Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Puhalo je dobar, vecina ostalih misli da su se sami gadjali. Znaci on u svom drustvu dodje kao neki covjek ispred vremena. Ne bi cudilo da ga visoki predstavnik i pohvali kao Stanivukovica, ono kao daj sta das.
Znati cemo istinu. Zasto ne bi zeljeli da znamo istinit i tacan broj? Odnosno onaj najpriblizniji tačnom broju.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Zato se zbog pisanja da je Puhalo snajperista, cetnik i sl. te psovanja mrtve majke Jasmili Zbanic, pisajuci da joj zele isto, da je izdajica i jos ogroman repertoar uvreda, ne razlikujemo od takvih.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Ovo je mislim onaj @PatriceKwedi. 99% sam siguran a nspisao je 1 post.

Trebao bi to @admin provjeriti.
- Shategabri
- Kontakt:
Neukusno je da licitira sa ubijenom djecom i da za to nudi 10 k KM.Hernandor je napisao/la: ↑13 maj 2022, 12:35Ne znam što je tom kretenu toliko bitno koliko je ubijeno djece u Sarajevu tokom agresije. Šta će se promijeniti ako se utvrdi da je ubijeno 300 više ili manje? Još zamisli bahaćenja sa 10 hiljada maraka, treba klauna štosirat i promijeniti mu strukturu glave.
Moglo se ovo i drugačije, tema je osjetljiva, pokušaj da ispadne dosjetljiv nije baš najbolje ispao.
Ostajem pri tome da treba pitati onog Jasmina ili kako se zove što je kao uzeo da to završi, koliko mu još godina treba, planira li to do penzije završavati?!
Zašto imena sve (ili bar većine, dakle poznato) djece nisu na spomeniku?
Ostavljen je prostor za polemiku, ako niko ne smije pitati, znači da nema slobode govora i da vlada cenzura.
Koševo Zapad
Ja bas smatram da nije osjetljivo tragati za istinom kakva god ona bila preko papira i dokumenata, a da je osjetljivo lagati i izmisljati brojeve bilo da su oni veci ili manji.
Osjetljive su naravno ekhsumacije, DNK analize itd. Nisam siguran da je to uključeno u ovo trazenje istine
Osjetljive su naravno ekhsumacije, DNK analize itd. Nisam siguran da je to uključeno u ovo trazenje istine
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Pričaju ljudi koji kriju gdje su grobnice u Srebrenici, koju prekopavali kosti iz jedne u drugu jamu, o nekim brojevima.
Kako se osjećaju ti ljudi koji su djecu izgubili, pa moraju još poniženja prolaziti.
Kako se osjećaju ti ljudi koji su djecu izgubili, pa moraju još poniženja prolaziti.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Broj je mnogo veći, zasto 27god. nakon rata nemamo priblizne brojeve djece koju su direktno ubili monstrumi, neljudi, agresori, i pored tog broja djeca koja su u toku rata ubijena zbog uslova zivljenja i neadekvatne njege, onda djeca s traumama, posljedicama neadekvatne ishrane, igre itd.
Taj broj nemamo jer smo stoka nevidjena koja psuje familiju jednoj svjetskoj velicini u nasim redovima poput Jasmile Zbanic.
Taj broj nemamo jer smo stoka nevidjena koja psuje familiju jednoj svjetskoj velicini u nasim redovima poput Jasmile Zbanic.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat

Ako se ova pita gdje je spisak ubijene djece, ja pitam nju gdje je spisak onih koji su ubijali djecu?
Šta ona misli kako će reagovati oni koji su bili pod četničkim granatama i koji su zaista izgubili djecu?
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Ovaj Sidran bi se nasmijao begi na šalu da mu platiš
Kad Puhalo demifistificira Jasenovac ili Dobrovoljacku, onda mu Bosnjaci dudlaju u komentarima i tepaju “KRALJ”.
Sad odjednom nije bitno koliko je ubijeno, da je jedno puno je, sto niko nije odgovarao i ta patetika.
Sad odjednom nije bitno koliko je ubijeno, da je jedno puno je, sto niko nije odgovarao i ta patetika.
Jasmila 

Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Ejs, nisam ni znao da imaju

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Da me vidiš udijelio bi mi za hljeba.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
182, 74kg kao sto arvid kaze kao logoras izgledam mogu boga oca pojest i popit al kg zakucani

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ko hoce da se udeblja dobra su mu ova psenicna piva, osvjeze ali kao da si hljeb pojeo.
Jucer sam uzeo sebi dvije Gricke vjestice i Dva klasa. Malo za gotivljenje jer ih nisam vidio van Sarajeva.
A inace ovako po Bingu sto ima i jeste najbolje Franziskaner i Paulaner. Nema nesto bolje u ponudi.
Belgijska ona mi se nikako ne svidjaju, previse nekih zacina i limuna.
U Tuzli onih Craftova ima samo sto sam vidio u Gardenu, imaju Maissels&Frends i imaju Kabinet iz Srbije. A Irish ima neke weissove, reda ale i stoute.
Ako neko zna da ima jos negdje neka napise, patim za tim.
Jucer sam uzeo sebi dvije Gricke vjestice i Dva klasa. Malo za gotivljenje jer ih nisam vidio van Sarajeva.
A inace ovako po Bingu sto ima i jeste najbolje Franziskaner i Paulaner. Nema nesto bolje u ponudi.
Belgijska ona mi se nikako ne svidjaju, previse nekih zacina i limuna.
U Tuzli onih Craftova ima samo sto sam vidio u Gardenu, imaju Maissels&Frends i imaju Kabinet iz Srbije. A Irish ima neke weissove, reda ale i stoute.
Ako neko zna da ima jos negdje neka napise, patim za tim.
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 20 gostiju.