Prvo idemo u Jablanicu, najbolji restoran, tu smo vazda isli prije gostovanja po Jugi, kod Gojka se zove. Onda idemo do Mortema, pa idemo u Tuzlu po @Sky9. @Svrakino1921 yebiga druze znam da imas obaveza. Jedini je problem kako cemo uci u Zenicu, ako su Robijasi na autoputu.Antipolitika3 je napisao/la: ↑12 maj 2022, 21:29Ako ces platit u Sarajevu kakvo meso,moze i cevape da prodjes jeftinije i odvedes me do Morte da mi posudi dres Sarajeva za kup utakmicuOnlyLeft22 je napisao/la: ↑12 maj 2022, 21:25Ja i ti idemo u Zenicu, nek nam ga svi...Antipolitika3 je napisao/la: ↑12 maj 2022, 21:21Jesu ovi trofeji iza Salatovica orginal od saveza ili su kao u komsija iz Bimga?pitam za onlyzrinju da vidi razliku.![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 maj 2022, 20:34"Još bih se samo osvrnuo na izjavu trenera Veleža, ne mogu se tačno sjetiti kako se zove, u smislu da su nas spustili na zemlju, mislim da smo mi u ovih 30 kola dokazali da smo čvrsto na zemlji, osvojli smo titulu u 4. mjesecu, nakon toga nastavili i dalje pobjeđivati, zadnjih 20 utakmica 18 pobjeda, dva remija, niti smo se farbali niti smo se šišali, nema euforije i još jednom čestitke našim igračima", poručio je Salatović.
![]()
Salatovicu kralju
Lafo ne zna ime a intenzivno se prate dešavanja oko Veleža.
Što ne mogu papaka

- Antipolitika3
- Kontakt:
Ponijet cemo iz Vrapcica sa pijace malo povrca i voca da ne budemo sumnjiviOnlyLeft22 je napisao/la: ↑12 maj 2022, 21:31Prvo idemo u Jablanicu, najbolji restoran, tu smo vazda isli prije gostovanja po Jugi, kod Gojka se zove. Onda idemo do Mortema, pa idemo u Tuzlu po @Sky9. @Svrakino1921 yebiga druze znam da imas obaveza. Jedini je problem kako cemo uci u Zenicu, ako su Robijasi na autoputu.Antipolitika3 je napisao/la: ↑12 maj 2022, 21:29Ako ces platit u Sarajevu kakvo meso,moze i cevape da prodjes jeftinije i odvedes me do Morte da mi posudi dres Sarajeva za kup utakmicu![]()

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Ponesi koji perec kod one pekarnice kod skole a ja cu kupiti Dvojni CAntipolitika3 je napisao/la: ↑12 maj 2022, 21:34Ponijet cemo iz Vrapcica sa pijace malo povrca i voca da ne budemo sumnjiviOnlyLeft22 je napisao/la: ↑12 maj 2022, 21:31Prvo idemo u Jablanicu, najbolji restoran, tu smo vazda isli prije gostovanja po Jugi, kod Gojka se zove. Onda idemo do Mortema, pa idemo u Tuzlu po @Sky9. @Svrakino1921 yebiga druze znam da imas obaveza. Jedini je problem kako cemo uci u Zenicu, ako su Robijasi na autoputu.Antipolitika3 je napisao/la: ↑12 maj 2022, 21:29
Ako ces platit u Sarajevu kakvo meso,moze i cevape da prodjes jeftinije i odvedes me do Morte da mi posudi dres Sarajeva za kup utakmicu![]()
![]()
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
I službena lica mitomana i falsifikatora svega ne vade Velež iz usta
Ne može se realno objasniti kako su opterećeni, to je samo njima svojstvena dimenzija napaćenosti.

Ne može se realno objasniti kako su opterećeni, to je samo njima svojstvena dimenzija napaćenosti.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo reci koju boju hoćeš i dogovorenoAntipolitika3 je napisao/la: ↑12 maj 2022, 21:29Ako ces platit u Sarajevu kakvo meso,moze i cevape da prodjes jeftinije i odvedes me do Morte da mi posudi dres Sarajeva za kup utakmicuOnlyLeft22 je napisao/la: ↑12 maj 2022, 21:25Ja i ti idemo u Zenicu, nek nam ga svi...Antipolitika3 je napisao/la: ↑12 maj 2022, 21:21Jesu ovi trofeji iza Salatovica orginal od saveza ili su kao u komsija iz Bimga?pitam za onlyzrinju da vidi razliku.![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja znam da on hoce crvenu boju, samo ga je stid napisati ovdje na forumu.MortemHz je napisao/la: ↑12 maj 2022, 22:01Samo reci koju boju hoćeš i dogovorenoAntipolitika3 je napisao/la: ↑12 maj 2022, 21:29Ako ces platit u Sarajevu kakvo meso,moze i cevape da prodjes jeftinije i odvedes me do Morte da mi posudi dres Sarajeva za kup utakmicu![]()
![]()
Sta mislis Morto, kada ce vise pustite karte u prodaju?
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Kako je lijepo vidit kad i ovi anonimusi iz zrinskog stalno spominju Velež , i čitava im se priča vrti oko Veleza . Mogli ste neku parolu napraviti da glasi Opterećeni Velezom . Kad anonimus misli da je neko , sagni se levatu Fedji . Vjerovatno mu je nabio kompleks od prošle sezone kad im nije dozvolio igranje europe , još ih kompleksi vode .
Normalno da se nisu sisali ni farbali kad nisu prošli nit će proći AEK , pa neće se valjda sisat i farbat kad dobiju Posušje , gdje nadjoste ovog anonimusa ispod kojeg kamena .
Normalno da se nisu sisali ni farbali kad nisu prošli nit će proći AEK , pa neće se valjda sisat i farbat kad dobiju Posušje , gdje nadjoste ovog anonimusa ispod kojeg kamena .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Dovoljno je procitat prvu recenicu da bi shvatili o kakvom se covjeku radi, on kao pomocni trener, doktor sta je vec ovako prica o covjeku koji je uz Jakirovica najbolji trener trenutno u nasoj ligi. Manjak kulture i nepostovanja, ali eto hvala mu svakako vise pricate o nama i pjesme nam posvecujete nego o sebitutankamon1905 je napisao/la: ↑12 maj 2022, 20:34"Još bih se samo osvrnuo na izjavu trenera Veleža, ne mogu se tačno sjetiti kako se zove, u smislu da su nas spustili na zemlju, mislim da smo mi u ovih 30 kola dokazali da smo čvrsto na zemlji, osvojli smo titulu u 4. mjesecu, nakon toga nastavili i dalje pobjeđivati, zadnjih 20 utakmica 18 pobjeda, dva remija, niti smo se farbali niti smo se šišali, nema euforije i još jednom čestitke našim igračima", poručio je Salatović.
![]()
Salatovicu kralju
Cak stavise u Dudicevoj izjavi se jasno vidi da je htio reci da je bolje sto smo vas "spustili" na zemlju nerijesenim rezultatom kako ne bi u evropi poletili, nego da je bilo 10:0 pa da poletite i da vas Dudelange izbaci
Niti ste izbacili AEK-a!tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 maj 2022, 20:34"Još bih se samo osvrnuo na izjavu trenera Veleža, ne mogu se tačno sjetiti kako se zove, u smislu da su nas spustili na zemlju, mislim da smo mi u ovih 30 kola dokazali da smo čvrsto na zemlji, osvojli smo titulu u 4. mjesecu, nakon toga nastavili i dalje pobjeđivati, zadnjih 20 utakmica 18 pobjeda, dva remija, niti smo se farbali niti smo se šišali, nema euforije i još jednom čestitke našim igračima", poručio je Salatović.
![]()
Salatovicu kralju

-
- Kontakt:
To je nesto sto nikada nisam mogao razumjeti, iako su realno miljama ispred nas u poslijeratnom periodu Velez im je bio i ostao trn u oku. Uvijek supljake prosipaju kakav Velez, Vrapcici, pijaca ali se na stadionu samo o Velezu pjeva. Ja mislim da zadnji derbi kod nas RA nije vise od 2-3 puta spomenuo Zrinjski i Ultrase.
-
- Kontakt:
Zamisli kako je on to gledao, kako li je tu noc spavao
7 puta prvaci i jos im nije dovoljna satisfakcija njihov klub da ne gledaju preko Neretve.
Na proslavi yebene titule manje ljudi nego u rezultatski nebitnoj utakmici protiv Veleza.
Da je obrnuta situacija po titulama, vjerovatno bi vas pola diglo ruku na sebe
7 puta prvaci i jos im nije dovoljna satisfakcija njihov klub da ne gledaju preko Neretve.
Na proslavi yebene titule manje ljudi nego u rezultatski nebitnoj utakmici protiv Veleza.
Da je obrnuta situacija po titulama, vjerovatno bi vas pola diglo ruku na sebe
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Opet kolektivna šizofrenija u taboru pijačara. Do zraka nije jer mi isti udišemo, da nije do vode? 

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Da im navijači nisu pjevali o Veležu, ne bi ni znao protiv koga su igrali.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑12 maj 2022, 23:37Dovoljno je procitat prvu recenicu da bi shvatili o kakvom se covjeku radi, on kao pomocni trener, doktor sta je vec ovako prica o covjeku koji je uz Jakirovica najbolji trener trenutno u nasoj ligi. Manjak kulture i nepostovanja, ali eto hvala mu svakako vise pricate o nama i pjesme nam posvecujete nego o sebitutankamon1905 je napisao/la: ↑12 maj 2022, 20:34"Još bih se samo osvrnuo na izjavu trenera Veleža, ne mogu se tačno sjetiti kako se zove, u smislu da su nas spustili na zemlju, mislim da smo mi u ovih 30 kola dokazali da smo čvrsto na zemlji, osvojli smo titulu u 4. mjesecu, nakon toga nastavili i dalje pobjeđivati, zadnjih 20 utakmica 18 pobjeda, dva remija, niti smo se farbali niti smo se šišali, nema euforije i još jednom čestitke našim igračima", poručio je Salatović.
![]()
Salatovicu kralju
Cak stavise u Dudicevoj izjavi se jasno vidi da je htio reci da je bolje sto smo vas "spustili" na zemlju nerijesenim rezultatom kako ne bi u evropi poletili, nego da je bilo 10:0 pa da poletite i da vas Dudelange izbaci

Ne zna ime Dudića lafo, a zna za šišanje i farbanje.

Mitomanija opet na djelu.
Inače, razuman čovjek će ovaj govor Dudića shvatiti kao dobronamjernu poruku ekipi Zrinjskog pred utakmice u Evropi.
Vidi se da imaju rupa i bolje na vrijeme liječiti ako se može.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Zanimljivo da ovaj anonimus ne zna koje čuveni Fedja , al ga je znao on i njegovi moliti da igraju X protiv Mladosti DK da izadju u europu .
Kakav ljakse je ovaj anonimus ne znam dje si ga našli , sigurno je iz medjugorja ili citluka .
Još jedna činjenica proslava titule i igra protiv ljutog rivala i bude 4-5.000 kući , Velež igra na Grbavici i bude 12.000 . Razumljivo je da stalno spominju Velež , zavist cista . Ljudi ne prate ovaj plastični klub sto ga vole , nego zato sto ne vole Velež . Nabijeni kompleksi na max .
Kakav ljakse je ovaj anonimus ne znam dje si ga našli , sigurno je iz medjugorja ili citluka .
Još jedna činjenica proslava titule i igra protiv ljutog rivala i bude 4-5.000 kući , Velež igra na Grbavici i bude 12.000 . Razumljivo je da stalno spominju Velež , zavist cista . Ljudi ne prate ovaj plastični klub sto ga vole , nego zato sto ne vole Velež . Nabijeni kompleksi na max .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- svrakino1921
- Kontakt:
Ovo je za mog prijatelja iz Zenice koji sad pere svapske quzice po Njemackoj
- svrakino1921
- Kontakt:
A ovo je za mog jarana @Miljacka koji radi u nekoj tajnoj sluzbi u Metropoli
-
- Kontakt:
Kada bi trebalo početi postavljenje novih terena?
Evo i oni tebe selame!
svrakino1921 je napisao/la: ↑13 maj 2022, 08:40A ovo je za mog jarana @Miljacka koji radi u nekoj tajnoj sluzbi u Metropoli
U četvrtak sam u restoranu Dubrovnik
Jedem, pijem i useravam se
Da prenesem pozdrave?
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Trenutno korisnika/ca: Anpa, laszlo, maroonGiant i 23 gosta.