FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
97
35%
Darko Milanič
35
13%
Miodrag Božović
6
2%
Fedja Dudić
42
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
25
9%
Samo stranac
70
25%

Ukupno glasova: 275

JavierBosnia
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la JavierBosnia » 14 maj 2022, 10:20

mma_hz je napisao/la:
14 maj 2022, 10:09
Jutros 20 ljudi na zeljeznickoj prije 9 cekamo da bi nam ljudi rekli da se od ponedjeljka od 9 tek prodaje.
Evo i ja dosao isto mi rekose
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 14 maj 2022, 10:27

Kakva pogan u pichku materinu, gori smo nego savez.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 14 maj 2022, 10:28

napoleon72 je napisao/la:
14 maj 2022, 10:16
Opet se za sitnice hvatate. Sta fali ba, pa napisali su za koju tekmu su karte u prodaji, sad da li je 14. ili 16., hajde Boga ti, kao da je bitno. Stvarno smo razmazeni navijaci i sve nam smeta. A mi iz dana u dan blize cilju - najbolji klub na Balkanu. :bow: :bow:
Fakat, ovdje ljudima sve smeta! "Novi nickovi" dosli brate samo pljuju svetinju! Zao im 6 puta dolazit po karte!

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 14 maj 2022, 10:30

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 14 maj 2022, 10:41

120KM da učestvuješ u kampu i još 100 da budeš izabran. :damn:

Čovjek koji je za najmanje dana uradio najviše za FK Sarajevo je Mateo Cioffi i sad smo na putu da kvalitetno razyebemo sve što je on napravio.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 14 maj 2022, 10:46

Arnelv52 je napisao/la:
14 maj 2022, 10:41

Čovjek koji je za najmanje dana uradio najviše za FK Sarajevo je Mateo Cioffi i sad smo na putu da kvalitetno razyebemo sve što je on napravio.
Nije ba brate, to ti je jedna ubleha i prevarant, preyebao lik ljude u Fiorentini da ne preyebe ove nase. Djecu nam odvodio iz kluba, eno ih igraju po engleskoj i spanskoj ligi.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 maj 2022, 10:48

Kakvim debilima se Ismir okružio dobro ne kupujemo karte u Velikoj Kladuši
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 14 maj 2022, 10:49

spezial je napisao/la:
13 maj 2022, 18:21
SviUNapad1jeAFH je napisao/la:
13 maj 2022, 18:16
Sanchez1987 je napisao/la:
13 maj 2022, 17:36

Zato daj nama Sablice,Vasoske neke,Jesice i Vinkece,jedan syebe +13,ovaj sad nije izdrzao ni dva mjeseca,a kod Sablica se Leotar igrao sa nama :clap: sve strucnjaci,Jesica ne smijem ni spomenuti,a ustvari sve trofeje nam donijeli treneri poput Jovica,Musemica,Uscuplica itd,sto Bosnjo moze po svom pljuvat to ne moze niko.
Samo motivatori kod nas dolaze u obzir; dovesti Lalata na ljeto pa da vidite kako će igrati bez obzira kakva ekipa bila a trebala bi bit izuzetna.
Ako je taj obozavatelj lika i djela Seselja jedini nacin da uzmemo titulu, dabogda je nikad ne uzeli. Hvala.
"Četnik" inače voli Novi Pazar a i navijaci Pazara njega i rekao je da bi jednog dana volio da vodi NP. Nije sve sto procitate na facebooku istina. Istina je da voli svoju drzavu ko sto bi svako normalan trebao i volit po meni.

Daidza8
Kontakt:

Post Postao/la Daidza8 » 14 maj 2022, 10:50

14 maj 2022, 10:49
spezial je napisao/la:
13 maj 2022, 18:21
13 maj 2022, 18:16

Samo motivatori kod nas dolaze u obzir; dovesti Lalata na ljeto pa da vidite kako će igrati bez obzira kakva ekipa bila a trebala bi bit izuzetna.
Ako je taj obozavatelj lika i djela Seselja jedini nacin da uzmemo titulu, dabogda je nikad ne uzeli. Hvala.
"Četnik" inače voli Novi Pazar a i navijaci Pazara njega i rekao je da bi jednog dana volio da vodi NP. Nije sve sto procitate na facebooku istina. Istina je da voli svoju drzavu ko sto bi svako normalan trebao i volit po meni.
:facepalm:
1946

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 14 maj 2022, 10:53

Borojević je za sad sasvim ok i to će vam reci svako koga pitate. Ne yebe mahalu ni 2%.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 14 maj 2022, 11:05

napoleon72 je napisao/la:
14 maj 2022, 10:46
Arnelv52 je napisao/la:

Nije ba brate, to ti je jedna ubleha i prevarant, preyebao lik ljude u Fiorentini da ne preyebe ove nase. Djecu nam odvodio iz kluba, eno ih igraju po engleskoj i spanskoj ligi.
Problem je što je nama konkurencija samo još jedna od riječi koju treba izgovoriti kad dodju stranci. Mi u benefite konkurencije nikad nismo povjerovali dok je Cioffi odrastao u društvu koje se razvilo na temeljima konkurencije.

muhovic
Kontakt:

Post Postao/la muhovic » 14 maj 2022, 11:09

momci zna li iko kafić u gradu sa mojatv da bi se mogla odgledat danas tekma?

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 14 maj 2022, 11:12

14 maj 2022, 10:49
Tako su se 80tih kleli u sarajevsku raju, u Bosnu, Radovan bio najbolji doktor na Klinickom. Zayebi ti to "voli Pazar", voli dok prvi metak ne pukne.
Nabijem i njega i vojvodu mu pusikuvca.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 14 maj 2022, 11:16

Arnelv52 je napisao/la:

Ne znam sta je problem, ako mislis da ti dijete moze igrati u Akademiji moras platiti probu, osim oni fudbaleri koje nas klub zapazi u drugim klubovima. Ako dijete nije talentovano i ako hoce da ceka poziv od Akademije, ima tona omladinskih skola fudbala. Jednostavno, stvar prestiza je akademija gdje djeca imaju sve uslove i ne placaju nikakve clanarine.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 14 maj 2022, 11:28

MortemHz je napisao/la:
14 maj 2022, 10:48
Teleca glava, covjek iz sjene kad ode tek onda mozemo ocekivati neki zaokret.
Vjerujem da Mirvic ima dobre namjere al je bas upao u lose drustvo...
You are someone else I am still right here

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 14 maj 2022, 11:40

OsmaDolazi je napisao/la:
14 maj 2022, 11:16
Arnelv52 je napisao/la:

Ne znam sta je problem, ako mislis da ti dijete moze igrati u Akademiji moras platiti probu, osim oni fudbaleri koje nas klub zapazi u drugim klubovima. Ako dijete nije talentovano i ako hoce da ceka poziv od Akademije, ima tona omladinskih skola fudbala. Jednostavno, stvar prestiza je akademija gdje djeca imaju sve uslove i ne placaju nikakve clanarine.
Nemaju roditelji šta da misle. Tu se otvaraju tri pitanja: prvo je pitanje korupcije, drugo je pitanje kompetencije i treće konkurencije. U uzrastu od 8, 9 ili 10 godina sva su djeca jednako talentovana i sva djeca imaju jednake šanse da sutra postanu fudbaleri (sva djeca u smislu šireg prosjeka) pa onda i nije toliko važno koje dijete ćeš primiti u akademiju.

Druga stvar a tiče se kompetencije je da li mi možemo pretpostaviti za neko dijete od osam godina da će sutra biti nekakav fudbaler? Ja mislim da ne može niko, a mi sigurno ne možemo.

Treća stvar je pitanje konkurencije - tu djecu treba nagraditi ulaskom u akademiju poslije nekoliko godina praćenja i rada i u uzrastu kada mi možemo o njima znati puno više nego nakon prvog (ili desetog) kampa kada im daješ ulaznicu u akademiju na osnovu jednog para očiju i da li se nekome on svidja ili ne. To se zove prestiž - kada si zbog svog rada nagradjen time da postaneš član neke elite a ne na osnovu toga da li se ti nekome svidjaš ili ne, vidi li on u tebi nešto itd.

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 14 maj 2022, 11:50

Arnelv52 je napisao/la:

Prije nekoliko mjeseci, NK Dinamo je održao u Sarajevu/ Ilodza kamp za djecu sa ovog područja. Molim te, pogledaj kolika je bila cijena( kotizacija) za svako dijete koje želi biti tu.
Ne znam sto se pravi problem gdje ga nema. Mi smo navikli da sve dobivamo kao sadaku i humanitarnu pomoć, to vrijeme je proslo. Nema više humanitarni koridora, Ikar konzervi, Fete. Gotovo!
Evo i oni tebe selame!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 14 maj 2022, 11:51

fera je napisao/la:
14 maj 2022, 11:28
MortemHz je napisao/la:
14 maj 2022, 10:48
Teleca glava, covjek iz sjene kad ode tek onda mozemo ocekivati neki zaokret.
Vjerujem da Mirvic ima dobre namjere al je bas upao u lose drustvo...
Mi smo stvarno jedni od vecih baksuza.

Dosao Tan covjek počeo lijepo ulagati ali iz tadasnje uprave isplivao balkanski mentalitet i poceli covjeka potkradati.

Dosao Nam takodje počeo lijepo ulagati u ekipi i opet naša uprava koja je to sve syebala a i korona jos dodje na to sve.

Sad dosao Mirvic takodje ima lijepe namjere i dosta je vec ulozio, ali se okružio budalama i ne izgleda mi da ce to izaci na kraju na dobro.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 maj 2022, 11:54

obrijanopile je napisao/la:
14 maj 2022, 11:50
Arnelv52 je napisao/la:

Prije nekoliko mjeseci, NK Dinamo je održao u Sarajevu/ Ilodza kamp za djecu sa ovog područja. Molim te, pogledaj kolika je bila cijena( kotizacija) za svako dijete koje želi biti tu.
Ne znam sto se pravi problem gdje ga nema. Mi smo navikli da sve dobivamo kao sadaku i humanitarnu pomoć, to vrijeme je proslo. Nema više humanitarni koridora, Ikar konzervi, Fete. Gotovo!
200 KM
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 14 maj 2022, 11:55

Arnelv52 je napisao/la:
14 maj 2022, 11:40
OsmaDolazi je napisao/la:
14 maj 2022, 11:16
Arnelv52 je napisao/la:

Nemaju roditelji šta da misle. Tu se otvaraju tri pitanja: prvo je pitanje korupcije, drugo je pitanje kompetencije i treće konkurencije. U uzrastu od 8, 9 ili 10 godina sva su djeca jednako talentovana i sva djeca imaju jednake šanse da sutra postanu fudbaleri (sva djeca u smislu šireg prosjeka) pa onda i nije toliko važno koje dijete ćeš primiti u akademiju.

Druga stvar a tiče se kompetencije je da li mi možemo pretpostaviti za neko dijete od osam godina da će sutra biti nekakav fudbaler? Ja mislim da ne može niko, a mi sigurno ne možemo.

Treća stvar je pitanje konkurencije - tu djecu treba nagraditi ulaskom u akademiju poslije nekoliko godina praćenja i rada i u uzrastu kada mi možemo o njima znati puno više nego nakon prvog (ili desetog) kampa kada im daješ ulaznicu u akademiju na osnovu jednog para očiju i da li se nekome on svidja ili ne. To se zove prestiž - kada si zbog svog rada nagradjen time da postaneš član neke elite a ne na osnovu toga da li se ti nekome svidjaš ili ne, vidi li on u tebi nešto itd.
Grijesis prijatelju, imao sam priliku u tom mladjem uzrastu da igram protiv Farisa Handzica, Amera Hirosa, Nedima Mekica, Harisa Ovcine, Kerima Palica i jos dosta njih koji su koliko toliko uspjesni danas i manje vise odskakali su od ostalih cak i u tom uzrastu. Pa Farisa Handzica u Bubamari su skauti Intera gledali u tom uzrastu kad je bio…
1946~

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.