Eurosong 2022
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: Eurosong 2022
Sve u svemu dosta losiji kvalitet pjesama u odnosu na prije 10ak godina. Tamo period 2008-2012 zlatno doba ESCa.
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 14 maj 2022, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Mazio bih joj guzu i recitirao Balaševića.

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Pa Regina sa Bistrom vodom bi bila u top 5 s ovom konkurencijom, a Hari bi otpuhao sve.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Dobar Štulić
15.10.2013.
Nije los Britanac
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Hahahah moldavaca otese mikrofon covjeku
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Evo jee

15.10.2013.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Prebacit s nje na onog rumunska **** grijeh
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Iritantnog lika 
Mislim na ovog forumaša na "L"

Mislim na ovog forumaša na "L"
Zadnja izmjena: Otelo, dana/u 14 maj 2022, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- MaroonBjelave
- Kontakt:

A s onim prethodnim postom ne da nećeš zaraditi džennet, nego ćeš zijaniti novce donoseći nam sokove i banane na treću internu

Mislim da je ove godien oboren rekord po broju tegobnih pjesama...
- BosniaBoston
- Kontakt:
Poljak baca na shisha ministra, ali pjesma je top fakat
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Svi isli logikom poslije rok pjesme dobija balada
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 34 gosta.