FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- kupus army
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Koliko buseva HZ je otišlo u Lišticu?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja mislim 3
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jesu nas popišali s ovim kartama, 2h pred tekmu haman niko ništa ne spominje
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Ja bih rekao da je puno vise krivica na savezu, a manje na klubu za karte za finale. I prosle godine je bio neki slican zajeb jer su oni neorganizovani.
- Osttribine
- Kontakt:
I ja nisam vidio sinoc tu objavu od kluba, neka proslava nesto, drzao se one objave na Klixu tokom jucerasnjeg dana, i odem dole, kad rece mi ona prodavacica kaze jutros je bio red ljudi ovde zbog pogresne info sa Klixa, u ponedeljak od 9h pocinje prodaja. Jako lose i konfuzno organizovano finale Kupa, neka je na sramotu ovim uhljupima u NSBiH, navijacka grupa iz Zenice im odredjuje ko moze ili ne moze na navijacku tribinu, svasta, a svjedoci smo neki dan bili kako je bilo na finalu kupa Italije. I sad ce to biti totalni krkljanac tamo, daj Boze da ne dodje do kakvih belaja, dovoljno je par budala sa obje strane da pocne sta.
Sastav Sarajeva: Dizdarević; Šabanović, Dupovac, Trako, Pidro; Đokanović, Oremuš, Kapić, Varešanović, Velkoski; Bagarić. Na klupi su: Kanurić, Bodul, Šećerović, Cmiljanić, Islamović, Palić, I. Ramić, Kobiljar, Čataković.
Živ je Oremuš
Živ je Oremuš

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jel to branis qravele koje fulaju u 2 dana kada se prodaju karte ??? Majstore, pisano ovde, ljudi poranili jutros da kupe, al qrko, neka qravela fulila pa umjesto 16, napisala 14... Yebem im pleme nesposobno !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Očekujemo bravure kapitena na lijevom krilu

Bice belaja 100 posto.Osttribine je napisao/la: ↑14 maj 2022, 15:39I ja nisam vidio sinoc tu objavu od kluba, neka proslava nesto, drzao se one objave na Klixu tokom jucerasnjeg dana, i odem dole, kad rece mi ona prodavacica kaze jutros je bio red ljudi ovde zbog pogresne info sa Klixa, u ponedeljak od 9h pocinje prodaja. Jako lose i konfuzno organizovano finale Kupa, neka je na sramotu ovim uhljupima u NSBiH, navijacka grupa iz Zenice im odredjuje ko moze ili ne moze na navijacku tribinu, svasta, a svjedoci smo neki dan bili kako je bilo na finalu kupa Italije. I sad ce to biti totalni krkljanac tamo, daj Boze da ne dodje do kakvih belaja, dovoljno je par budala sa obje strane da pocne sta.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trako

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Je li Ahmetović zbog kartona ne igra, niti je na klupi ili ? On je bio najbolji na derbiju, sve duele dobio
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Ma ne branim nego ne shvatam gdje je raja poletila. Bit ce karata i na dan tekme a ne da moras poletit da cekas da otvore.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- JavierBosnia
- Kontakt:
- SedrenikHz
- Kontakt:
E yebo ga Velkoski usta, nebitna tekma umjesto da guras ovu djecu npr Ramica malog, on stavlja yebenog Velkoskog.
Kako mi se taj igrac zgadio nevjerovatno.
Velkoski i Bagaric ojjj
Kako mi se taj igrac zgadio nevjerovatno.
Velkoski i Bagaric ojjj
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Kakvih belaja haha.mma_hz je napisao/la: ↑14 maj 2022, 15:59Bice belaja 100 posto.Osttribine je napisao/la: ↑14 maj 2022, 15:39I ja nisam vidio sinoc tu objavu od kluba, neka proslava nesto, drzao se one objave na Klixu tokom jucerasnjeg dana, i odem dole, kad rece mi ona prodavacica kaze jutros je bio red ljudi ovde zbog pogresne info sa Klixa, u ponedeljak od 9h pocinje prodaja. Jako lose i konfuzno organizovano finale Kupa, neka je na sramotu ovim uhljupima u NSBiH, navijacka grupa iz Zenice im odredjuje ko moze ili ne moze na navijacku tribinu, svasta, a svjedoci smo neki dan bili kako je bilo na finalu kupa Italije. I sad ce to biti totalni krkljanac tamo, daj Boze da ne dodje do kakvih belaja, dovoljno je par budala sa obje strane da pocne sta.
Navijaci Veleza ce biti na zapadu prema jugu ,nasi suprotna strana .Svi na svoju stranu ,u sredini vjerovatno redari i murija.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To ne možeš garantovati.keli je napisao/la: ↑14 maj 2022, 16:03Ma ne branim nego ne shvatam gdje je raja poletila. Bit ce karata i na dan tekme a ne da moras poletit da cekas da otvore.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Suljić i Hebibović su povredjeni, to sam saznao jucer, al nisam htio da sirim, dok ne bude sigurno. Nadam se da će Suljića bit spreman za Velež
-
- Kontakt:
Rekao je da su se Suljic i Heba pozalili na lakse povrede.Za Avrama je sezona zavrsena.Merso kartoni.
Mujakica i Lazica cuva za cetvrtak,obojica su crkli na derbiju
Napokon Trako
Mogao je vala Cmiljanica umjesto Bagarica nesto mi zao Borisa.
Mujakica i Lazica cuva za cetvrtak,obojica su crkli na derbiju
Napokon Trako

Mogao je vala Cmiljanica umjesto Bagarica nesto mi zao Borisa.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 14 maj 2022, 16:14, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!