FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

isakovich
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la isakovich » 06 feb 2011, 21:24

za riberiya treba lapiti dobru lovu i kupiti igraca koji zeli i hoce srcem da igra za bayern a ne da glumi klubsku ikonu tj. zvezdu koja zabusava,,,ovaj mi je vikend pokvarila utakmica i izgubio sam sav optimizam i nadu za bayern,,,odrijesite kesnu napravite cistku,,ebo ovo vise sa 17 igraca medju kojima je 5 polovnjaka nizerazradnih nemoze se igrat na svim frontovaima,,,uprava pojela ..... :oops: :o :oops: :evil: :twisted:
VOLIM BAYERN

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 06 feb 2011, 21:34

Napadač Bayerna Mario Gomez u utakmici protiv Kölna pretrpio je povredu na svom desnom koljenu. U nedjelju nakon pregleda rečeno je ga čeka samo kraća stanka...

Njemačka nogometna reprezentacija u srijedu (20:45h / ARD) u Dortmundu igra utakmicu protiv Italije. Najbolji strijelac Bundeslige, u nedjelju je kazao izbornik Njemačke Joachim Löw, neće sudjelovati na njoj zbog povrede medijalnog ligamenta desnog koljena. Povredu je zadobio u subotu na utakmici kod Kölna.

Pregled kod dr. Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt, timskog liječnika FC Bayerna, u nedjelju pokazao je da Gomez mora mirovati i ne trenirati najmanje do srijede. :?
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Insert
Kontakt:

Post Postao/la Insert » 06 feb 2011, 22:28

Nisam siguran, ali mislim da ove sezone Bayern nije u jednoj utakmici sastavio ono najbolje sto ima, i sve to zbog povreda. :twisted: :twisted:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 feb 2011, 23:10

Insert je napisao/la:Nisam siguran, ali mislim da ove sezone Bayern nije u jednoj utakmici sastavio ono najbolje sto ima, i sve to zbog povreda. :twisted: :twisted:
Dobro mislis, ali u narednom periodu ocekuj da ce se to moci uraditi, barem donekle. 8-)
Staklenjaci se oporavljaju i samo je pitanje dana ili mozda sata kad ce zajedno da zaigraju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 06 feb 2011, 23:46

dr.adnan je napisao/la:Samo ću da naglasim jednu zanimljivu činjenicu

Bayern je tri puta ove sezone primao po tri gola u BL-u. Protiv Borussije Mönchengladbach, Stuttgarta i sada u Kölnu. Ne bi to toliko loše ni bilo da nisu u pitanju zadnje 3 ekipe BL-a :x :x :x
U koliko utakmica nismo primili gol?
#divovi

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 07 feb 2011, 00:02

moustapha je napisao/la: U koliko utakmica nismo primili gol?
6,od cega su 3 bile zavrsene 0:0,protiv Werdera,Kolna i Hamburga.
#miasanmia

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 07 feb 2011, 10:18

Kako se sada postaviti i opet na neki način dobiti volju da se prati ova mukotrpna sezona Bayerna. Nije to sigurno lako i prije će neki odustati nego dobiti volju da iz tekme i tekmu gube 2,5 kile živaca i skidaju sve svece koji im padnu na pamet. E to sigurno nije lako...

Nakon prošle sezone sigurno su svi Bayernovi navijači, skupa samnom oćekivali puno više od ovoga i u najgorim snovima nismo sanjali da bi ovako mogla izgleati naša realnost. No kaj je tu je. Jednostavno trebamo prihvatiti činjenicu da Bayern ove sezone nije "Spitzenmannschaft" i da je ovo tzv. "krizna sezona". Naša momčad tokom cijele sezone igra pod grčem i možemo reći da smo cijele sezone u nekoj mini krizi i nemožemo se iz toga iščupati. Nama koji na to nismo naučeni na to ćemo se teško priviknuti, no kako stvari stoje, morat ćemo. Morat ćemo u svojoj glavi prihvatiti činjenicu da smo kandidat za 2. mjesto u BUNDESLIGI, da nam je to sveti cilj i da ćemo ga jako teško ostvariti. Ako ćemo uspjeti u glavi posložiti slagalicu na taj način bit će nam "puno lakše". Naravno to ne znači da netrebamo biti ljuti na trenera, upravu, momčad, ali isto tako trebamo stati iza njih, dati im našu podršku i nadati se da će biti bolje...

Greške su napravljene i sada se sa njima treba živjeti. Sezona je promašaj, ali zato moramo dati sve od sebe da sezona nebude katastrofa, iako sve ide u tom smjeru da bi mogla biti.

Kada je sezone već otišla u ovom smjeru, naravno da se svi mi pitamo zašto je to tako, koje su to greške i kako to da naša momčad nemože suvereno privesti utakmicu kraju. Neki se obrušavaju na trenera, neki na upravu, dok neki kažu da su sami igrač i momčad kriva. Spominje se svjetsko prvenstvo i umor naših zvijezda, pa su tu ozlijede i peh. Ja bi rekao da je svega tu pomalo i da u svakoj novoj tekmi nešto drugo izađe na vidjelo...

Kada je van Gaal preuzeo Bayern, ja sam bio skeptičan, transferi mi se nisu toliko svidjeli, a Boga mi niti njegovi experimenti. Sve do tekme sa Juventusom, kao što znate ja sam bio protiv van Gaal jer rezultati nisu štimali, ali onda je sve nekako to krenulo i moglo bi se reći da smo odigrali sezonu iz snova. Baš zbog te protekle sezone, naš trener i momčad kod mene su dobili toliko kredita da sam im u ovoj sezoni uspio puno toga oprostiti i preći preko jako puno stvari, no taj kredit su kod mene sada svi izgubili. Nekako imam dojam da van Gaal u ovoj sezoni još više experimentira, ali ove sezone ga ne mazi sreća i sve kaj je prošle sezone otišlo u dobru stranu, sada kao da to plaćamo duplo i sve kaj nam se može odbiti u glavu, odbije se!

Na kraju samo ću još dodati po neznam koji puta, nadam se da ćemo iz ove sezone naučiti kaj smo napravili krivo i da nam se to više neće događati. Dosta je toga da smo jednu sezonu velik klub, a da smo sezonu iza, klub koji se bori sam protiv sebe. Ako ništa drugo ova sezona će valjda njima svima pokazati koji to igrači nebi trebali igrati u Bayernu, koje pozicije treba pojačati te da ćemo dovesti igrače koji nam trebaju da bi par godina zaredom DOMINRALI BUNDESLIGOM i postali reŠPEKtabilan klub u Europi kojeg će se protivnici bojati. Od sada pa nadalje svaka slijedeća tekam je borba za život ili smrt, zato treba bodriti ekipu protiv Hoffenheima, jer vjerujte, tu tekmu ćemo mi lakše odigrati remi ili izgubiti, nego kaj ćemo ju pobjediti.

AUF GEHTS BAYERN!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 07 feb 2011, 11:15

kako se osjecate pred sudar sa evropskim i svjetskim sampionom koji melje sve pred sobom,a najvise se voli izivljavati na malim i prosjecnim njemackim klubovima 8-) 8-) :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 07 feb 2011, 11:27

amell je napisao/la:kako se osjecate pred sudar sa evropskim i svjetskim sampionom koji melje sve pred sobom,a najvise se voli izivljavati na malim i prosjecnim njemackim klubovima 8-) 8-) :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Osjecaj i nije najbolji s obzirom na promjenu vremena, haman da je reuma 8-)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 07 feb 2011, 12:23

amell je napisao/la:kako se osjecate pred sudar sa evropskim i svjetskim sampionom koji melje sve pred sobom,a najvise se voli izivljavati na malim i prosjecnim njemackim klubovima 8-) 8-) :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pa gle u zadnje vrijeme dosta sam gledo Intera, također i jučer sa romom i ono kaj sam vidio daje mi kakvu takvu nadu da imamo šanse. Kada smo izvukli Intera reko sam to je susret 50/50, sada mislim ipak da je Inter favorit i dajem Interu šanse 60/40. Htio sam reč da sam vidio da je Interova momčad odozada, u obrani dosta trula, skoro kao i Bayernova i zbog toga mislim da mi imamo šanse. Način kako se igra u Italiji daje mi za pravo to da još uvijek mogu misliti da imamo šanse. Koln kada je počelo drugo poluvreme je podivljo, nadoknadio zaostatak i cijelo vrijeme se vidjelo da oni misle da imaju šanse protiv Bayerna, grizli su i igrali na pobjedu. S druge strane momčadi u Italiji tako neigraju i ako uzmem za primjer tekmu sa Romom, ona se predala u jako ranoj fazi tekme. Čak i kada su došli na 4:3 vidlo se da ta Roma nema nikakvih ambicija da zabije još jedan gol, a kamoli da dobije tekmu. Ono kaj sam isto vidio je da se roma bojala ići u napad, a tako Bayern neigra. 3 igrača rome su uvijek sami pokušali napraviti nešto naprijed i jako kasno im se još neko priključio. Kod Bayern znam da to neće biti tako i da će puno više igrača sudjelovati u fazi napada, pogotov kada ćemo imati šansu da zabijem gol iz kontre.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 07 feb 2011, 12:33

Kakvo je to razmisljanje? Bayern prolazi 100%...
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 07 feb 2011, 12:35

EdinTM87 je napisao/la:Kakvo je to razmisljanje? Bayern prolazi 100%...
A kakvo je tek ovo tvoje? Tak razmišljaju samo oni koji su sa kruške pali, a ne oni koji oće dat neki objektivni sud prije ovakve tekme. Naravno da ću ja navijat za Bayern i vjerovati da će proči dalje, no treba isto tako pogledati istini u oči. Kaj sad da igramo sa Barcom bi trebao reči da Bayern prolazi 100% :roll:

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 07 feb 2011, 12:38

anton 1983 je napisao/la:
A kakvo je tek ovo tvoje? Tak razmišljaju samo oni koji su sa kruške pali, a ne oni koji oće dat neki objektivni sud prije ovakve tekme. Naravno da ću ja navijat za Bayern i vjerovati da će proči dalje, no treba isto tako pogledati istini u oči. Kaj sad da igramo sa Barcom bi trebao reči da Bayern prolazi 100% :roll:
Vidjet ces. Zapamti stranicu...;)

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 07 feb 2011, 12:40

EdinTM87 je napisao/la: Vidjet ces. Zapamti stranicu...;)
Šta ću vidjeti? :lol: Postoje ljudi koji su ograničeni pa nemogu razumjeti neke stvari. Ja u svom postu nigdje nisam napisao da će Bayern izgubiti nego samo da je Inter sada za mene u toj utakmici favorit...

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 07 feb 2011, 12:44

anton 1983 je napisao/la:
EdinTM87 je napisao/la: Vidjet ces. Zapamti stranicu...;)
Šta ću vidjeti? :lol: Postoje ljudi koji su ograničeni pa nemogu razumjeti neke stvari. Ja u svom postu nigdje nisam napisao da će Bayern izgubiti nego samo da je Inter sada za mene u toj utakmici favorit...
Haj 'vako, nemoj se vise praviti pametan, nisam rek'o za tvoj post da ces vidjet, nego za ovo:
I to ces vidjet. Toliko.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 07 feb 2011, 12:46

Pa to ti i kažem. Nije problem kaj se ja pravim pametan, problem je u tvojem nerazumjevanju pročitanog ;)

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 07 feb 2011, 12:50

anton 1983 je napisao/la:Pa to ti i kažem. Nije problem kaj se ja pravim pametan, problem je u tvojem nerazumjevanju pročitanog ;)
Hajd da rascistimo, ti si napis'o roman u kojem kazes da je Inter favorit. Onda sam ja rek'o da Bayern prolazi 100%, odmah si me citir'o, rek'o da sam pao s kruske i da nisam objektivan... Onda ja kazem da zapamtis stranicu, gdje sam napis'o ovo:
I ja ne razumijem? Samo mi reci, mozes li skontati ili da ti crtam u paintu?

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 07 feb 2011, 12:54

Morat ćeš crtati u paintu jer moja izjava drži vodu dok je tvoja nešto što si ti zbljuvo iz pete. Da si ti objasnio neke stvari, znači napisao zakaj misliš da je Bayern favorit ok, ali ovako..

To ti je koda ja kažem Bayern će dobiti Hoffenheima, a neko drugi napiše zakaj se te tekme boji to ne znači da je on glup ili mutaF nego samo da postoje indicije zašto bi njegova tvrdnja mogla biti istinita...Ti si meni na jedan jako dječji način htio proturječiti. Objasni ti zašto misliš da je Bayern u ovom trenutku favorit, pa onda možemo dalje.

il oš da ti to u Excel tablici napišem?

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 feb 2011, 12:56

Po trenutno prikazanoj formi ova dva kluba jasno je da Inter favorit,nade polazem da ce Bayern podici nivo svoje igre do susreta sa Interom...
1974---1975---1976---2001---2013---2020

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 07 feb 2011, 12:57

Zato sto je Inter preslab. Ali bas preslab, a Bayernu sa Arjenom i Bilalom nik'o nista ne moze, to bi ti treb'o znati, Muller i Gomez i gore pomenuti dvojac, razbit ce Inter.. Zivi bili pa vidjeli...

btw Ako si gledao protiv Rome, vidio si kako su tanki...

Excell tablica :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.