FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mma_hz » 05 feb 2011, 19:48

samosarajvo je napisao/la:Ne zna da li se slazete sa mnom ali ja mislim da bi dolaskom Pehlica i ostankom Baneta bili na dobitku (ukoliko Bane ode bili bi na nuli negdje) ovo govorim jer smo vec dobili Belosevica na ljevom beku plus imamo Trebinjca kao zamjenu. Kad bi Bane ostao kojim slucajem onda bi bili jaci za Ledeta koji moze igrat gotovo svugdje. Iako je otisao Dzakmic mislim da bi i na toj poziciji bili dobri jer imamo iskusnijeg KAPITENA plus Pehlica uz vec odlicnog Kojasevica i Vucinu.
Napad nam je najslabija karika ali tu smo Jaci za Amela Handzica i Obucu . Nismo puno jaci ali jesmo kolko tolko.

Na ljeto ili vec sad pod hitno produzit ugovore Pixiju,Torlaku,Ledetu i Banetu ako ostane i to produzit na barem jos godinu/godinu i po. To ce biti moguce samo ako igraci budu imali redovne plate,neke nagrade za pobjede u gostima(kolko tolko) . Poslati Avdica i Ihtijarevica u penziju i otarasit se Jahovica. Probati dovesti jos jednog veznjaka kreatora i napadaca pravog i za sljedecu sezonu bi imali straasan tim,naravno pod uslovima da sve ostane i bude kao sto sam ja gore napisao.
bas tako pasha moj a mali amel je dobar a ledeta covjek moze koristiiti gdje hoce on ce dobro odigratii..
pixi se oporavio izgleda od boli u prepona jer sjecate se i sam je izjavljivao koliko mu to smetaaa.sto se tice obuce on bi trebao da situacije tipa one iz gradacca jahovica rjesava sa lahkocom .A Limun je jak ko zemlja jasno je da bi nam puno bio od pomoci a ne treba zaboraviti ni Handzica Iako ga je ova povreda sjebala dobar je i on ugl po mom misljenju jaci smo jedno 20 posto u odnosu na prvi dio ,naravno ako dodze pehlic i ako ostane bane heheh
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 feb 2011, 14:32

ekii je napisao/la:I Jahovic se prikljucio u Turskoj! :idea:
Kako sam i rekao par dana prije da se vraca,znaci Bane ostao odbrana beton 8-) jos ako bi Limun dosao to bi bilo to i ja slobodno mogu zakljuciti da je ekipa jaca u odnosu na prvu polusezonu i da je prelazni rok dobro iskoristen,sad samo da dobro odrade pripreme i to je to
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 06 feb 2011, 19:27

Limun je nas igrac ,nema se vise sta pricat ! S toga mozemo reci da smo dobili "prvo" pojacanje.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 06 feb 2011, 22:09

HZ_ilidzaa je napisao/la:Limun je nas igrac ,nema se vise sta pricat ! S toga mozemo reci da smo dobili "prvo" pojacanje.
Kolko si siguran ? :D I kad bi se mogo prikljucit ekipi u Antaliji..
I jos nesto :) koju poziciju on igra i kojom nogom ? Vidim raja ga stavlja na ljevo krilo a pixija kao poluspica

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 06 feb 2011, 22:28

samosarajvo je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Limun je nas igrac ,nema se vise sta pricat ! S toga mozemo reci da smo dobili "prvo" pojacanje.
Kolko si siguran ? :D I kad bi se mogo prikljucit ekipi u Antaliji..
I jos nesto :) koju poziciju on igra i kojom nogom ? Vidim raja ga stavlja na ljevo krilo a pixija kao poluspica
Neki kazu da bi Lee-mun :D mogao dobiti papire u utorak, i tad' se prikljuciti ekipi u Antaliji!

Aldinn
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn » 06 feb 2011, 22:33

Pustite to rekla kazala,imal Limuna na fejsu,da ga ja licno pitam,jaro dolazis li :D

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 feb 2011, 22:34

samosarajvo je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la: I jos nesto :) koju poziciju on igra i kojom nogom ? Vidim raja ga stavlja na ljevo krilo a pixija kao poluspica
Ljevak,tako da je ok sto ga stavljaju na lijevo krilo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

tarpi do bagro 2
Kontakt:

Post Postao/la tarpi do bagro 2 » 06 feb 2011, 23:20

Kad je tekma protiv Celika
---Skinhedi oko mene skankuju...

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 06 feb 2011, 23:22

tarpi do bagro 2 je napisao/la:Kad je tekma protiv Celika
16.kolo :mrgreen: kazu 26.feb. ili da se nece sastati u Antaliji :o
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 06 feb 2011, 23:35

Protiv Celika igramo 26 februara.

Btw. imam jedno pitanje vezano za put u Zenicu. Koliko je zeljeznicka stanica u Zenici udaljena od stadiona(vremenski)?

Aldinn
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn » 06 feb 2011, 23:39

BegAx je napisao/la:Protiv Celika igramo 26 februara.

Btw. imam jedno pitanje vezano za put u Zenicu. Koliko je zeljeznicka stanica u Zenici udaljena od stadiona(vremenski)?
Imas da hodas i hodas,kroz citavu Zenicu,jednom sam isao s vozom na gostovanje u Ze,sjecam se provala sa Rusom,lik je vazda bio havetinja :lol:

Colorado

Post Postao/la Colorado » 06 feb 2011, 23:41

BegAx je napisao/la:Protiv Celika igramo 26 februara.

hahahah :lol: :lol: :lol: :D nije losa opcija isplati se 2 KM :D :D ali bolje ORGANIZOVANO :D

kirba
Kontakt:

Post Postao/la kirba » 06 feb 2011, 23:41

gdje ima da hodas??

ne treba ni 5 minuta :D

Aldinn
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn » 06 feb 2011, 23:47

kirba je napisao/la:gdje ima da hodas??

Mozda brzim hodom :lol:

Robovlasnik
Kontakt:

Post Postao/la Robovlasnik » 06 feb 2011, 23:53

Aldinn je napisao/la:
kirba je napisao/la:gdje ima da hodas??

Mozda brzim hodom :lol:
Pa nije Zenica - new york xD xD od stanice imas tako nekih 5 minuta .... mada kao sto ti neko rece bolje da se ide organizovano ili da ides bez obiljeza ... jer se stanica nalazi na putu od ovih Zenickih kolsaraa iz blatuse koji kad vidi da pise Sarajevo Airlines na avionu pokusava prackom da ga pogodi iz neke frustracije ... Tako da ako ces sam doci ... normala izadjes na stanici imas odma preko puta Resotran Rasim Salcinovic odes na cevape i jogurt pa lagano prosetas do stadiona i sacekas svoje :D :D

A prema nekoj nesudjenoj tradiciji koliko mene pamcenje sluzi ... nas u februaru skoro uvijek "iznenade" vremenske nepogode ili ti ga snijeg ... pa se ono prvo kolo odgodi :))))

p.s. Bujrum to Ze
Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.

Aldinn
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn » 07 feb 2011, 00:00

Svako ko ima imalo mozga ce ici organizovano,sta se imas pravit budala i ici sam,jos sa obiljezjima,uvjek ce se naci neke budale i eto belaja,nadam se da ce nece biti snijega,mada ga opet najavljuju :roll: ,kako god opet ce biti najmanje 2000 hordi,nadam se fino popunjen jug robijasa i opet pravimo extra atmosveru ko na prosloj tekmi ;)

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 07 feb 2011, 00:08

Aldinn je napisao/la:Svako ko ima imalo mozga ce ici organizovano,sta se imas pravit budala i ici sam,jos sa obiljezjima,uvjek ce se naci neke budale i eto belaja,nadam se da ce nece biti snijega,mada ga opet najavljuju :roll: ,kako god opet ce biti najmanje 2000 hordi,nadam se fino popunjen jug robijasa i opet pravimo extra atmosveru ko na prosloj tekmi ;)
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 07 feb 2011, 09:20, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 07 feb 2011, 00:12

Jel morate ovdje raspravljati o tome !?

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 07 feb 2011, 12:29

ne moraju ali bas lijepo je citati kako ga je momak uputio fino pravo navijacki i s bujrumom :D ;)

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 07 feb 2011, 16:16

Samo nemojmo najavljvati neka pojacanja i velike brojke da nebi kasnije bilo ismijani kao i za Paragvajca.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Pantelija i 10 gostiju.