Kup Bosne i Hercegovine 2021/22
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Kup Bosne i Hercegovine 2021/22
Veliko finale najboljem bh. sudiji
FK Velež i FK Sarajevo će u četvrtak 19. maja na Bilinom polju u Zenici odigrati utakmicu finala Kupa Bosne i Hercegovine.
Za oba ova tima Kup je šansa da se spasi sezona i da se izbori plasman u Evropu, pa nas sasvim sigurno očekuje pravi spektakl.
Fudbalski savez Bosne i Hercegovine odredio je sudije za ovaj meč i povjerenje je dobio najbolji bh. sudija Irfan Peljto sa svojim timom.
Peljti će u ovom susretu pomagati njegovi standardni pomoćnici Senad Ibrišimbegović i Arnel Novalić.
Finale Kupa Bosne i Hercegovine igra se 19. maja od 19 sati.
FK Velež i FK Sarajevo će u četvrtak 19. maja na Bilinom polju u Zenici odigrati utakmicu finala Kupa Bosne i Hercegovine.
Za oba ova tima Kup je šansa da se spasi sezona i da se izbori plasman u Evropu, pa nas sasvim sigurno očekuje pravi spektakl.
Fudbalski savez Bosne i Hercegovine odredio je sudije za ovaj meč i povjerenje je dobio najbolji bh. sudija Irfan Peljto sa svojim timom.
Peljti će u ovom susretu pomagati njegovi standardni pomoćnici Senad Ibrišimbegović i Arnel Novalić.
Finale Kupa Bosne i Hercegovine igra se 19. maja od 19 sati.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Čuj Novalić standardni, ovaj portal fkt veze nema

Gdje su Beljo ili Lazić

Nakon koliko godina imamo i dodatne iza golova

Kazlagić i Sivac, a 4. je Gigović

YEBEM TE lištico!
Sto posto, yebo im pas mater cigansku. Meni nije bitno jel se igra na BP, Grbavici, Koševu ili čak u Mostaru, samo nas pusti na miru sve na stadion.

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Treba li kome iz Mo da se karta uzme u Centrotransu.
Prosla su vremena kad se Čelik zaobilazio i radilo na stetu kluba. Savez jedini krivac u ovom slucaju, izbacili mladost zbog ovog, a oni rade isto. Skroz neozbiljno i neodgovorno od njih, samo da na kraju ne bude utakmica u trening kampu, sjebat ce finale ljudima samo tako.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Da vidiš kakav je osjećaj kupiti kartu za finale je li?

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Au.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:

Post dana

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Pravo smijesno ha ha..tih finala i kupa imamo svakako vise od vas

Vec bi mi bilo drago da vas i oni jos popisaju.
-
- Kontakt:
Prema prvobitnom planu, bilo je dogovoreno da navijači Veleža dobiju 1.500 ulaznica za južnu tribinu dok je isti broj namijenjen navijačima Sarajeva za sjevernu tribinu stadiona u Zenici.
Ipak, kako smo saznali, južna tribina stadiona Bilino polje će biti prazna ovog puta. Razlog za to je navodni zahtjev navijača NK Čelik - Robijaša koji svoj matični klub prate sa ove tribine tako će prema našim saznanjima, najvatrenijim navijačima Veleža - Red Armyju, pripasti 1.500 ulaznica za sektor jugozapad.
Ipak, kako smo saznali, južna tribina stadiona Bilino polje će biti prazna ovog puta. Razlog za to je navodni zahtjev navijača NK Čelik - Robijaša koji svoj matični klub prate sa ove tribine tako će prema našim saznanjima, najvatrenijim navijačima Veleža - Red Armyju, pripasti 1.500 ulaznica za sektor jugozapad.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ovo je za Sarajevo jedanaesti plasman u finale Kupa Bosne i Hercegovine što je rekordan broj nastupa u finalu jedne ekipe u okviru Kupa BiH.
Sarajevo je sa sedam trofeja ujedno i najtrofejnija ekipa u ovom takmičenju, te branilac trofeja.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Mozda u nekoj vasoj mitomanskoj mitologiji

Evo 2 posta se bezveze provaljujes.
Bolje ti je sam izadji sa teme...Tvoj klub je davno napustio ovo takmicenje,sacekaj fino septembar opet kao treceligaska ekipa i Bujrum
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Prema prvobitnom planu, bilo je dogovoreno da navijači Veleža dobiju 1.500 ulaznica za južnu tribinu dok je isti broj namijenjen navijačima Sarajeva za sjevernu tribinu stadiona u Zenici.
Ipak, kako smo saznali, južna tribina stadiona Bilino polje će biti prazna ovog puta. Razlog za to je navodni zahtjev navijača NK Čelik - Robijaša koji svoj matični klub prate sa ove tribine tako će prema našim saznanjima, najvatrenijim navijačima Veleža - Red Armyju, pripasti 1.500 ulaznica za sektor jugozapad
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.