Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Sta je sa americkim dolarom, sto je kurs ovoliko skocio ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Fino.

Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Po teoretičarima zavjera, to je cilj korone i rata u Ukrajini, inflacije itd
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Gleda li ko ili je gledao Noćnu moru? Jaran, Ševa i ostali...
Zasto sam tek sad na ovo naisao?
Zasto sam tek sad na ovo naisao?

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- Felixians4
- Kontakt:
ooooooo... ali nema emisija iz 90-ih nego jedna s pok.ante pavlovićem i mrtvom zmijom te emirom uz malnara.
to je blago.. jumbo badovinac veoma zaslužan za štošta u nightmare stageu,a rijetko spominjan.
samo ja to ne doživljavam kao rugalicu,naravno nasmiješ se,no baš sam poistovjećen s likovima,a zvonimir levačić ševulja je neponovljiva ličnost,
Ja gledam ove isjecke, Jaran mi je najjaci, gostovanje u Bosni i Cigo ga baci u bazen, vozi karting, boksa pa primi u jetru, svadje u studiju...Felixians4 je napisao/la: ↑15 maj 2022, 00:06ooooooo... ali nema emisija iz 90-ih nego jedna s pok.ante pavlovićem i mrtvom zmijom te emirom uz malnara.
to je blago.. jumbo badovinac veoma zaslužan za štošta u nightmare stageu,a rijetko spominjan.
samo ja to ne doživljavam kao rugalicu,naravno nasmiješ se,no baš sam poistovjećen s likovima,a zvonimir levačić ševulja je neponovljiva ličnost,

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- Felixians4
- Kontakt:
na yt ima vjerojatno manje od 5 % ukupnog sadržaja,no doduše ta ekipa je stizala od 2001. do 2004. kasnije na Z1 već pomalo su obolijevali,ostarili,a moralo se više cenzurirati,nije bilo te energije,no daleko od tog da nije valjalo.forgempp je napisao/la: ↑15 maj 2022, 00:08Ja gledam ove isjecke, Jaran mi je najjaci, gostovanje u Bosni i Cigo ga baci u bazen, vozi karting, boksa pa primi u jetru, svadje u studiju...Felixians4 je napisao/la: ↑15 maj 2022, 00:06ooooooo... ali nema emisija iz 90-ih nego jedna s pok.ante pavlovićem i mrtvom zmijom te emirom uz malnara.
samo ja to ne doživljavam kao rugalicu,naravno nasmiješ se,no baš sam poistovjećen s likovima,a zvonimir levačić ševulja je neponovljiva ličnost,![]()
a jasno mi je da vi to gledate za ismijavanje istih,no nisam od tih
Ma meni ga je zao sto ga zbog izgovora sprdaju, al onako mi je smijesan jer se upali za svaku sitnicu, a ne znam za te stare emisije, bilo bi super da negdje imaju full epizodeFelixians4 je napisao/la: ↑15 maj 2022, 00:12na yt ima vjerojatno manje od 5 % ukupnog sadržaja,no doduše ta ekipa je stizala od 2001. do 2004. kasnije na Z1 već pomalo su obolijevali,ostarili,a moralo se više cenzurirati,nije bilo te energije,no daleko od tog da nije valjalo.forgempp je napisao/la: ↑15 maj 2022, 00:08Ja gledam ove isjecke, Jaran mi je najjaci, gostovanje u Bosni i Cigo ga baci u bazen, vozi karting, boksa pa primi u jetru, svadje u studiju...Felixians4 je napisao/la: ↑15 maj 2022, 00:06
ooooooo... ali nema emisija iz 90-ih nego jedna s pok.ante pavlovićem i mrtvom zmijom te emirom uz malnara.
samo ja to ne doživljavam kao rugalicu,naravno nasmiješ se,no baš sam poistovjećen s likovima,a zvonimir levačić ševulja je neponovljiva ličnost,![]()
a jasno mi je da vi to gledate za ismijavanje istih,no nisam od tih

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Niko ne moze izluditi Jajana k'o Remzo Krak, najjaci su ti klipovi
Kakvo odijelo da si uzmem za svadbu?
Razmisljam izmedju sivog i tamno plavog..
Razmisljam izmedju sivog i tamno plavog..

"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
- Felixians4
- Kontakt:
ma ok to da ga se sprda,pa i on se sprda,ali ono nipodaštavati te ljude jer su takvi kakvi jesu mi nije u redu,a posebno što i sam nisam normala,jel. ima ti cijelih emisija- franjo k,marko bik yt kanali,preporučam i one67,ima ih jošforgempp je napisao/la: ↑15 maj 2022, 00:14Ma meni ga je zao sto ga zbog izgovora sprdaju, al onako mi je smijesan jer se upali za svaku sitnicu, a ne znam za te stare emisije, bilo bi super da negdje imaju full epizodeFelixians4 je napisao/la: ↑15 maj 2022, 00:12na yt ima vjerojatno manje od 5 % ukupnog sadržaja,no doduše ta ekipa je stizala od 2001. do 2004. kasnije na Z1 već pomalo su obolijevali,ostarili,a moralo se više cenzurirati,nije bilo te energije,no daleko od tog da nije valjalo.
a jasno mi je da vi to gledate za ismijavanje istih,no nisam od tih![]()
tamno plavo, nema fule
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
-
- Kontakt:
Sivo , samo nemoj da šljašti .
Tamno plavo sada svi furaju , odmah je iza nedodirljivog crnog .
Gdje ćeš uzeti ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Olivera:

Isto Olivera:

Serbs gonna serb.

Isto Olivera:

Serbs gonna serb.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Dextera treba banovati a ti siris mrznju na forumu

Zadnja izmjena: Lumis, dana/u 15 maj 2022, 10:26, ukupno mijenjano 1 put.
I am Lumis, EC3s younger brother
Nikola je banovan, ali ovaj može spamati?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.