Potencijalni selektori

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

denimen99
Kontakt:

Re: Potencijalni selektori

Post Postao/la denimen99 » 14 maj 2022, 14:13

Slažem se. Amar je već 10 godina idealan kandidat za selektora.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 14 maj 2022, 14:25

Ma vi ste mutavi ljudi, niko nije rekao da on treba doci u Bih i raditi dzaba niti bi radio dzaba imao bi 30 000 mjesecno bar i sta bi covjek sa 70god vise, mada toliko je i zaradio(neka je) i da dodje radit dzaba radi miliona litara krvi i suza koje su prolivene za ovu drzavu i u ovoj drzavi iz koje je on pobjegao kao zadnja hinja kada su ga ranili HVO bojovnici. Pa naprotiv to mu je trebao biti jos veci podstrek da bas dodje i napravi dar mar u Savezu i drzavi i navijaci bi se svi digli uz njega. Ali ne lakse je palamuditi sa straane i vi krezubasi koji nas sviju koji smo ga davno procitali kao i vas ...pravite budalala i glupima poput vas.

Mi koji to znamo nemamo nikakvih problema s tim sto on nije selektor vec imamo s tim sto kazete da on nece zbog nekog mijesanja u posao, i neuredjenog saveza, a evo jos jednom se pokazalo i vi ste to upravo pptvrdili nesvjesno,da nece samo zbog para,..zato izvinite nemojte nas vise maltretirati Vahom i njegovim ljudskim i patriotskim vrijednostima jer nismo glupi kao vi.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 14 maj 2022, 14:32

Nogometni trener da napravi dar mar u državi? To je tvoj domet, tebi politika, rat, država bla bla neda da normalno gledaš na sport i kontkreno na utakmice. To je tvoj problem. Wow, pa ti si pročitao Vahida Halilhodžića, što znači da ti bi onda trebao da budeš selektor.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 14 maj 2022, 15:18

denimen99 je napisao/la:
14 maj 2022, 13:24
Ne znam zašto imate taj film u glavi, da svaki naš čovjek koji uspije vani, ima dužnost da za đabe radi u državi, koja mu, kada več pričamo o njegovoj karijeri nije ništa dala.

Ta logika, de Vaha dođi treniraj našu repku za 2000 KM mjesečno, a mi ćemo uredno da ti psujemo mater kada izgubimo..., ne da vrijeđa njega i njegov rad, nego vrijeđa i nas koji pratimo nogomet. Dozovite se malo.

Vahid znači kvalitet, old school trener za repke i timove koji igraju old school nogomet. Hoćeš kvalitet, moraš da ga platiš.
Sve sto si napisao apsolutno stoji i nemas fule u razmisljanju. Ali to je jedna strana medalje. Druga je da Vaha tvrdi da nisu pare problem i da ne moze raditi u ovako neuredjenoj zemlji, a zapravo bi pjeske dosao da mu ponudis ugovor kakav zasluzuje svojom reputacijom. A to ga cini malo licemjernim.

Iako, ja se u nacelu slazem s tobom, treba traziti tacno onoliko koliko vrijedi na trzistu, a to je puno vise nego nasi mogu platiti.

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 14 maj 2022, 16:45

denimen99 je napisao/la:
14 maj 2022, 14:32
Nogometni trener da napravi dar mar u državi? To je tvoj domet, tebi politika, rat, država bla bla neda da normalno gledaš na sport i kontkreno na utakmice. To je tvoj problem. Wow, pa ti si pročitao Vahida Halilhodžića, što znači da ti bi onda trebao da budeš selektor.
Ljudinoo sta ces ti ovdje, odi heklaj pametno iskoristi vrijeme, ovo je sportski forum, ja ovdje pricam o sportskom segmentu i 'dar mar' u kontekstu repke, i patriotizmu koji bi trwbao postojati, kada se zna kroz sta je prosla ova drzava pa i sam Vaha, kakva politika kakvi ratovi o cemu pricas ti.

Pa njega je svako procitao ko ukljuci mozak imalo, zar za to trreba biti posebno pametan.
Mene ne zanima sto on nije htio biti selektor, to je njegova privatna stvar, ali nema potrebe da nas laze i vi njegovi fanarici i vrijedja nam inteligenciju. Nije svaki bosnjo glup niti ga zanimaju prazne price.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 14 maj 2022, 17:05

Naravno da Vaha gleda pare i naravno da su to oko miješanja u posao šuplje priče.

Da li bi bio budala da dođe ovdje. Naravno. Nije budala da dolazi raditi za kikiriki. Kada svoje trenerske sposobnosti može iskoristiti bolje.

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 14 maj 2022, 19:27

Imajednabrigada je napisao/la:
14 maj 2022, 16:45
denimen99 je napisao/la:
14 maj 2022, 14:32
Ljudinoo sta ces ti ovdje, odi heklaj pametno iskoristi vrijeme, ovo je sportski forum, ja ovdje pricam o sportskom segmentu i 'dar mar' u kontekstu repke, i patriotizmu koji bi trwbao postojati, kada se zna kroz sta je prosla ova drzava pa i sam Vaha, kakva politika kakvi ratovi o cemu pricas ti.

Pa njega je svako procitao ko ukljuci mozak imalo, zar za to trreba biti posebno pametan.
Mene ne zanima sto on nije htio biti selektor, to je njegova privatna stvar, ali nema potrebe da nas laze i vi njegovi fanarici i vrijedja nam inteligenciju. Nije svaki bosnjo glup niti ga zanimaju prazne price.
Reći ću samo da previše koristiš termin "bošnjo" za jednog patriotu. Ta riječ ne postoji u patriotskom riječniku.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 15 maj 2022, 16:24

Selimbegovic :salut:
Jos jedna ubleha.

slika

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 15 maj 2022, 16:30

Ostao u 2 ligi sa malim klubom i to je lose? :tokralju:

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 15 maj 2022, 16:53

Nadam se da se šali. :)

Razlika od 9. do 15. mjesta samo 5 bodova. Izgubiti od Werdera nije sramota, posebno sa klubim koji ima limitiran budžet.

Victor
Kontakt:

Post Postao/la Victor » 19 maj 2022, 10:19

Samo da ovdje spomenem koliko je "veliki autoritet" Vaha i kako kod nas nece da dodje jer bi mu se mjesali u posao a ni slucajno radi toga sto nemamo da mu tusnemo 3/4mil godisnje....

Znaci ljudi koji nemaju veze s fudbalom ga natjerase da pozove igrace i on to i uradi...

Lazni karakter i prosipanje autoeiteta na baterije
Ex "invincible"

Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..

/Internazionale Milano/

=NYK=

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 19 maj 2022, 10:29

Mi ovde pricamo od najbolji igraci drzava a ne neki bez veze igraci iz lige. on je otisao na SP bez ti igraca. i sada hoce savez najbolje igrace da vrati. a ne da mu savez kaze zovi ovog igraca zbog para ovo je velika razlika.

da on samo gleda novac ( sta 95 % igraca/trenera radi) on bi vise dobio da dobije odkaz nego plata ako ostane.

Victor
Kontakt:

Post Postao/la Victor » 19 maj 2022, 10:59

Zukanovic je napisao/la:
19 maj 2022, 10:29
Mi ovde pricamo od najbolji igraci drzava a ne neki bez veze igraci iz lige. on je otisao na SP bez ti igraca. i sada hoce savez najbolje igrace da vrati. a ne da mu savez kaze zovi ovog igraca zbog para ovo je velika razlika.

da on samo gleda novac ( sta 95 % igraca/trenera radi) on bi vise dobio da dobije odkaz nego plata ako ostane.
Pa autoritet i gradis na najvecim...daj svijuti cuj nije mijesanje u poso, covjek godinu dana prica kako ih nece pozvat ni u kom alucaju i onda dodue neko sa strane i kaze mu ili ili i odjednom moze sve
Ex "invincible"

Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..

/Internazionale Milano/

=NYK=

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 19 maj 2022, 11:07

Senijad Ibricic da se edukuje sto prije za trenera, jedini koji moze zabraniti izlaske i kafane igracima.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 19 maj 2022, 11:43

Victor je napisao/la:
19 maj 2022, 10:19
Samo da ovdje spomenem koliko je "veliki autoritet" Vaha i kako kod nas nece da dodje jer bi mu se mjesali u posao a ni slucajno radi toga sto nemamo da mu tusnemo 3/4mil godisnje....

Znaci ljudi koji nemaju veze s fudbalom ga natjerase da pozove igrace i on to i uradi...

Lazni karakter i prosipanje autoeiteta na baterije
Sam ustav Nogometnog Saveza ti se mjesa u posao. Tako nije u drugim drzavama, cak ni u Sjeverno ili Zapadnoj Africi.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 19 maj 2022, 14:11

Zuka, prije svega Vaha glumi neku karakternu osobu a kamaru puta je do sada pokazao da to nije. Ziješ ti je najnoviji primjer.
Sto se tice otkaza i odštete. Vrlo je moguće da Vaha mjesecima provocira otkaz a kako bi dobio veliku odštetu. Na njegovu žalost prevelika je pa čelnici marokanskog saveza ne posežu tako lahko za njom. Da nije tako velika odšteta, Vaha bi jos davno bio bivši.

Lično smatram da je politika samo izgovor da ne vodi našu reprezentaciju. Zar Meša nije podvukao da mu se niko nije miješao u posao i pravljenje spiskova, jako bilo je pokušaja. Ako Meši nisu mogli, zar bi Vahi mogli?!
Daj molim vas.
Ako je iko mogao napraviti promjene na bolje, onda je to on mogao. Mogao je imati armiju iza sebe ako bi trebalo.
Odabrao je novce i legendarni status.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 19 maj 2022, 14:19

Pa nas su svi veliki treneri koji su rodom iz BiH odbili. Ivica Osim, Dusan Bajevic, Vahid Halihodzic. Ne moze se reci da se samo radi o novcu. I opet nije Halihodzic uvjek u svojoj karijeri imao milionska primanja, tako samo ljudi u BiH misle, da sve nekako padne sa grane. Nego mi takve ljude trazimo, kad su vec ostvareni. E pa ne moze. Jednostavno nismo ozbiljni kao drzava, tako i savez, samo im mozemo ponuditi lijepu rijec kad potpisu ugovor, kasnije pljuvanje majke i sestre.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 20 maj 2022, 01:07

Dovoljno je vidjet navijače kakvi su,barem 90posto njih na ovom forumu da nikad ne prihvatis raditi u takvom okruzenju.
A tek onda savez

RaZuti
Kontakt:

Post Postao/la RaZuti » 20 maj 2022, 02:16

Dovesti dugoročno rješenje, starog reprezentativca koji će tu biti minimum 10 godina. Ne obećavati ni baraž, nego pusti čovjeka da napravi nešto a to je za mene Vedad Ibišević.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 25 maj 2022, 17:47

Sto nam se ova tema nesto smirila.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.