Fali takav gazda, kad dodje u svlacionicu i lupi sakom od stol da se zapitaju.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑12 maj 2022, 10:58nakon sto su se strasti malo smirile ustvari kiksom Rudara protiv Posusja mi smo u boljoj poziciji neg sto smo bili prije ovog kola.
Po nekim racunicama (a te racunice su da Rudar ne kupi Bijeljinu i Trebinje) nama za opstanak su dovoljna i 3 boda.
igramo sa totalno rasterecenim ekipama, kojima ne treba ni za sta i koje su sve spremne prodati utakmicu i od toga 2 igramo kuci. Bolje ne moze biti
i opet svu mobilizaciju rade fukare i bivsi navijaci, rukovodstvo kao da zeli da se ispadne. Upravu je Harry gore, kad god je SDP bio oko Slobode nama je crno bilo.
I kako god zavrsila ova sezona oni moraju ici iz kluba zbog nacina na koji su se odnosili prema istom
ja se sjecam kad je Salih Sabovic rekao na skupstini kluba " ja cu prodat dva stana ali Sloboda nece ispast iz lige" , i Sloboda ne ispade iz lige. Opet imamo gradjevince u klubu, a po novim cijenama dovoljno je da Nino proda pola stana i Sloboda nece ispast iz lige.
Ove nema autoriteta, nema gazde u klubu.