Kup Bosne i Hercegovine 2021/22

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

fudbalfudbal
Kontakt:

Re: Kup Bosne i Hercegovine 2021/22

Post Postao/la fudbalfudbal » 13 maj 2022, 15:57

Dobro je ljudi vise, nema juga, dali istok. Pripremite se po karte svi, Zenica zakazat nece, znaju kako je u zlatnim danima bilo kada je repka igrala pa su mogli zadovoljiti sve potrebe navijača. Pod krovom će da gori :opaopa: :opaopa:
Ti si naša ljubav jedina!

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 13 maj 2022, 16:00

Miljacka je napisao/la:
13 maj 2022, 07:37
Hordama zabrane put u Banjaluku i Lešinari urigiraju i HZ se na kraju pojave tamo samo zato jer su Lešinari dali svoj doprinos.

A zeničani ti se podsmijavaju dok ti podmeću nogu i čine sve da što manje ljudi dođe na spektakl kakav je trebao biti u finalu kupa iako ta utakmica apsolutno nikakve veze nema s njima. Kakva žabokrečina od grada i ljudi. Ali to ne treba da nas čudi s obzirom da su isti birvaktile napadali navijače Bosne i Hercegovine na utakmicama reprezentacije u Zenici.

Zato i jesu tu gdje jesu i još dugo će igrati derbije sa Nemilom, Unisom, Batonom i ostalim velikanima.
nisu bas iste situacije slozit cemo se, a isto tako sam siguran da bi se ti prvi protivio sutra na sjeveru kad bi ti kop napravili robijasi, mi itd. Jedino sto su trebali jeste otvoriti jug za ostale navijace :thumbup:
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

almir2018
Kontakt:

Post Postao/la almir2018 » 13 maj 2022, 16:17

emil02in je napisao/la:
13 maj 2022, 13:23
Robijasi su stali na stranu onih koji ruše državu bola i to je sva priča.Kao Abdicevci u ratu. Zašto niste(ako ste htjeli napakostiti savezu a ne finalistima)kazali RA ok evo jug ali vi ponesite zastave sa ljiljanima i da grmi kad bude himna.Ali jok lakše stati na stranu Vice pa možda ih pogura protiv Stupcanice.
Hajd ne seri matere ti bil vi dozvolili na tribini RA neka druga navijacka grupa bude ne bi 100%,drugo nisam nesto vidio da se iko bunio kad je savez istok zatvorio za ovu tekmu i jos nesto zahtjev nas je bio samo da navijacke grupe ne mogu na jug a za obicne navijace nikad nismo zabranili.Isto tako savez je htio besplatno da odigra ova utakmica a da od vasih karti sebi preko 100 hiljada u dzep stave prosla su vremena kada se moglo bez Celika raditi sta se zeli nek plate koristenje stadiona i bujrum igrajte.
A ja nisam supak kao neki vasi zelim vam puno srece u finalu da osvojite kup radi mojih prijatelja tamo koji znam kako ludo vole Velez.

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 13 maj 2022, 16:32

nekoIzMostara je napisao/la:
13 maj 2022, 14:35
samoposteno je napisao/la:
13 maj 2022, 14:14
Ako bude i jedno prazno mjesto na ove tri tribine treba ih odma sve istjerat sa stadiona
Zenicki ugostitelji sad jebu mater robijasima, mogli su zaraditi da ljetuju po Maldivima i slicnim lokacijama :D :D
e klenu jedan :D
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 13 maj 2022, 16:57

almir2018 je napisao/la:
13 maj 2022, 16:17
emil02in je napisao/la:
Robijasi su stali na stranu onih koji ruše državu bola i to je sva priča.Kao Abdicevci u ratu. Zašto niste(ako ste htjeli napakostiti savezu a ne finalistima)kazali RA ok evo jug ali vi ponesite zastave sa ljiljanima i da grmi kad bude himna.Ali jok lakše stati na stranu Vice pa možda ih pogura protiv Stupcanice.
Hajd ne seri matere ti bil vi dozvolili na tribini RA neka druga navijacka grupa bude ne bi 100%,drugo nisam nesto vidio da se iko bunio kad je savez istok zatvorio za ovu tekmu i jos nesto zahtjev nas je bio samo da navijacke grupe ne mogu na jug a za obicne navijace nikad nismo zabranili.Isto tako savez je htio besplatno da odigra ova utakmica a da od vasih karti sebi preko 100 hiljada u dzep stave prosla su vremena kada se moglo bez Celika raditi sta se zeli nek plate koristenje stadiona i bujrum igrajte.
A ja nisam supak kao neki vasi zelim vam puno srece u finalu da osvojite kup radi mojih prijatelja tamo koji znam kako ludo vole Velez.
Pa boga ti jesi li corav?Nije problem yto RA nije na jugu već što je zatvoren .Zašto je zatvoren?Zbog Robijaša,otvori oči malo jeb.em ga.Nije RA bio ni na Grbavici na jugu pa je jug bio otvoren za navijače.Smijesna je priča da se ne može napuniti Bilino a napunili Grbavicu a sad još su tu navijači Sarajeva.Ali eto ipak ćemo i mi i navijači Sarajeva osvjetlati obraz i države i klubova za koji navijamo u finalu. A vi gledajte i pišite dopise Vici
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

almir2018
Kontakt:

Post Postao/la almir2018 » 13 maj 2022, 17:07

emil02in je napisao/la:
13 maj 2022, 16:57
almir2018 je napisao/la:
13 maj 2022, 16:17
emil02in je napisao/la:
Pa boga ti jesi li corav?Nije problem yto RA nije na jugu već što je zatvoren .Zašto je zatvoren?Zbog Robijaša,otvori oči malo jeb.em ga.Nije RA bio ni na Grbavici na jugu pa je jug bio otvoren za navijače.Smijesna je priča da se ne može napuniti Bilino a napunili Grbavicu a sad još su tu navijači Sarajeva.Ali eto ipak ćemo i mi i navijači Sarajeva osvjetlati obraz i države i klubova za koji navijamo u finalu. A vi gledajte i pišite dopise Vici
To se obratite savezu sto je zatvorena za obicne navijace a ne samo za RA kako su nasi trazili 😉

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 13 maj 2022, 17:26

dejavu je napisao/la:
13 maj 2022, 16:00
Miljacka je napisao/la:
Hordama zabrane put u Banjaluku i Lešinari urigiraju i HZ se na kraju pojave tamo samo zato jer su Lešinari dali svoj doprinos.

A zeničani ti se podsmijavaju dok ti podmeću nogu i čine sve da što manje ljudi dođe na spektakl kakav je trebao biti u finalu kupa iako ta utakmica apsolutno nikakve veze nema s njima. Kakva žabokrečina od grada i ljudi. Ali to ne treba da nas čudi s obzirom da su isti birvaktile napadali navijače Bosne i Hercegovine na utakmicama reprezentacije u Zenici.

Zato i jesu tu gdje jesu i još dugo će igrati derbije sa Nemilom, Unisom, Batonom i ostalim velikanima.
nisu bas iste situacije slozit cemo se, a isto tako sam siguran da bi se ti prvi protivio sutra na sjeveru kad bi ti kop napravili robijasi, mi itd. Jedino sto su trebali jeste otvoriti jug za ostale navijace :thumbup:
Tačno, ali ja sam samo htio skrenuti pažnju na to koliko se ide iz krajnosti u krajnost i na situaciju u kojoj te ispoštuje grupa za koju bi bio siguran da neće, a ne ispoštuje ona za koji bi bio siguran da hoće. Nemaju Robijaši i RA sad nekih Bog zna kakvih sukoba i nemaju Robijaši sa RA rivalitet kakav imaju sa sarajevskim grupama. Što se tiče ovog drugog tu se slažemo, šta je problem bio da se simpatizeri puste na jug? Ja nigdje nisam napisao ni da treba RA na jug, a ni da ne treba. Opet ponavljam, nisu RA i Robijaši imali Bog zna kakvih sukoba u prošlosti da bi se to gledalo baš takvim očima.

Ja lično bih imao problem samo s prisustvom vas, Ultrasa i Lešinara na sjeveru, ostale grupe bih "preživio". :D
Čak u situaciji kakva je ova, da se igra finale kupa na Hasetu razumio bih i prisustvo tih grupa. Mada se za vas to nikad ne može i neće desiti :mrgreen:

Kako god, nadam se da će istok biti otvoren i da se neće više voditi polemika oko ovoga. :thumbup:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 maj 2022, 17:54

Nama izgleda dali 1500 za sjever, 1500 zapad i 500 istok

:rol: :rol: :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 13 maj 2022, 17:58

Ima li dobre klope oko stadiona da se ne traži Salcinović?

Mentalitarobija
Kontakt:

Post Postao/la Mentalitarobija » 13 maj 2022, 18:15

Šta je još kmečite ccc..Šta vam uradiše 23 ROBIJAŠA 😎

@emil02in ima u centru grada samo bez rekvizita ljubi vas brat 😁

Steelman
Kontakt:

Post Postao/la Steelman » 13 maj 2022, 18:19

emil02in je napisao/la:
13 maj 2022, 17:58
Ima kod Abdica dobar cevap, trazi Vicu konobara da te usluzi da se udavis smece od covjeka, a Balordi i Miljacki i svakom normalnom navijacu i simpatizeru bilo kojeg kluba rado sve info za ponudu grada. Jedno je argumentovati, drugo trolati i sve u redu, ali gnusne uvrede srati na usta ne ide.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 13 maj 2022, 18:40

Ofanzivaaaaaaaaa :opaopa: :opaopa: :opaopa:

slika
Zadnja izmjena: Miljacka, dana/u 13 maj 2022, 19:15, ukupno mijenjano 3 puta.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 13 maj 2022, 18:42

Steelman je napisao/la:
13 maj 2022, 18:19
emil02in je napisao/la:
Ima kod Abdica dobar cevap, trazi Vicu konobara da te usluzi da se udavis smece od covjeka, a Balordi i Miljacki i svakom normalnom navijacu i simpatizeru bilo kojeg kluba rado sve info za ponudu grada. Jedno je argumentovati, drugo trolati i sve u redu, ali gnusne uvrede srati na usta ne ide.
Miljacka je redovan na reprezentaciji tako da je uhodan, ali hvala u svakom slučaju :salut: :bih:

Dobri u dobru
Zli u zlu

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 maj 2022, 18:53

Miljacka je napisao/la:
13 maj 2022, 18:40
Ofanzivaaaaaaaaa :opaopa: :opaopa: :opaopa:

slika
:tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 13 maj 2022, 18:58

E cuj finale "kup-a" :rol:

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 13 maj 2022, 19:36

Miljacka je napisao/la:
13 maj 2022, 17:26
dejavu je napisao/la:
13 maj 2022, 16:00
Miljacka je napisao/la:

Tačno, ali ja sam samo htio skrenuti pažnju na to koliko se ide iz krajnosti u krajnost i na situaciju u kojoj te ispoštuje grupa za koju bi bio siguran da neće, a ne ispoštuje ona za koji bi bio siguran da hoće. Nemaju Robijaši i RA sad nekih Bog zna kakvih sukoba i nemaju Robijaši sa RA rivalitet kakav imaju sa sarajevskim grupama. Što se tiče ovog drugog tu se slažemo, šta je problem bio da se simpatizeri puste na jug? Ja nigdje nisam napisao ni da treba RA na jug, a ni da ne treba. Opet ponavljam, nisu RA i Robijaši imali Bog zna kakvih sukoba u prošlosti da bi se to gledalo baš takvim očima.

Ja lično bih imao problem samo s prisustvom vas, Ultrasa i Lešinara na sjeveru, ostale grupe bih "preživio". :D
Čak u situaciji kakva je ova, da se igra finale kupa na Hasetu razumio bih i prisustvo tih grupa. Mada se za vas to nikad ne može i neće desiti :mrgreen:

Kako god, nadam se da će istok biti otvoren i da se neće više voditi polemika oko ovoga. :thumbup:
i ja prvi ne bih mogao da smislim niti jednu domacu grupu na jugu, tako da ovdje podrska robijasima sto se tice stava za kop.

bice zanimljivo propratiti finale :thumbup:
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

Mostarac1922
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1922 » 13 maj 2022, 20:27

MortemHz je napisao/la:
13 maj 2022, 18:53
Miljacka je napisao/la:
13 maj 2022, 18:40
Ofanzivaaaaaaaaa

slika
:tokralju:
Hajd sto mi igramo u bijelim dresovima, haj i tribinu zatvorili, jos su karte u bordo boji :mrgreen: :mrgreen:

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 13 maj 2022, 20:37

Mozda za vas dio nisu? Ili jesu? :mrgreen:
- FKS -

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 13 maj 2022, 21:00

Steelman je napisao/la:
13 maj 2022, 18:19
emil02in je napisao/la:
Takav si sta ćeš nisi ti kriv takog te bog stvorio.

GradKamena2
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena2 » 13 maj 2022, 22:37

Ja jos nemogu skontat neke stvari al nebitno,po meni savez je trebo poslat dopis vlasniku stadiona i pitat jel zainteresiran da iznajmi stadion i koliko bi to kostalo.Ako je vlasnik zainteresiran i rekne npr.50.000 km i ovi pristanu platit nema se vise tu sta ko pitat taj dan dobio si novac ,rento si stadion i savez taj dan odlucuje sta i kako,brisi nema nikakvih udovoljavanja mogu ovi ovdje ovi tamo.
Ako neces rentat stadion ima neko drugi ko hoce.

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.