14 Robijaša udara zabrane i uvodi red. Golemo

Nema na Jug "brato"

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
A da smo ih pustili na jug srali bi kako oni mogu sve, nece moci momciConvicts1988 je napisao/la: ↑12 maj 2022, 18:0514 Robijaša udara zabrane i uvodi red. Golemo
Nema na Jug "brato"![]()
Wow, veliku stvar ste uradili ali helem nejse, smijesna drzava pa i sve vezano za njuredbull93 je napisao/la: ↑12 maj 2022, 18:08A da smo ih pustili na jug srali bi kako oni mogu sve, nece moci momciConvicts1988 je napisao/la: ↑12 maj 2022, 18:0514 Robijaša udara zabrane i uvodi red. Golemo
Nema na Jug "brato"![]()
![]()
Al opet za normalne navijace Veleza sretno da bude i do pobjede. ABd da europu igraju kod nas![]()
Ko god je igrao na BP, njegovi navijaci nisu bili na jugu. Pitaj sarajlije evo, ne znam sta dizete frku. Ovako dobili ste bolju tribinu, sjedi i navijaj.MostarskiSin je napisao/la: ↑12 maj 2022, 18:09Wow, veliku stvar ste uradili ali helem nejse, smijesna drzava pa i sve vezano za njuredbull93 je napisao/la: ↑12 maj 2022, 18:08A da smo ih pustili na jug srali bi kako oni mogu sve, nece moci momciConvicts1988 je napisao/la: ↑12 maj 2022, 18:05
14 Robijaša udara zabrane i uvodi red. Golemo
Nema na Jug "brato"![]()
![]()
Al opet za normalne navijace Veleza sretno da bude i do pobjede. ABd da europu igraju kod nas![]()
U pravu si.
Savez, Robijaši su poslali njima dopis kako ne žele Red Army na jugu i ovi su prihvatili to.spezial je napisao/la: ↑12 maj 2022, 19:50Mene samo zanima koju polugu vlasti ovi ljudi imaju da zabrane nekome da bude na tribini? Stadion je dogovoren s gradom, savez je pokrovitelj takmicenja.
Prvo, mizerno je i napaceno uopce da imaju tu namjeru da nekome brane jednu tribinu, ali kad vec to rade, ko im to dozvoljava?!
Ako je dogovoreno sa Gradom, onda se obratite Fudi ko i Mladost i rijesen problemspezial je napisao/la: ↑12 maj 2022, 19:50Mene samo zanima koju polugu vlasti ovi ljudi imaju da zabrane nekome da bude na tribini? Stadion je dogovoren s gradom, savez je pokrovitelj takmicenja.
Prvo, mizerno je i napaceno uopce da imaju tu namjeru da nekome brane jednu tribinu, ali kad vec to rade, ko im to dozvoljava?!
Treba poslat savez zahtjev da želimo osvojen kup, možda prihvateMortemHz je napisao/la: ↑12 maj 2022, 20:02Savez, Robijaši su poslali njima dopis kako ne žele Red Army na jugu i ovi su prihvatili to.spezial je napisao/la: ↑12 maj 2022, 19:50Mene samo zanima koju polugu vlasti ovi ljudi imaju da zabrane nekome da bude na tribini? Stadion je dogovoren s gradom, savez je pokrovitelj takmicenja.
au jbtMentalitarobija je napisao/la: ↑12 maj 2022, 20:19Šipu racku Robovima.
Šta vam nije jasno. Naš grad, naš stadion naša pravila
Pozz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.