmice koje smo dugo cekali i za kojima smo vapili...Postenu prijateljsku utakmicu nismo uspjeli ugoviriti godinama, u stvari sve od vremena kada su Italijani, Argentinci...maltene iz sazaljenja i samilosti odlucili igrati sa nama. A sada najednom: Gana, Njemacka, Svedska, Slovacka Meksiko...cetiri od pet sa poslednjeg SP. Za Begovica sam jos prosli put rekao da mu je objasnjenje o "inekciji protiv gripe" smijesno (a Boga mi i zalosno), ovo sada vec sto neki rekose, daje jasnu sliku o tom momku...Kanadu je ostavio samo zbog daljine, jer bi mu svaka i prijateljska i zvanicna, bila kao ova protiv Meksika, a i zbog samog rejtinga kanadskog fudbala. Ako je imao mooda odbiti Stoke kada su ga postavili da brani u kupu, vala im je mogao reci da po Uefinim ili Fifinim pravilima mora se odazvati da igra u nacionalnom timu u terminima predvidjenim za to. No generalno, problem je samoj UEFI (da ne ponavljam svaki put - i FIFI, ko je vec za sto nadlezan). Ako se ovako nastavi doci ce se u situaciju da fudbal krene stopama kosarke pa da reprezentacije izgledaju smijesne u odnosu na igrace kojima pojedine zemlje raspolazu. Znaci, ako si odredio termin, i napisao pravilo da se svi zdravi igraci moraju odazvati inace ce biti sankcionisani, onda to i ispostuj. U prevodu, selektor je zahtijevao da Ibricic i Begovic budu tu, nisu se pojavili...slijedi prijava i automatska suspenzije prema onome sto si sam propisao...Ako nece da igra nikada, onda se javno treba odreci reprezentacije kao sto je to uradio Sasa Papak, pa ko ga yyebe, nek so nosi i tri lijpe PM. Ovako, kvalifikacije su...utakmice su u centru paznje, mogucnost poboljsanja transfera je tu, hajde evo me igracu - patriota sam. Neke prijateljske su u pitanju - slabo se to prati - nemoj mene matereti, nesto nisam dobar, klub ce me kazniti i tome slicno...E mars onda, pa da si mi brat rodjeni a ne Ibro i Asmir. Iskreno, Ibro me iznenadio, jos im sezona i nije pocela...par dana mu ne bi nista naskodilo. Asmir nije. Gotivim ga kao Bosanskog reprezentativca, iako sam, izgleda tacno, na privi pogled zakljucio da je funjara od covjeka. O Dzeki necu, mislim da je on u posebnoj situaciji, ima brate i naj vise zasluga za "minuli rad", te ako je selektor procjenio da ga moze i treba osloboditi obaveza za ovu utakmicu, to je njegovo pravo. Ma koliko mi pricali o potrebi da svi budu jednaci i ravnopravni, nikada necemo izbjeci onu o "malo visoj ravnopravnosti" (Orwel). Tako je u svim sferama zivota i mislim da ni sport nije izuzetak...Dok sam radio za druge, po raznim kompanijame , kada bi se pravio bilo kakvi godisnji planovi i rasporedi...uvijek ko bajagi slucajno se potrefi da onaj ko naj vise donosi kompaniji dobije privilegiju da npr. prvi odabere kada ce na godisnji odmor...Npr, kao real estate agent sa najvise prodanih kuca i biznis prostora, mogao sam zahtijevati da mi sefica ponekad pocese i jaja (dobro pretjerujem, ali u sustini hocu da kazem da vrijedis i da si cijenjen onoliko koliki ti je ucinak).
Da se vratim na UEFU - mislim da nece moci da izbjegnu sukob sa Engleskim klubovima koji se sve glasniji protivnici pustanja reprezentativaca na prijateljske, pa Boga mi, i na kvalifikacione utakmice. Hajde sto su glasniji, vec sto stu poceli da te svoje stavove provode i u praksi sto se vidi i iz ovih zahtijeva za izuzecem Dzeke, te otkaza Begovica. I nismo samo mi tu, Berbetov je vec objavio (citaj morao objaviti) da se totalno povlaci iz Bugarske reprezentacije, ko fol sto nije dovoljno cijenjen. Istim stopama ide i Nemanja Vidic, te neki Francuski reprezentativci...Samo cekam okrsaj tih ligasa sa Fifom oko onog Africkog prvenstva.
Sta treba sada uraditi? Nisam dovoljno pametan, ali da sam ja Susic, protiv Begovica bi sigurno podnio prijavu, za Ibru bi razmislio, odvagao argumente za i protiv i onda odlucio. Pe meni, olaksavajuca okolnost bi mogla biti sto mu je to prvi put...sto je do sada iskazao solidan odnos prema drzavnom dresu...Sam Susic zna da li ima i otezavajucih oklnosti, ali bi to mogla biti sto je njegovo odbijanje potkrepljeno sa nedovljno opravdavajucih razloga. Sve u svemu, mislim kao sto sam gore i rekao...ovi otkazi ne bi smjeli direktno ici "na dusu" Susicu, mada kao sto sam takodje vise puta rekao i on sam ponekad doprinosi tome da postaje meta spekulanta raznim, neodmjerenim izjavama datim u nevrijeme. Pocesto trci pred rudu, sto bi nas narod rekao. Morao bi poraditi ne tome, pa zasto i ne, angazovati nekog zavjetnika za odnose sa medijama, jer Bosna je jedno, a Francuska drugo. Ovdje ti pamte svaku rijec i spremni su je uvijek iskoristiti protiv teba, pa cak ponekad i malo modifikovati u zavisnosti od trenutne potrebe.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 07 feb 2011, 05:51

ti sabane romane pises...

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 07 feb 2011, 06:02

Ovdje se od nekih diskutanate put kojim ide BiH reprezentacija proglasava kao put ka paklu...Ne bih da poredim, ali tako su nekada neki govorili i za samu BiH, pa gdje su oni, a gdje je BiH (dobro ni BiH nije nesto Bog zna kako dobrostojeca, ali u odnosu na njih, "ihahaaaj"). Pouka za takve: "Prvo skoci, pa reci hop".
Tacno je - same namjere nisu uvijek dovoljne , ali nemojmo o tome sada, kada smo tek na pocetku puta. Namjere su ciste i jasne - jedno od prva dva mjesta. Da li ce biti pretvorene u djelo - rano je, suvise rano za procjenu. I da, jasno je i meni sta znaci klupska ljubav....bio sam u tom triup kad sam bio mali, tacnije sve do 1991, te i dan danas ima timova koje iz raznoraznih razloga vise volim od drugih. U Bosni je na prvome mjestu Sloboda - Tuzla, onda svi ostali ama bas podjednako...u Evropi uglavnom timovi gdje igraju nasi reprezentativci. Ali kada je u pitanju reprezentacija, onda sve drugo pada u vodu, nebitna je i Sloboda i Zeljo i Celik i Velez, Sarajevo...Ne kazem da i svi drugi trebaju tako, da je to naj pravilnije...ali bi OVDJE na temama O REPREZENTACIJE BIH, morali sve klupske obojenosti prije ulaska ostaviti za sobom, inace ne mogu biti objektivni, racionalni, pravedni...Ja bi, da sam u mogucnosti, naj ekstremnijim slucajevima vrata ovih tema zatvorio i zamandalio sa sedam brava.

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 07 feb 2011, 06:07

addebisi je napisao/la:ti sabane romane pises...
Ah eto, ponijelo me...recenica recenicu vuce. Preskoci brate, ako je plaho naporno. Mozda me se moze i opravdati, nisam bas non-stop tu, pa eto reko da nadoknadim. Ali obecavam, necu zadugo toliki "roman" napisati.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.