FK Drina Zvornik
Re: FK Drina Zvornik
Zvorničani jel tačno da ćete igrat s mojim Radnikom u okviru priprema? Ima li kakve šanse da neko ko je kod vas u drugom planu predje u Radnik?
istina je....teško brate da iko može preći...Vojvoda je doveo 9-oricu igrača,znači doveo za startnu i za klupu..tako da teško...peksinna2 je napisao/la:Zvorničani jel tačno da ćete igrat s mojim Radnikom u okviru priprema? Ima li kakve šanse da neko ko je kod vas u drugom planu predje u Radnik?
evo izvještaj sa utakmice Drina Sloga....3-1
http://fkdrinazv.****/2011/02/d ... drina.html
''? $ ' & ",$ је $ " ?..."
- drinin vuk
- Kontakt:
& ¥ " на $,па & се $ " о " ".
? $ - " ? ¥,& ¥ ",' $ " $ & $ " " све супер.

? $ - " ? ¥,& ¥ ",' $ " $ & $ " " све супер.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- kamiondzija
- Kontakt:
Прво па %!
По ' " са ",$ " ¥ ?," су $ $ $,",& ' & " " " (& " $ $ у " на /),$ " то $ су $ ? ? ? ? " ?. & је & " на ",& ? " & су се ? ? " " су $,наравно % ".

По ' " са ",$ " ¥ ?," су $ $ $,",& ' & " " " (& " $ $ у " на /),$ " то $ су $ ? ? ? ? " ?. & је & " на ",& ? " & су се ? ? " " су $,наравно % ".
- drinin vuk
- Kontakt:
Све / ' &,$ се $ - $ $ га ",$ $ & " ",а ' све / у ?." " $ У $ ?
$ СЕ - У $
" - $ & је ? " $ у ": $ - $ $ ' $ $ " " - ? је. Управа $ $ је ? ? $ $ ' $ се " у свој " ? $, " & је $ на " у $ $, ? ?.
- $ је " % " " у ' $ првенства. " је " на ' & ? везног ", са " & је " ? ". " ? $ " ' & & у $ " ? ' $ " % " - % $ ", $ Управног $ $.
' $ се $ " $ $, у & је & пуну ".
- / се " $, & " је ? $ " " у $. Провео ' " ? у ". Жао " је % " ? " $, ? се $ $ - $ са ' $ $ " $ " " - & у " ? & " " - " $.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- kamiondzija
- Kontakt:
? " на ' % " $ за $,$ ' ? " & ? " $ " ' & "." " $ У $ ?
$ СЕ - У $" - $ & је ? " $ у ": $ - $ $ ' $ $ " " - ? је. Управа $ $ је ? ? $ $ ' $ се " у свој " ? $, " & је $ на " у $ $, ? ?.
- $ је " % " " у ' $ првенства. " је " на ' & ? везног ", са " & је " ? ". " ? $ " ' & & у $ " ? ' $ " % " - % $ ", $ Управног $ $.
' $ се $ " $ $, у & је & пуну ".
- / се " $, & " је ? $ " " у $. Провео ' " ? у ". Жао " је % " ? " $, ? се $ $ - $ са ' $ $ " $ " " - & у " ? & " " - " $.

Овај & & $ $ ? у $ ? $ га & ? ",наравно $ ? $ " за $ $ $ ' " у & $ ¥ ?.
Nisam bio na utakmici ali znam da je Miloš Galin odigrao extra utakmicu...Išao na svaku loptu,zagradi se,povuče,ostavi igraču...biće to dobro pojačanjekamiondzija je napisao/la:Прво па %!![]()

- drinin vuk
- Kontakt:
" $ то за ?,& ја ' " " по " њега,? ето " се ,$ " је о " " " $ је $ знао % $.

& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- zvornicki klan
- Kontakt:
$ " " с " $ ",/ $ - " $ " у ??
$ с ??
$ с ??

Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
Od 10. februara idu u Međugorje, valjda oni znaju zaštozvornicki klan je napisao/la:$ " " с " $ ",/ $ - " $ " у ??
$ с ??

FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
- drinin vuk
- Kontakt:
B o X je napisao/la:Od 10. februara idu u Međugorje, valjda oni znaju zaštozvornicki klan je napisao/la:$ " " с " $ ",/ $ - " $ " у ??
$ с ??
ахаха, "$ " знају %"

' $ је стварно,& то је " пут у " $ - " на " ван &. То " " & ? $ " $ - " " с $,$ " & " са " $ " ?

& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Vojvoda na licu mjesta odredjuje protivnike,ništa se ne zna jošdrinin vuk je napisao/la:B o X je napisao/la:Od 10. februara idu u Međugorje, valjda oni znaju zaštozvornicki klan je napisao/la:$ " " с " $ ",/ $ - " $ " у ??
$ с ??
ахаха, "$ " знају %"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
' $ је стварно,& то је " пут у " $ - " на " ван &. То " " & ? $ " $ - " " с $,$ " & " са "$ " ?![]()

- zvornicki klan
- Kontakt:
Не & " $ ? $ ", ? ' " оног " $ је $ у августу,па & оно % је " на терену ? је ?,$ не " % & &.drinin vuk je napisao/la:" $ то за ?,& ја ' " " по " њега,? ето " се ,$ " је о " " " $ је $ знао % $.![]()
![]()
" ' " " $ $ он ? $ " " & тренутно " та ? & % је " /,$ се " $ се $ " у ",тј. $ - " " " $ - $ ? на " ".
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
" ? " " " за ??
? то " " па " " " $?

? то " " па " " " $?
- zvornicki klan
- Kontakt:
& ? & ? ја ' " ново,% " се $ & на његов $," " се ? $ он & $ ? - $ " / $, & $ то " " & не $ ' " "." je napisao/la:" ? " " " за ??![]()
? то " " па " " " $?
А % се " " " ? $ ? " " са " све & ,$ га је " $ ?,наравно ' ' се

Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
-
- Kontakt:
Vidim da se i Zvorniku mnogo stvari desava...cini mi se da je puno igrača doslo,ne znam kolko je igrača otislo...Kolko sam mogao primjetit Risitć je prešao u Zvijezdu iz Gradačca,da li vas je joše neko napustio? Mislim da ste ekipa koja je najviše trgovala u ovom prelaznom roku,čak ste doveli i jednog bivšeg igrača Budućnosti,Jaranović;)Momak je garant jedan od najbržih igrača lige s loptom,malo je sebičan,ali...Trebao bi dobro da va, koristi za gostujuće utakmice kada budete igrali na kontre;)
Volio bih da ostanete u ligi zato što nam nije daleko Zvornik,pa da se možemo obilziti,a nadam se da ćemo i mi ostati;=)
Lijep pozdrav svima
Volio bih da ostanete u ligi zato što nam nije daleko Zvornik,pa da se možemo obilziti,a nadam se da ćemo i mi ostati;=)
Lijep pozdrav svima
- zvornicki klan
- Kontakt:
Па & ? " $ $ ? $ ".Hodza_manLju je napisao/la:Vidim da se i Zvorniku mnogo stvari desava...cini mi se da je puno igrača doslo,ne znam kolko je igrača otislo...Kolko sam mogao primjetit Risitć je prešao u Zvijezdu iz Gradačca,da li vas je joše neko napustio? Mislim da ste ekipa koja je najviše trgovala u ovom prelaznom roku,čak ste doveli i jednog bivšeg igrača Budućnosti,Jaranović;)Momak je garant jedan od najbržih igrača lige s loptom,malo je sebičan,ali...Trebao bi dobro da va, koristi za gostujuće utakmice kada budete igrali na kontre;)
Lijep pozdrav svima

$ ' $,? су ",са $ $ $ % $.
$ " " су ? то су: /,","," (" "),$,?,",".
$ " " су $ ту су: %,",",",",",?,",?.
? " $ тај " стварно све то & на терену (" ",' се $ $ " $ " ? " " ' ").
А ? на " /," " " ? $ ',? ? " ? " $ " останете," се " $ - вас " " " " ?,а " се $ - то % " ' $! " ? $ вас " ",$ су у " ¥?
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
' / не /," јеПа & ? " $ $ ? $ ".
А ? на " /," " " ? $ ',? ? " ? " $ " останете," се " $ - вас " " " " ?,а " се $ - то % " ' $! " ? $ вас " ",$ су у " ¥?

$ је он " с $,не " ' " то $,? " је $,пар $ је $ ? о ' " то & " су га $ у $ " $ је $ ",$ га ?,$ $.

-
- Kontakt:
Па & ? " $ $ ? $ ".
А ? на " /," " " ? $ ',? ? " ? " $ " останете," се " $ - вас " " " " ?,а " се $ - то % " ' $! " ? $ вас " ",$ су у " ¥?[
Teško da ćemo opstati,ali nada postoji. Mislim da su naša najveća pojačanja to što smo ostali u istom sastavu. Danas smo odigrali u Medulinu tekmu sa Zvijezdom iz Gradačca,dobili 3:1(Strijelci Haskić,Slomić i junior Imamović,prije dva dana izgubili smo od Slaven Belupa 2:0). Što se tiče vaše ekipe mislim ove što si nabrojao da su bili dobri igrači kolko sam mogao pratiti jesenji dio sezone? Pogotovo Karvaljo,Kikanović,Đelmić i Ristić(trebao da dodje u Banoviće,ali se nešto zakomplikovalo)
Ostali smo bez vašeg Zvorničanina Emira Halilovića(nije otišao na pripreme,treba 15.02. na operaciju i neće biti spreman do petog,šestog kola i to je možda naš najveći hendikep)
Vidimo se u Zvroniku uskoro;)
Kolko znam vi niste imali nikakvih problema u Baovićima,pa se nadam da nećemo ni mi u Zvorniku;)

А ? на " /," " " ? $ ',? ? " ? " $ " останете," се " $ - вас " " " " ?,а " се $ - то % " ' $! " ? $ вас " ",$ су у " ¥?[
Teško da ćemo opstati,ali nada postoji. Mislim da su naša najveća pojačanja to što smo ostali u istom sastavu. Danas smo odigrali u Medulinu tekmu sa Zvijezdom iz Gradačca,dobili 3:1(Strijelci Haskić,Slomić i junior Imamović,prije dva dana izgubili smo od Slaven Belupa 2:0). Što se tiče vaše ekipe mislim ove što si nabrojao da su bili dobri igrači kolko sam mogao pratiti jesenji dio sezone? Pogotovo Karvaljo,Kikanović,Đelmić i Ristić(trebao da dodje u Banoviće,ali se nešto zakomplikovalo)
Ostali smo bez vašeg Zvorničanina Emira Halilovića(nije otišao na pripreme,treba 15.02. na operaciju i neće biti spreman do petog,šestog kola i to je možda naš najveći hendikep)
Vidimo se u Zvroniku uskoro;)
Kolko znam vi niste imali nikakvih problema u Baovićima,pa se nadam da nećemo ni mi u Zvorniku;)
Ma ninić imao lakšu povredu zgloba,ništa strašno ne brinite se....preksinoć ja sa njim pričao...kaže da je spreman kao žitvotinjazvornicki klan je napisao/la:& ? & ? ја ' " ново,% " се $ & на његов $," " се ? $ он & $ ? - $ " / $, & $ то " " & не $ ' " "." je napisao/la:" ? " " " за ??![]()
? то " " па " " " $?
А % се " " " ? $ ? " " са " све & ,$ га је " $ ?,наравно ' ' се" он $ у " $ %,$ " - " $ $ " у & - се " $ на /.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.