English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
Re: English Premier League
Arsenal ima sve u svojim rukama, pobijedi zadnje 2 i liga prvaka je tu. Ako nisu u stanju to uraditi onda ne zasluzuju ni da se plasiraju. Volio bih da uspiju.
Da su tada pobijedili, sada bi imali bod manje od Arsenala.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- QUARTERBACK
- Kontakt:

Penal. Hau abaut no.

Crveni karton. Hau abaut no.

Sudac: pogađamo jednom!

#Voajeroljupci na respiratorima.
Ipak je ljubimac nacije u pitanju gdje ces njemu naskodit
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Joj ove izjave Contea, tragikomedija
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ma na stranu sve,ali kada vidim kako ljudi pisu da je Conte nasamarao Artetu,da se nije ukazao Holding nema teoretske sanse da bi nas ovakav Tottenhem dobio,Arsenal bi uzeo bar nulu i sve bi bilo rijeseno vec u ponedjeljak protiv Njuke ako ne i u nedjelju kada Barnley gostuje u WC solji,ovako treba zaboraviti ovu tekmu usredotočiti se na zadnje dvije utakmice,dobiti ih i onda te boli neka stvar sta ce Tottenhem uraditi zadnje dvije utakmice sto se mene tice neka nabiju protivnike sa po 5:0 i neka Son uzme zlatnu kopacku boli me tuki.
Sve u svemu Arsenal ne ovisi od toga dal ce Tottenhem negdje prosuti bodove,odradi svoje i Amin.
Dok s druge strane Conte i kokosari moraju dobiti Burnlya i cekati da Arsenal napravi kiks.Ako ne mozemo dobiti ovog Njukastla i Evertona neka ljudi idu u ligu prvaka.
Sve u svemu Arsenal ne ovisi od toga dal ce Tottenhem negdje prosuti bodove,odradi svoje i Amin.
Dok s druge strane Conte i kokosari moraju dobiti Burnlya i cekati da Arsenal napravi kiks.Ako ne mozemo dobiti ovog Njukastla i Evertona neka ljudi idu u ligu prvaka.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Mislim da shvatam da je ovom timu najveci uspjeh sto su rivali Arsenalu, inace ne mozes bit ovako jadan jbt 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Nisam gledao tekmu al me zanima jel arsenal prosuo igdje bodove u drugoj polusezoni a da nije zakinut od strane sudije
Uzima Arsenal ove dvije lagano.
Na bayernovom pdfu
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- Marsal
- Kontakt:
Crystal Palace, Brighton, Southampton.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Već su mjenjali iz crvenih u ove crnobijele al ovo je top poseravanje navijaca
Pa ovo je gore jos od onog imbecilnog mijenjanja boje dresova Amidze Tana sa Cardiffom.

Cuj Castore u pm. Sta je ovo, neki britanski HAAD?

@igrajlopte 🐦
To je twitter profil za zayebanciju da se uhvate takvi ko ti. Koji si ti

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Vade isjecke iz drugih utakmica
Nisam viio vecih placljivaca u nogometu a ima ih. Sto ne spomenete Fabinha i da je iskljucen vjerovatno bi sad Tottenham imao sve u svojim rukama.
Ali dobro, nije lako biti zgazen u derbiju, razumijem

Nisam viio vecih placljivaca u nogometu a ima ih. Sto ne spomenete Fabinha i da je iskljucen vjerovatno bi sad Tottenham imao sve u svojim rukama.
Ali dobro, nije lako biti zgazen u derbiju, razumijem

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: LiverpoolREDS i 5 gostiju.