jest poprilicna kopija minus rap dioBajramovic1999 je napisao/la: ↑14 maj 2022, 22:22Nisam valjda jedini primijetio da je pjesma Ukrajine skoro pa u istom fazonu kao prosle godine SHUM? Melodija kad plesu pogotovo.
Onaj slavenski stil, ona u sredini, a oko nje oni likovi.... prejaka pjesma. Mislim da je imala najvise glasova publike.
Ove godine ako pobjede to je politicki. Ne bih volio iskreno.
Eurosong 2022
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Eurosong 2022
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ona sto plese iza nje jos bolja.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
ma daj

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ima i Grcka potencijala
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- akisarajevo92
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Prosle godine su Srbi toliko nahypali one Hurricane pa se na kraju sjebalk... valjda su ove godine realniji.
Top je pjesma, i poruka... ocekujem ih u top 5-6, ali pobjeda nemoguce
Top je pjesma, i poruka... ocekujem ih u top 5-6, ali pobjeda nemoguce
Spanija
VB
Svedska
Srbija
Italija
VB
Svedska
Srbija
Italija
Zadnja izmjena: Lumis, dana/u 14 maj 2022, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
I am Lumis, EC3s younger brother
Brutalna
15.10.2013.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Moldavija

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ibro dirka naš
Bez zajebancije, prejaki su.

Bez zajebancije, prejaki su.

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pisaju sw svake godine u usta takozvanim eurovizijskim ekspertima i bookijima redovnim finalima i dobrim nastupima i plasmanima. Ni ova godina izuzetak
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Kod ove stopalo ko u Haalanda
Al slatka je nema sta
Al slatka je nema sta
15.10.2013.
jedan od favorita a toliko mi je toksicna fuj
-
- Kontakt:
Slowmo
Jest lijepa MARO pomagajte

Prelijepa Portugalka sad kad je bilo iz Green Rooma. 

15.10.2013.
Gdje sad isjecak kad ga trebas