FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Skojevska
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Skojevska » 12 maj 2022, 11:21

ultrasstyle_tz je napisao/la:
12 maj 2022, 10:58
nakon sto su se strasti malo smirile ustvari kiksom Rudara protiv Posusja mi smo u boljoj poziciji neg sto smo bili prije ovog kola.
Po nekim racunicama (a te racunice su da Rudar ne kupi Bijeljinu i Trebinje) nama za opstanak su dovoljna i 3 boda.

igramo sa totalno rasterecenim ekipama, kojima ne treba ni za sta i koje su sve spremne prodati utakmicu i od toga 2 igramo kuci. Bolje ne moze biti

i opet svu mobilizaciju rade fukare i bivsi navijaci, rukovodstvo kao da zeli da se ispadne. Upravu je Harry gore, kad god je SDP bio oko Slobode nama je crno bilo.
I kako god zavrsila ova sezona oni moraju ici iz kluba zbog nacina na koji su se odnosili prema istom

ja se sjecam kad je Salih Sabovic rekao na skupstini kluba " ja cu prodat dva stana ali Sloboda nece ispast iz lige" , i Sloboda ne ispade iz lige. Opet imamo gradjevince u klubu, a po novim cijenama dovoljno je da Nino proda pola stana i Sloboda nece ispast iz lige.
Fali takav gazda, kad dodje u svlacionicu i lupi sakom od stol da se zapitaju.
Ove nema autoriteta, nema gazde u klubu.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 12 maj 2022, 11:23

Ne smijemo ljudi ispasti barem zbog one djece što treniraju.

A sad gledam tabelu, ssh nas je namjerno natrpala da imamo što goru gol razliku, sad je smo plus 4 u odnosu na prijedor...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 12 maj 2022, 12:20

klasik je napisao/la:
12 maj 2022, 11:14
..
Mada kad bolje razmislim, sta to oni gube ako ispadnemo iz lige, nista, nit ce imat neki problem u gradu nit ce imat moralnu odgovornost, jer jedino kome oni odgovaraju je Jasmin Imamovic a njemu je samo bitno da ima firme preko kojih moze izvlacit pare i zaposlit svoje glasacko tijelo, njemu ne igra ulogu jel to FK, OKK, RK, parking, vodovod, panonika i na desetine drugih manjih firmica koje su na budzetu grada
I naravno svi vole Slobodu ali račune placa plata iz tih pobrojanih.
Privatizacija kluba i nek se sa gazdom jbu.
& $ ?

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 12 maj 2022, 13:38

Sky9 je napisao/la:
12 maj 2022, 11:23

A sad gledam tabelu, ssh nas je namjerno natrpala da imamo što goru gol razliku, sad je smo plus 4 u odnosu na prijedor...
Buraz, Sloboda je bila očajna, pogledaj koliko pobjeda je upisano u zadnjih 7-8 mjeseci i pogledaj kako je i ova protiv Leotara došla, odnosno pogodak.

Ne trebamo tražiti krivce u drugima. Da je Krpa zabio penal bilo bi 5. Frajer u drugoj minuti sam sebi daje gol.

Slažem se gore s komentarom da je možda i u boljoj situaciji Sloboda nego prošlo kolo, jer je Rudar ispustio kući dobiti važnu tekmu. Ali nebitno i to više, ovo je tužno gledati. Ovdje nema nikakvog potencijalnog napretka ni na vidiku.

Imam osjećaj da bi ja lično kao poznavaoc Prve lige FBiH sabrao ekipu sa TK od prvoligaša bolju nego ovdje što se 366 igrača promijeni.

PS. Zvaničnu stranicu ne bih ni komentarisao. Rezultat i gol se objavi samo kad Sloboda zabije (što je rijetko nažalost). Treba biti profesionalan u svakom segmentu i bilo kakvoj situaciji. Pa pogledajmo Čelik koji je prodisao u marketinškom smislu ove dvije godine u nižem rangu. Dok su bili u PL očajno sve, stranice fb i ing ni za lijeka ..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 12 maj 2022, 14:53

profesorbaltazar je napisao/la:
12 maj 2022, 09:24
profesorbaltazar je napisao/la:
12 maj 2022, 09:15
crvenocrnitz je napisao/la:
12 maj 2022, 07:18

Veze ti nemas, ocito aludiras na onog iz glogove, ne treba nam onakav i na onaj nacin kako on stvara kao nesto nikad, nisi upucen ocito u sve a jos manje u ono sto je radio sa finansijama, sa motivom i sl stvarima, neka njega gore, nicija nije do zore. I gore u svom novom restoranu uplacuje na racun malo iznad minimalca a na ruke ostalo, tako je radio u Slobodi pa nam dodjose mnoge tuzbe
baboedindzeko09 klošaru podrinjski sta ti pricas isto si napisao i na fejzbuku...utjeraste kad treba drugo nisam ni ocekivaoo. j ti Azmir seljacina sve sta ti znas sta je radio i planirao u svetinji balavac jedan ....i nas gradonacelnik prodana dusa dao mi da pravi zgrade a ne moze biti osimj sto je u nasem gradu NIKO I NISTA ....PAMTI TUZLA I OPOMINJE ZAPAMTI
moj kralju, nit imam veze s podrinjem nit iko od mojih, da znas s kim pricas ujedao bi se za jezik, nisam ni sumnjao da ces krenut sa uvredama i pogrdnim rijecima jer si vjerovatno zavrsio 2 razreda srednje skole.

Tuzla ne pamti nista, da pamti ne bi 20 godina bio na vlasti isti covjek koji je za to vrijeme sredio ulicu iza opstine i napravio 2 panonska jezera

To sto ja realno govorim stvari kako stoje, kakvi smo mi i kako se kreću ne mora znacit da sam iz podrinja ili da sam rastao bez ocinske figure, i to su jako jadne stvari sto govorite na forumu, bas jadne.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Pashoni
Kontakt:

Post Postao/la Pashoni » 12 maj 2022, 16:49

Prvo da se nayebem svega onim pi c ketinama sto nose dres slobode jer dugo vece curice i neznalice nisu igrali za Slobodu, onda onima koji su ih doveli i kojima je ovo smijesno.
Onda da se nayebem svega ovima sto su mislili i htjeli da nam Azmir pusti pobjedu nek nije i hvala mu! Bolje da ispadnem nego da bude ovisili od njih. Azmiru mogu zamjerit to sto je doveo one primitivce na stadion, dugo vece seljacine nece krociti na onaj stadion jer su oni neprikosnoveni u tom smislu( mislim na onu grupu dole blizu ograde na C ulazu ) slijedeci put ce izaci sa stadiona i bez ono malo zuba sto imaju mada im zubi mozda i ne docekaju iducu sezonu.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 12 maj 2022, 16:59

Gomila debila u upravi i gomila invalida na terenu i impotentni navijaci za bilo sta.
Mislim da je ovo najgori niz uopste u historiji kluba.
Mi sledecu ako ne pobjedimo najvjerovatnije ispadamo.

Ali znas sta, poruka svima njima, i jedna poruka Azmiru i njegovima, SLOBODA DO GROBA

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 12 maj 2022, 17:05

Benjo_AFC86 je napisao/la:
12 maj 2022, 13:38
Sky9 je napisao/la:
12 maj 2022, 11:23

Buraz, Sloboda je bila očajna, pogledaj koliko pobjeda je upisano u zadnjih 7-8 mjeseci i pogledaj kako je i ova protiv Leotara došla, odnosno pogodak.

Ne trebamo tražiti krivce u drugima. Da je Krpa zabio penal bilo bi 5. Frajer u drugoj minuti sam sebi daje gol.

Slažem se gore s komentarom da je možda i u boljoj situaciji Sloboda nego prošlo kolo, jer je Rudar ispustio kući dobiti važnu tekmu. Ali nebitno i to više, ovo je tužno gledati. Ovdje nema nikakvog potencijalnog napretka ni na vidiku.

Imam osjećaj da bi ja lično kao poznavaoc Prve lige FBiH sabrao ekipu sa TK od prvoligaša bolju nego ovdje što se 366 igrača promijeni.

PS. Zvaničnu stranicu ne bih ni komentarisao. Rezultat i gol se objavi samo kad Sloboda zabije (što je rijetko nažalost). Treba biti profesionalan u svakom segmentu i bilo kakvoj situaciji. Pa pogledajmo Čelik koji je prodisao u marketinškom smislu ove dvije godine u nižem rangu. Dok su bili u PL očajno sve, stranice fb i ing ni za lijeka ..
Daj jeb.ote čitajte šta se napiše, i u skladu s tim odgovarajte. Naravno da smo mi najveći krivci, ali činjenica je da su htjeli treći, četvrti, peti i više golova da nam utrpaju, i može se ispostaviti da to bude presudno.

To sam napisao, da bi svima bile jasne njihove namjere...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 12 maj 2022, 17:18

Sta treba da nas pustaju. Nek trpaju dok nam se ne zgadi, i oni i svi drugi. Ako nista drago mi je da uprava nije nista dogovarala.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 12 maj 2022, 17:22

I niko nista..
Ko da je sve u najboljem redu.
Sloboda ili ništa.

- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 12 maj 2022, 17:23

Fakat, kao da žele da ispadnemo...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 12 maj 2022, 20:18

Kakva indolentnost igraca u odbrani,pa covjek kad gleda one golove(vise puta) ne moze da se nacuditi kakve greske iskusnih igraca i kakva bezvolja.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 12 maj 2022, 21:02

U subotu napuniti Tušanj kao u stara dobra vremena kad smo igrali majske biti ili ne biti utakmice.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 12 maj 2022, 21:07

U nedelju u 15.00

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 12 maj 2022, 21:30

hondas je napisao/la:
12 maj 2022, 21:07
U nedelju u 15.00
Dobar termin.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 12 maj 2022, 21:44

Da mi je ko pricao da cu izgubiti volju za ovim ne bi mu vjerovao, kakvo je kod vas stanje?
Sloboda ili ništa.

- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 12 maj 2022, 21:52

Skojevska je napisao/la:
12 maj 2022, 21:44
Da mi je ko pricao da cu izgubiti volju za ovim ne bi mu vjerovao, kakvo je kod vas stanje?
Jbg, za moj pojam bilo je gorih stvari, pa kad nisam tad izgubio volju neću ni sad.

NI KO NI KO SAMO....
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 13 maj 2022, 09:55

Skojevska je napisao/la:
12 maj 2022, 21:44
ne mogu da vjerujem koliko ljudi koji su davali svoje pare, vrijeme, vukli nas za rukav da pomognemo Slobodi vise i ne ide na utakmice. O "obicnim" navijacima da ne pricam

s kim god pricas isto je, ne mogu ljudi laganja i ublehe. ovi su nogama ubili klub, uspjeli sto nikom nikad nije, ogadili ljudima Slobodu

**** majku ko da je namjerno
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 13 maj 2022, 10:35

Uvijek je tako bilo jos dok je bila ex YU liga, losi rezultati, nemas publiku, samo sto je sad razlika ocitija....besparica, sve se razvodnilo, prije je raja iz citave sjeveroistocne Bosn dolazila kad su bile utakmice protiv tadasnje velike cetvorke, plus imas situaciju kad dundjeri vode klub....ybg. prije su velike face to radile sa logistikom citave tuzlanske privrede, sad to rade amateri bez para.
🔴⚫️

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 maj 2022, 11:55

Sta ima Borbeni pitbulovi.

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.