FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zelimir Vidovic Keli
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Lijepo ali me zanima šta fali spomen obilježju? Prošle godine je sve bilo u redu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Topić, je idealan izbor. Covjek ima karijeru iza sebe, riješenu finasisku( sto je veoma bitno) situaciju, poznanstva, a relativno mlad i željan dokazivanja.
Mada se meni cini da nekome oko Mirvica, Topic ne odgovara. Jer sve ovo sto sam naveo da Topic ima većina u klubu nema.
Vidjet ćemo šta će biti, ali nisam opstimistican. Previše se, po mom mišljenju, Ismir oslanja na osobe koje kroz klub želi riješiti svoju egzistenciju. Ponavljaju nam se Dino, Sabrina i ostali...
Evo i oni tebe selame!
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Jeste polomljen je već odavno, nikada nije zamjenjenoPapirnaMarka je napisao/la: ↑13 maj 2022, 12:10Ja koliko se sjećam na onom otvorenom treningu je bilo slomljeno. Čini mi se da je polomljeno nekad kad je onaj jaki vjetar puhao.
-
- Kontakt:
Nisam ja siguran da Topić ima neka wow poznanstva. Jer da ima, ne bi visio non stop na ovim lokalnim medijima niti bi se na ovaj način nudio Ismiru da ga zovne. Radio bi nešto. Topić nije završio karijeru prije nekoliko godina, Topić 11 godina već pauzira.obrijanopile je napisao/la: ↑13 maj 2022, 11:53Topić, je idealan izbor. Covjek ima karijeru iza sebe, riješenu finasisku( sto je veoma bitno) situaciju, poznanstva, a relativno mlad i željan dokazivanja.
Mada se meni cini da nekome oko Mirvica, Topic ne odgovara. Jer sve ovo sto sam naveo da Topic ima većina u klubu nema.
Vidjet ćemo šta će biti, ali nisam opstimistican. Previše se, po mom mišljenju, Ismir oslanja na osobe koje kroz klub želi riješiti svoju egzistenciju. Ponavljaju nam se Dino, Sabrina i ostali...
Direktno je optuživao Kepčiju i saradnike da su ga oni maknuli, vidjet ćemo sad kad njih više nema u klubu da li će ga Ismir zvati.
U ponedeljak prodaja karata krece. Sarajevo – Autobuska stanica, ul. Put života 8. cijena karte zapad 20KM
Sjever u klubu ce se uzimati
Sjever u klubu ce se uzimati
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
- JavierBosnia
- Kontakt:
I za repku su znali govoriti u 9, pa pocne u 12 jer im ovi iz saveza nisu dostavili. Koliko moze 1 osoba uzeti komada?bordobijeli je napisao/la: ↑13 maj 2022, 12:43Od 9 h u ponedjeljak na autobuskoj. Mogao je malo i jeftini zapad al hajd finale je.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
i istok je 20 KM
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ma nema potrebe za zurbom, nece puci karte brzo. Cvaja, antifudbal, prevoz do zenice, radni dan itd. Bit ce zapada i na dan tekme.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- Shategabri
- Kontakt:
Ako je to razlog njegovog ostanka/odlaska, onda je sve pogrešno rađeno.Vanja8 je napisao/la: ↑13 maj 2022, 09:09Ako igrac zeli da ide uvijek moze naci mogucnosti...
Bio i Fanimo pod ugovorom...
Ne vrijedi ti igrac da ga drzis na tribinama ,a moras ga placati...
Ne znam sta je sa Avramovskim, ali bih se djelimično složio sa 46- icom...
Vidjeli smo kakav igrač i bez problema bi mogao igrati kod bilo kojeg trenera.
Odlazak bi bio veliki minus. Mi treba da se pojačamo i da zadržimo ono što valja.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Kakogod, to je iza nas, nema smisla sad razabirati šta je bilo i šta bi bilo.napoleon72 je napisao/la: ↑13 maj 2022, 11:01Ma da, al i Radnik je npr jos slabiji, pa Leotar... A to su ekipe koje su jos slabije od Rudara i Posusja. Djeluje mi da pojedini igraci biraju tekme, jer ne mozes imat tolike oscilacije u formi da jednu tekmu prekucas pa narednu te nema nigdje. Kad gledas evo Zrinjski ili Vinkovo Sarajevo, bude utakmica gdje imas probleme al cisto radi taktike protivnika koji nekako uspije zatvorit tekmu. Sad igraci tacno ne zele, mrsko im... il se barem meni tako cini, ne znam...Shategabri je napisao/la: ↑13 maj 2022, 08:18Ako je suditi po derbiju, nije bojkotovan.napoleon72 je napisao/la: ↑13 maj 2022, 07:31
Pa ako se ispostavi da je Vasoski bojkotovan, odnosno ako proigraju sad do kraja, treba im noge polomit bez obzira na ishod finala, taman da 5:0 dobiju. Jer znaci, sutra ces dovest nekog Guardiolu za trenera a pizzde i mentalni patuljci ce ga bojkotovat dok ne dodje neki njihov haver s kojim mogu lagano.
Mada opet, nekako je čudno kad pogledaš one dvije što smo satrali protivnike (jest da su slabije ekipe bile, ali opet...), pa onda poslije skroz kontra.
Malo je sve to čudno, a nije da je ekipa bezveze.
Vidjećemo, fokusirati se na finale, pa onda podhitno tražiti trenera.
FInale kupa, a onda odmah pripreme za narednu sezonu.
Bar se nadam da će tako biti, da neće lako ćemo, hajmo prvo mjesec na plažu.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Nema mi logike da je sa odlaskom Vasoskog i Daniel završio sa FKS. Momak je došao ovdje da oživi karijeru, a ako bude na tribinama do kraja ugovora, može se komotno oprostiti od fudbala.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Eto ne kukajte vise nego pravac po karte
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Burberry46, bvsic, Google Adsense [Bot], Lavcina, tajsamja i 40 gostiju.