Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ahmic
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la ahmic » 06 feb 2011, 20:40

Usao sa pocetkom drugog pol.,i Kujovic juce zabio za Kajzeri[/quote]
Aha,solidan nastup,ne boji i nema straha . . .
Mislim da ce u narednim tekmama biti puno bolje...[/quote]
Nije da je tema, ali bio je u Želji prije par godina na probi. Oduševio, potpisao i nikad nije odigrao ni minutu.[/quote]
To treba pitat ove prije Osima. . .
Ako je odusevio na probi,u cemu je problem :-))

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 06 feb 2011, 20:57

Željovac je napisao/la:
ahmic je napisao/la:
santos je napisao/la:
Usao sa pocetkom drugog pol.,i Kujovic juce zabio za Kajzeri
Aha,solidan nastup,ne boji i nema straha . . .
Mislim da ce u narednim tekmama biti puno bolje...
Nije da je tema, ali bio je u Želji prije par godina na probi. Oduševio, potpisao i nikad nije odigrao ni minutu.
Tako je bilo isto i u Čeliku, odigrao je samo tri utakmice i onda su ga otpisali, na utakmici Čelik 0-1 Željezničar je bio i najbolje ocijenjeni igrač Čelika, na ovom videu možete pogledati neke trenutke sa te utakmice, međutim slabo je poslije toga igrao. Sada je prije Konyaspora bio na probi u Zrinjskom gdje je bio isto tako prošao međutim došla je ova ponuda i potpisao je tamo.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 06 feb 2011, 21:08

Onaj ko je gledao Salibasica zna o kakvom se igracu radi . . .

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 06 feb 2011, 21:59

ahmic je napisao/la: To treba pitat ove prije Osima. . .
Ja sam ga gledao na toj probi i baš je oduševio. Kasnije sam čuo od nekih igrača Želje da je baš ofalio. I to od onih koji su isto tako govorili da je strašno djelovao u početku. Navodno se kasnije nije vidio na treninzima. A na toj probnoj utakmici između prvog i drugog tima je baš izmamljivao ovacije. Zabio golčinu lijevom. Ma svi mislili da je strašno pojačanje. Nikad nije zaigrao.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 06 feb 2011, 22:04

Željovac je napisao/la:
ahmic je napisao/la: To treba pitat ove prije Osima. . .
Ja sam ga gledao na toj probi i baš je oduševio. Kasnije sam čuo od nekih igrača Želje da je baš ofalio. I to od onih koji su isto tako govorili da je strašno djelovao u početku. Navodno se kasnije nije vidio na treninzima. A na toj probnoj utakmici između prvog i drugog tima je baš izmamljivao ovacije. Zabio golčinu lijevom. Ma svi mislili da je strašno pojačanje. Nikad nije zaigrao.
zaigrao je u kupu protiv Modriče i mislim da je čak i postigao pogodak za Želju

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 06 feb 2011, 22:07

sony_91 je napisao/la: zaigrao je u kupu protiv Modriče i mislim da je čak i postigao pogodak za Želju
Nema šanse da je išta zabio Modriči u kupu, nit ikom drugome. Dao im Jahić 5 golova u dvije utakmice, ako govorimo o zadnjem duelu sa Modričom u kupu. Možda je nekad i ušao u igru, ali 99% da nije. Znao bih.

Salibašić je dobro krenuo, poslije se izgubio, nadam se da će se uspjeti nametnuti - govori trener Željezničara Hadžiabdić.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 06 feb 2011, 22:24

Željovac je napisao/la:
sony_91 je napisao/la: zaigrao je u kupu protiv Modriče i mislim da je čak i postigao pogodak za Želju
Nema šanse da je išta zabio Modriči u kupu, nit ikom drugome. Dao im Jahić 5 golova u dvije utakmice, ako govorimo o zadnjem duelu sa Modričom u kupu. Možda je nekad i ušao u igru, ali 99% da nije. Znao bih.

Salibašić je dobro krenuo, poslije se izgubio, nadam se da će se uspjeti nametnuti - govori trener Željezničara Hadžiabdić.
U jednoj utakmici je bilo 3-3 tj. na Grbavici a mislim da je u Modriči u uzvratu Salibašić dao jedan gol u pobjedi Želje od 3-2.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 06 feb 2011, 22:26

sony_91 je napisao/la: U jednoj utakmici je bilo 3-3 tj. na Grbavici a mislim da je u Modriči u uzvratu Salibašić dao jedan gol u pobijedi Želje od 3-2
Uzvrat je bio na Grbavici. Jahić dao sva 3 gola u pobjedi od 3:2. Modriča vodila 1:2 i imala prolaz. U prvoj utakmici završeno 2:2. Opet oba dao Jahić.

Visca el Višća!

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 06 feb 2011, 22:44

Željovac je napisao/la:
sony_91 je napisao/la: U jednoj utakmici je bilo 3-3 tj. na Grbavici a mislim da je u Modriči u uzvratu Salibašić dao jedan gol u pobijedi Želje od 3-2
Uzvrat je bio na Grbavici. Jahić dao sva 3 gola u pobjedi od 3:2. Modriča vodila 1:2 i imala prolaz. U prvoj utakmici završeno 2:2. Opet oba dao Jahić.
uredu onda, to su onda pogrešni podaci na stranici koju sam gledao

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 06 feb 2011, 23:27

Odnos igraca prema dresu reprezentacije je glavni razlog sto se do sada nismo nigdje plasirali i kako sad stvari stoje necemo se nikada ni plasirati. Igraci koji se 'dograbe' para krenu izbjegavati pozive za 'obicne' prijateljske utakmice i to je jednostavno kraj. Susic je jos jedna u nizu budala koja se uhvatila ovog suludog posla.... mi jednostavno ni ne zasluzujemo da nas neko vodi, imamo toliko ljudskog smeca da je to za nepovjerovati... sada ispadaju pametniji oni koji se nikada nisu htjeli baviti nasom reprezentacijom i time okaljati svoje ime :evil:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 07 feb 2011, 12:01

Željovac je napisao/la:
Mislim da smo gore igrali 3:3,a uzvrat bio na Grbavici samo sjever otvoren bio,snijeg pao.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 07 feb 2011, 13:49

bistrikboy je napisao/la:
Željovac je napisao/la:
Mislim da smo gore igrali 3:3,a uzvrat bio na Grbavici samo sjever otvoren bio,snijeg pao.
Jeste. Skontao sam to u međuvremenu. 3:3. Kamber zabio za 0:1, a ostalih 5 dao Jahić. Izvinjavam se zbog skretanja s teme.

Visca el Višća!

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 07 feb 2011, 18:46

Sto se tice Salibasica,ja kako znam da je dolazio skoro pa slobodan,bez menadzera,i na njemu niko osim kluba ne bi mogao zaradit..
U tome je problem bio i u Zelji i Celiku...
Moze mi neko reci da je neistina,glupost i sl,ali sam uvjeren u to . ..

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 07 feb 2011, 19:33

Svu ovu hajku i ne odazivanje igraca ili Bojkot su zapoceli Jahic,Stilic i Zec jer njih nije pozvao i oni su se naljutili kako sam saznao selektor je naknadno pozvao jahica i zeca ali oni nemogu sada, ,hahahahhahah :mrgreen: :mrgreen:

STILIC SEMIR UNOSI NEMIR :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 07 feb 2011, 20:51

Stilic Semir postigao pogodak danas :)
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 feb 2011, 00:35

ahmic je napisao/la:Sto se tice Salibasica,ja kako znam da je dolazio skoro pa slobodan,bez menadzera,i na njemu niko osim kluba ne bi mogao zaradit..
Niko osim kluba. A ko su kod nas klubovi?! Kome ide lova?! Menadžeri mogu gurat svoje, ali je najviše na samim igračima. Čudi me da se u Čeliku tako kratko zadržao. Nekoliko strašnih poteza je imao upravo protiv Želje, na onom videu što ugledah.

Visca el Višća!

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 08 feb 2011, 20:32

Željovac je napisao/la:
ahmic je napisao/la:Sto se tice Salibasica,ja kako znam da je dolazio skoro pa slobodan,bez menadzera,i na njemu niko osim kluba ne bi mogao zaradit..
Niko osim kluba. A ko su kod nas klubovi?! Kome ide lova?! Menadžeri mogu gurat svoje, ali je najviše na samim igračima. Čudi me da se u Čeliku tako kratko zadržao. Nekoliko strašnih poteza je imao upravo protiv Želje, na onom videu što ugledah.
Menadzer ce platit treneru,upravi ili kome vec,samim tim igrac dobija vise prostora u ekipi,a onaj ko nema pozadinu mora biti mnogo bolji i mora biti strpljiv i spreman da ga gaze...
Ovaj to vjerovatno nije htio dozvolit sebi . .
Rekoh,ako je dosao sam,kao slobodan,bez menadzera,zaradili bi on i klub...
Kod nas je takva sittuacija u fudbalu,biznis je to ..
A bit ce to sve dobro :-))

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 09 feb 2011, 09:09

Nije reprezentativac (zato izvinite zbog skretanja sa teme)

slika

Rocco_10
Kontakt:

Post Postao/la Rocco_10 » 09 feb 2011, 14:27

Htio bih samo da skrenem paznju urednicima portala posebno novinaru A.Keric koji danima mjesa kruske i jabuke pisajuci o Ognjenu Vranjesu i njegovom klubu FK Krasnodar naime taj novinar mjesa navedeni klub naseg reprezentativca i klub Kuban Krasnodar koji je prije par dana doveo Lacina Traoré.
Eto ako neko moze ovo prenjeti ovom novinaru bio bih zahvalan jer vec je u par tekstova prenio pogresnu informaciju.
Hvala

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 09 feb 2011, 14:34

Rocco_10 je napisao/la:Htio bih samo da skrenem paznju urednicima portala posebno novinaru A.Keric koji danima mjesa kruske i jabuke pisajuci o Ognjenu Vranjesu i njegovom klubu FK Krasnodar naime taj novinar mjesa navedeni klub naseg reprezentativca i klub Kuban Krasnodar koji je prije par dana doveo Lacina Traoré.
Eto ako neko moze ovo prenjeti ovom novinaru bio bih zahvalan jer vec je u par tekstova prenio pogresnu informaciju.
Hvala
Na temi "Komentari" će ti ispravke biti popraćene.

http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... start=1540

Dobro si. Kuban je doveo ovog Traorea.

Visca el Višća!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bavariapivo, Beduin, Brazzzoo123, L-Train i 31 gost.