Mahači Žugić i Macić, 4. je Martinović.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sorry sto upadam,a da ga pustite da radi godinu,dvije?Shategabri je napisao/la: ↑12 maj 2022, 10:46Uščuplić je u aprilu 2014. naslijedio Roberta Jarnija i osvojio Kup BiH. Potom je u aprilu 2015. godine naslijedio Mehu Kodru i osvojio titulu prvaka BiH, a u maju prošle godine je naslijedio Vinka Marinovića i osvojio još jedan Kup BiH.
nema licencu a nece da uciAntipolitika3 je napisao/la: ↑12 maj 2022, 12:53Sorry sto upadam,a da ga pustite da radi godinu,dvije?Shategabri je napisao/la: ↑12 maj 2022, 10:46Uščuplić je u aprilu 2014. naslijedio Roberta Jarnija i osvojio Kup BiH. Potom je u aprilu 2015. godine naslijedio Mehu Kodru i osvojio titulu prvaka BiH, a u maju prošle godine je naslijedio Vinka Marinovića i osvojio još jedan Kup BiH.![]()
Sarajevo je njemu financijski izašlo u susret da završi sve potrebne licence ali nije to nikada do kraja uradio.Antipolitika3 je napisao/la: ↑12 maj 2022, 12:53Sorry sto upadam,a da ga pustite da radi godinu,dvije?Shategabri je napisao/la: ↑12 maj 2022, 10:46Uščuplić je u aprilu 2014. naslijedio Roberta Jarnija i osvojio Kup BiH. Potom je u aprilu 2015. godine naslijedio Mehu Kodru i osvojio titulu prvaka BiH, a u maju prošle godine je naslijedio Vinka Marinovića i osvojio još jedan Kup BiH.![]()
Znao sam odmah da ce to toga doci.Robijaši mrze Red Army, mislim čak više nego nas i Manijake, ne znam zašto.PapirnaMarka je napisao/la: ↑12 maj 2022, 12:59Robijaši ne daju Red Army da bude na jugu, prave problem oko utakmice i stadiona.
Karte u prodaji valjda od ponedjeljka Sjever 10KM u shopu, a zapad u poslovnicama Centrotransa.
Kako god zavrsilo. Dzeno je brat. Jedan od nas, sustinski.
Ustati pa reći Dženan Uščuplić
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, boki86, Fouzi1, MSOZ101, napoleon72, PapakIzSa, rimljanin90 i 77 gostiju.