Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Dobro mislis, ali u narednom periodu ocekuj da ce se to moci uraditi, barem donekle.Insert je napisao/la:Nisam siguran, ali mislim da ove sezone Bayern nije u jednoj utakmici sastavio ono najbolje sto ima, i sve to zbog povreda.![]()
U koliko utakmica nismo primili gol?dr.adnan je napisao/la:Samo ću da naglasim jednu zanimljivu činjenicu
Bayern je tri puta ove sezone primao po tri gola u BL-u. Protiv Borussije Mönchengladbach, Stuttgarta i sada u Kölnu. Ne bi to toliko loše ni bilo da nisu u pitanju zadnje 3 ekipe BL-a![]()
![]()
6,od cega su 3 bile zavrsene 0:0,protiv Werdera,Kolna i Hamburga.moustapha je napisao/la: U koliko utakmica nismo primili gol?
Osjecaj i nije najbolji s obzirom na promjenu vremena, haman da je reumaamell je napisao/la:kako se osjecate pred sudar sa evropskim i svjetskim sampionom koji melje sve pred sobom,a najvise se voli izivljavati na malim i prosjecnim njemackim klubovima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa gle u zadnje vrijeme dosta sam gledo Intera, također i jučer sa romom i ono kaj sam vidio daje mi kakvu takvu nadu da imamo šanse. Kada smo izvukli Intera reko sam to je susret 50/50, sada mislim ipak da je Inter favorit i dajem Interu šanse 60/40. Htio sam reč da sam vidio da je Interova momčad odozada, u obrani dosta trula, skoro kao i Bayernova i zbog toga mislim da mi imamo šanse. Način kako se igra u Italiji daje mi za pravo to da još uvijek mogu misliti da imamo šanse. Koln kada je počelo drugo poluvreme je podivljo, nadoknadio zaostatak i cijelo vrijeme se vidjelo da oni misle da imaju šanse protiv Bayerna, grizli su i igrali na pobjedu. S druge strane momčadi u Italiji tako neigraju i ako uzmem za primjer tekmu sa Romom, ona se predala u jako ranoj fazi tekme. Čak i kada su došli na 4:3 vidlo se da ta Roma nema nikakvih ambicija da zabije još jedan gol, a kamoli da dobije tekmu. Ono kaj sam isto vidio je da se roma bojala ići u napad, a tako Bayern neigra. 3 igrača rome su uvijek sami pokušali napraviti nešto naprijed i jako kasno im se još neko priključio. Kod Bayern znam da to neće biti tako i da će puno više igrača sudjelovati u fazi napada, pogotov kada ćemo imati šansu da zabijem gol iz kontre.amell je napisao/la:kako se osjecate pred sudar sa evropskim i svjetskim sampionom koji melje sve pred sobom,a najvise se voli izivljavati na malim i prosjecnim njemackim klubovima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A kakvo je tek ovo tvoje? Tak razmišljaju samo oni koji su sa kruške pali, a ne oni koji oće dat neki objektivni sud prije ovakve tekme. Naravno da ću ja navijat za Bayern i vjerovati da će proči dalje, no treba isto tako pogledati istini u oči. Kaj sad da igramo sa Barcom bi trebao reči da Bayern prolazi 100%EdinTM87 je napisao/la:Kakvo je to razmisljanje? Bayern prolazi 100%...
Vidjet ces. Zapamti stranicu...anton 1983 je napisao/la:A kakvo je tek ovo tvoje? Tak razmišljaju samo oni koji su sa kruške pali, a ne oni koji oće dat neki objektivni sud prije ovakve tekme. Naravno da ću ja navijat za Bayern i vjerovati da će proči dalje, no treba isto tako pogledati istini u oči. Kaj sad da igramo sa Barcom bi trebao reči da Bayern prolazi 100%EdinTM87 je napisao/la:Kakvo je to razmisljanje? Bayern prolazi 100%...
Šta ću vidjeti?EdinTM87 je napisao/la: Vidjet ces. Zapamti stranicu...
Haj 'vako, nemoj se vise praviti pametan, nisam rek'o za tvoj post da ces vidjet, nego za ovo:anton 1983 je napisao/la:Šta ću vidjeti?EdinTM87 je napisao/la: Vidjet ces. Zapamti stranicu...Postoje ljudi koji su ograničeni pa nemogu razumjeti neke stvari. Ja u svom postu nigdje nisam napisao da će Bayern izgubiti nego samo da je Inter sada za mene u toj utakmici favorit...
I to ces vidjet. Toliko.EdinTM87 je napisao/la:Kakvo je to razmisljanje? Bayern prolazi 100%...
Hajd da rascistimo, ti si napis'o roman u kojem kazes da je Inter favorit. Onda sam ja rek'o da Bayern prolazi 100%, odmah si me citir'o, rek'o da sam pao s kruske i da nisam objektivan... Onda ja kazem da zapamtis stranicu, gdje sam napis'o ovo:anton 1983 je napisao/la:Pa to ti i kažem. Nije problem kaj se ja pravim pametan, problem je u tvojem nerazumjevanju pročitanog
I ja ne razumijem? Samo mi reci, mozes li skontati ili da ti crtam u paintu?EdinTM87 je napisao/la:Kakvo je to razmisljanje? Bayern prolazi 100%...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.