Samo treba staviti grb Arsenala za avatar i stvar je zavrsena.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Samo treba staviti grb Arsenala za avatar i stvar je zavrsena.
Ne mrzim ga ja
Pa odgadjao je svatko iz covid razloga. Tottenham nije mogao igrati protiv Rennesa radi covida i ispali su jer PL nije htjela pomaknut raspored da mogu odigrat naknadno tu utakmicu. Koliko ih paze i maze eto.
Lillard je napisao/la: ↑12 maj 2022, 14:38Pa odgadjao je svatko iz covid razloga. Tottenham nije mogao igrati protiv Rennesa radi covida i ispali su jer PL nije htjela pomaknut raspored da mogu odigrat naknadno tu utakmicu. Koliko ih paze i maze eto.
Nitko ne bi rijec rekao da je Arsenal zatrazio odgodu jer imaju cca 5 igraca pod covidom, imali su jednog, 2 3 igraca poslali na posudbu, 2 3 u Africi, 2 3 povrede. Imali su 13 igraca milijun posto, ali PL im je izasla u susret. Iskoristili su sistem nekako da zbog 1 covid slucaja odgode derbi jer su se bojali poraza.
Tottenham ima Burnley koji je počeo dobro igrati. I s pobjedom Tottenhama, Arsenal bi bio u prednosti. Samo što obje ekipe imaju labavu formu i moguća je svaka od 243 kombinacije rezultata do kraja.Shategabri je napisao/la: ↑12 maj 2022, 14:47Bogme Arsenalu zeznut raspored, ovo ako večeras izgube, nije im sigurno da će dobiti N'casle ili Everton.
A Tottaš ima lagan raspored.
Kakva labava forma?Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑12 maj 2022, 14:50Tottenham ima Burnley koji je počeo dobro igrati. I s pobjedom Tottenhama, Arsenal bi bio u prednosti. Samo što obje ekipe imaju labavu formu i moguća je svaka od 243 kombinacije rezultata do kraja.Shategabri je napisao/la: ↑12 maj 2022, 14:47Bogme Arsenalu zeznut raspored, ovo ako večeras izgube, nije im sigurno da će dobiti N'casle ili Everton.
Ova mraka KSG mi je na listi gnjavatora i citam kad moram tj. kad ga citiraju.
5 pobjeda, 3 poraza, 4 pobjede, 2 porazaanell je napisao/la: ↑12 maj 2022, 15:06Kakva labava forma?Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑12 maj 2022, 14:50Tottenham ima Burnley koji je počeo dobro igrati. I s pobjedom Tottenhama, Arsenal bi bio u prednosti. Samo što obje ekipe imaju labavu formu i moguća je svaka od 243 kombinacije rezultata do kraja.Shategabri je napisao/la: ↑12 maj 2022, 14:47Bogme Arsenalu zeznut raspored, ovo ako večeras izgube, nije im sigurno da će dobiti N'casle ili Everton.
![]()
Zato je Arsenalu večeras pod moranjem da uzme bar bod. Ako Tottenham pobijedi vrlo lako bi se moglo dogoditi da Arsenal sljedeću utakmicu protiv Newcastlea dočeka na petoj poziciji i pod velikim pritiskom.Shategabri je napisao/la: ↑12 maj 2022, 15:08Ma računica je jasna, Tottašu večeras igra samo pobjeda da ostanu u igri za to 4. mjesto, a Arsenal se obezbijedio sa remijem ili pobjedom.
Možda sam ja glup i nisam nikad shvatio osnove matematike ali ako Arsenal nad Tottenhamom ima 4 boda prednosti i izgubi večeras, kako će utakmicu protiv Newcastlea dočekati na 5. mjestu?TheShed je napisao/la: ↑12 maj 2022, 15:17Zato je Arsenalu večeras pod moranjem da uzme bar bod. Ako Tottenham pobijedi vrlo lako bi se moglo dogoditi da Arsenal sljedeću utakmicu protiv Newcastlea dočeka na petoj poziciji i pod velikim pritiskom.Shategabri je napisao/la: ↑12 maj 2022, 15:08Ma računica je jasna, Tottašu večeras igra samo pobjeda da ostanu u igri za to 4. mjesto, a Arsenal se obezbijedio sa remijem ili pobjedom.
Pa lako, bolja gol razlikaMarsal je napisao/la: ↑12 maj 2022, 16:06Možda sam ja glup i nisam nikad shvatio osnove matematike ali ako Arsenal nad Tottenhamom ima 4 boda prednosti i izgubi večeras, kako će utakmicu protiv Newcastlea dočekati na 5. mjestu?TheShed je napisao/la: ↑12 maj 2022, 15:17Zato je Arsenalu večeras pod moranjem da uzme bar bod. Ako Tottenham pobijedi vrlo lako bi se moglo dogoditi da Arsenal sljedeću utakmicu protiv Newcastlea dočeka na petoj poziciji i pod velikim pritiskom.Shategabri je napisao/la: ↑12 maj 2022, 15:08Ma računica je jasna, Tottašu večeras igra samo pobjeda da ostanu u igri za to 4. mjesto, a Arsenal se obezbijedio sa remijem ili pobjedom.
Nije Arsenal ništa iskoristio što nisu i drugi. Sama FA je rekla da je covid = povreda. Toliki i toliki broj povreda i odsutnih igrača i utakmica se odgađa. Tako je i bilo. Arsenal ispunio sve uvjete koje je sama FA postavila.Lillard je napisao/la: ↑12 maj 2022, 14:38Nitko ne bi rijec rekao da je Arsenal zatrazio odgodu jer imaju cca 5 igraca pod covidom, imali su jednog, 2 3 igraca poslali na posudbu, 2 3 u Africi, 2 3 povrede. Imali su 13 igraca milijun posto, ali PL im je izasla u susret. Iskoristili su sistem nekako da zbog 1 covid slucaja odgode derbi jer su se bojali poraza.
Spursi igraju sljedece kolo u nedjelju, a Arsenal u ponedjeljak. Na to je on racunao.Marsal je napisao/la: ↑12 maj 2022, 16:06Možda sam ja glup i nisam nikad shvatio osnove matematike ali ako Arsenal nad Tottenhamom ima 4 boda prednosti i izgubi večeras, kako će utakmicu protiv Newcastlea dočekati na 5. mjestu?TheShed je napisao/la: ↑12 maj 2022, 15:17Zato je Arsenalu večeras pod moranjem da uzme bar bod. Ako Tottenham pobijedi vrlo lako bi se moglo dogoditi da Arsenal sljedeću utakmicu protiv Newcastlea dočeka na petoj poziciji i pod velikim pritiskom.Shategabri je napisao/la: ↑12 maj 2022, 15:08Ma računica je jasna, Tottašu večeras igra samo pobjeda da ostanu u igri za to 4. mjesto, a Arsenal se obezbijedio sa remijem ili pobjedom.
Pa Arsenal veceras i ima bod(najmanje), oni ne mogu izgubiti od ovih hadalja,samo je pitanje jel veceras ovjeravaju ligu prvaka ili ce je ovjeriti Burnly sljedece kolo ,prije nego Arsenal i odigra svoj mec.TheShed je napisao/la: ↑12 maj 2022, 15:17Zato je Arsenalu večeras pod moranjem da uzme bar bod. Ako Tottenham pobijedi vrlo lako bi se moglo dogoditi da Arsenal sljedeću utakmicu protiv Newcastlea dočeka na petoj poziciji i pod velikim pritiskom.Shategabri je napisao/la: ↑12 maj 2022, 15:08Ma računica je jasna, Tottašu večeras igra samo pobjeda da ostanu u igri za to 4. mjesto, a Arsenal se obezbijedio sa remijem ili pobjedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.