Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- ASD
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Ne znam da li mi se ikad frižider ili televizor pokvario. Uvijek bude zamijenjen isključivo jer je zastario i u datom momentu neupotrebljiv.
Razumijem ga u potpunosti. Jest da nije rjesenje, al nekad covjeku kad predjes preko one "crte" gotovo je.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Skolski primjer seljackog i krkanskog ponasanja. Opravdano ce snositi posljedice.
- AshburtonG
- Kontakt:
To se desava kad pola ovih radnji na crno prodaju robu. Da je sve uredno, usisivac bi bez problema isao nazad proizvodjacu, a kupac bi dobio novac(ili bon u istoj vrijednosti u toj radnji), isti ispravan usisivac ili neki slican iz sortimana prodavnice. Sve bi bilo rijeseno unutar par minuta, nakon sto vec nije mogao bit servisiran.
Krkanluk svakako.
Krkanluk svakako.
Kakvo je vase misljenje o ovoj temi vezanoj za broj ubijene djece u Sarajevu ?
- Slatinash_7
- Kontakt:
Da je jedno puno je
Baratati brojevima u takvim slučajevima je po meni krajnje neukusno..Pogotovo jer kod nas ljudi ne znaju ni šta su formalno djeca, do koje dobi, na šta se misli itd itd pogotovo da jedan takav broj bude tema nekih rasprava potkusurivanja itd itd
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- Marsal
- Kontakt:
Mom starom se dogodilo da je kupio Neo televizor (guzonja) za 600 maraka, poslije 15 dana crkne. Vratimo nazad, odmah uredno dobili novi, poslije mjesec i taj crkne
vratimo nazad dobijeno odmah novi
i taj je radio haman i 10 godina bez ijedne greškice.
Ali ja sam tad bio haman još osnovac, nekako je to bilo tamo oko 2002. i sve je nekako još bilo na starom sistemu od moralnih vrijednosti pa nadalje. Danas gleda svako da te zayebe, lov u mutnom ili što kažu stariji ljudi "Idemo pošteno pa ko koga"

Ali ja sam tad bio haman još osnovac, nekako je to bilo tamo oko 2002. i sve je nekako još bilo na starom sistemu od moralnih vrijednosti pa nadalje. Danas gleda svako da te zayebe, lov u mutnom ili što kažu stariji ljudi "Idemo pošteno pa ko koga"

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Shategabri
- Kontakt:
Sramota je da nakon toliko godina stoji nezavršeno.
Spomenik sa imenima ubijene djece poput svega što se radi, krene se raditi trasa ceste, naravno na pola zafali svega.
I tako nam je sve.
Kaže radi se, haj ne lažite, niko više na tome ne radi.
Koševo Zapad
Nema ovo veze sa prodajom na crno...AshburtonG je napisao/la: ↑13 maj 2022, 00:08To se desava kad pola ovih radnji na crno prodaju robu. Da je sve uredno, usisivac bi bez problema isao nazad proizvodjacu, a kupac bi dobio novac(ili bon u istoj vrijednosti u toj radnji), isti ispravan usisivac ili neki slican iz sortimana prodavnice. Sve bi bilo rijeseno unutar par minuta, nakon sto vec nije mogao bit servisiran.
Krkanluk svakako.
Ne moze nijedan trgovac tako lahko dati novi usisivac, ili vratiti pare, tj moze ako je lud, i iz svog dzepa to platiti...Zato postoji servis i uslovi garancije.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
-
- Kontakt:
Apsolutno niđe veze , barem u Sarajevu koga god znam nije imao problema , vrate se pare ili zamjenski uređaj . Potrošači su u Bosni i Hercegovini itekako zaštićeni , ali naši ljudi su neuki pa u svemu pa ih i treba šišati .YNWA je napisao/la: ↑13 maj 2022, 09:11Nema ovo veze sa prodajom na crno...AshburtonG je napisao/la: ↑13 maj 2022, 00:08To se desava kad pola ovih radnji na crno prodaju robu. Da je sve uredno, usisivac bi bez problema isao nazad proizvodjacu, a kupac bi dobio novac(ili bon u istoj vrijednosti u toj radnji), isti ispravan usisivac ili neki slican iz sortimana prodavnice. Sve bi bilo rijeseno unutar par minuta, nakon sto vec nije mogao bit servisiran.
Krkanluk svakako.
Ne moze nijedan trgovac tako lahko dati novi usisivac, ili vratiti pare, tj moze ako je lud, i iz svog dzepa to platiti...Zato postoji servis i uslovi garancije.
Prije par mjeseci kupim frižider , mašinu za suđe i šporet sve u Penny-u Velešići , oko 2500 KM sve zajedno koštalo , platio kešom . Bezveze tokom dana čitam retardirani SPORTSPORT.ba , izbaci mi Penny web.shop , haj da vidim onako kad sve ovo što sam ja kupio sniženo po 150 KM , a yebi ga kontam 450 KM sam mogao uštediti jesam debil ... Pričam to badži , kaže on pa traži im povrat novca može to bez problema , kontam kako ću tražiti sve ispravno nego , ja se "zayebao" plus njima su radne odvojene i svaka ima bonuse na prodaju ... Samo ti idi reče mi , i stvarno ja odem tako i tako im kažem ako mi možete pomoći , ljudi kažu ma nema nikakvih problema sačekajte samo 10-ak minuta zbog novca i vratiše sav novac , ja im 50 KM na kafu ostavim i to su jedva prihvatili .
Pričam neki dan sa rajom , sve više ih ide u Lukavici da registruju auto po 200 KM zna biti manje . Punjenje klime 50 KM kod nas , tamo 25 KM , špura 25 KM kod nas , tamo 15 KM . Pola kilometra udaljenosti .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
A 50 KM za ss.ba ?bombaysaphire je napisao/la: ↑13 maj 2022, 09:44i tako im kažem ako mi možete pomoći , ljudi kažu ma nema nikakvih problema sačekajte samo 10-ak minuta zbog novca i vratiše sav novac , ja im 50 KM na kafu ostavim i to su jedva prihvatili .YNWA je napisao/la: ↑13 maj 2022, 09:11Nema ovo veze sa prodajom na crno...AshburtonG je napisao/la: ↑13 maj 2022, 00:08To se desava kad pola ovih radnji na crno prodaju robu. Da je sve uredno, usisivac bi bez problema isao nazad proizvodjacu, a kupac bi dobio novac(ili bon u istoj vrijednosti u toj radnji), isti ispravan usisivac ili neki slican iz sortimana prodavnice. Sve bi bilo rijeseno unutar par minuta, nakon sto vec nije mogao bit servisiran.
Krkanluk svakako.
Ljudi ti ustedili 4 stoje.

Garant je i ženu razbio jer je pokvarila usisivač
100% sportski i krajnje opušten potpis
Ili je njega žena naribala što je uzeo los usisavač, pa prekipjelo liku.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
U FISu nikad nije bilo problema oko ovog. Nešto se pokvari, doneseš ambalažu, račun i to je to. Ovdje vidim kretena sa kojim se ne može pričati i od kojeg se ne može doći do riječi.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Prosto neka utvrde po imenu i prezimenu (koliko je moguće) koliko je djece poginulo.Slatinash_7 je napisao/la: ↑13 maj 2022, 08:24Da je jedno puno je
Baratati brojevima u takvim slučajevima je po meni krajnje neukusno..Pogotovo jer kod nas ljudi ne znaju ni šta su formalno djeca, do koje dobi, na šta se misli itd itd pogotovo da jedan takav broj bude tema nekih rasprava potkusurivanja itd itd
Jednako nemoralno je umanjivati kao i uvećavati taj broj zbog bilo kakvih ličnih ambicija.
Bolesno je jedino protiviti se da se sazna istina! Sve ovo je razotkrilo kako smo i mi bolestan narod!
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kendrick is baaackk

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Zašto izvjesnom Puhalu niko ne kaže: Okej, nije 1600, ubijeno je 600. Ko je odgovarao za tih 600 i kada će odgovarati?
41:34
Ne znam što je tom kretenu toliko bitno koliko je ubijeno djece u Sarajevu tokom agresije. Šta će se promijeniti ako se utvrdi da je ubijeno 300 više ili manje? Još zamisli bahaćenja sa 10 hiljada maraka, treba klauna štosirat i promijeniti mu strukturu glave.
“We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender.”
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 41 gost.