Premijer liga BiH - aktuelno
- Antipolitika3
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
I bas ovaj jedan jedini projektil uhvatio objektiv gradskog portala koji je multikulti.
Vidi se da ste nasljednici srpske mitomanije
Vidi se da ste nasljednici srpske mitomanije
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- Meraak1921
- Kontakt:
Hajdeee je napisao/la: ↑11 maj 2022, 21:00Haj stisnite pa ih pobijediteMeraak1921 je napisao/la: ↑11 maj 2022, 20:58Moglo bi zadnje kolo ponovo ono njihovo.. pljunuli ste na kapiju , svi su krivi al oni nisu .. i jesu za druge lige![]()
Mi i kad stisnemo ne mozemo prnut
Red Army bacao lavove na djecu pod BB.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Minobacaci se ukazali na gostucujoj tribini pod BB
- Antipolitika3
- Kontakt:
Kaze Fedja spustili smo ih na zemlju a zadnjih 5 utakmica za pobjedu ne znaju.
3:1 Zizovic ga jehbeni nadmurio
1:1 profa
2:1 profa
1:0 profa
1:1 cak ih pustili sa igracem vise da probaju i opet ne znaju.
I opet profa
3:1 Zizovic ga jehbeni nadmurio

1:1 profa
2:1 profa
1:0 profa
1:1 cak ih pustili sa igracem vise da probaju i opet ne znaju.
I opet profa

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- tutankamon1905
- Kontakt:
Pala je "samo" jedna manja raketa medju punu tribinuMostarwolf1981 je napisao/la: ↑11 maj 2022, 22:09Drago nam je da smo se upoznali urednice/redovni citaoce nacionalistickog portala bljesak, hercegovina in, jabuka itd
Nek ste naglasili, kad kazem nek ste mislim na portale za koje se zna ciji su, da su sarajevski mediji iznijeli samo jednu stranu price
Evo jedan od tvojih, nema sta atentat izvrsen, ima cak elemenata i za genocid

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Ružno i nevaspitano, ali progledat ćemo kroz prste, da nam vi niste napravili ovaj stadion u sred grada mi bi morali igrat nedajbože na lokomotivinom 

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Jakir nikakav trener daj mi sudjenje kakvo on ima i ja vam garantujem osvajam ne ovu saban ligu nego HNL.. Izbacili ga konobari iz Kolerajna.. MAribor je njegovo realno stanje o kakvom strucnjaku se radi. Brukanje u Evropi ne gine.. Mozda se ponovi Dudelange u vidu Lincolna iz Gibraltara ..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
Ko kaze da opravdavam? Ovaj vas lik je to napisao, a vas svaki portal je po automatizmu citaj naredbi napisao kako smo vas granatirali bukvalnotutankamon1905 je napisao/la: ↑11 maj 2022, 22:37Pala je "samo" jedna manja raketa medju punu tribinuMostarwolf1981 je napisao/la: ↑11 maj 2022, 22:09Drago nam je da smo se upoznali urednice/redovni citaoce nacionalistickog portala bljesak, hercegovina in, jabuka itd
Nek ste naglasili, kad kazem nek ste mislim na portale za koje se zna ciji su, da su sarajevski mediji iznijeli samo jednu stranu price
Evo jedan od tvojih, nema sta atentat izvrsen, ima cak elemenata i za genocidjesi normalan kralju, sta opravdavas?
Valjda nećete OPET ispast?samirr je napisao/la: ↑11 maj 2022, 22:41Jakir nikakav trener daj mi sudjenje kakvo on ima i ja vam garantujem osvajam ne ovu saban ligu nego HNL.. Izbacili ga konobari iz Kolerajna.. MAribor je njegovo realno stanje o kakvom strucnjaku se radi. Brukanje u Evropi ne gine.. Mozda se ponovi Dudelange u vidu Lincolna iz Gibraltara ..

dobijamo najveci klub u drzavi zadnje kolo, i tako postajemo trenutno mi najveci klub u drzavi lijep pozdrav.Rigoletto je napisao/la: ↑11 maj 2022, 22:45Valjda nećete OPET ispast?samirr je napisao/la: ↑11 maj 2022, 22:41Jakir nikakav trener daj mi sudjenje kakvo on ima i ja vam garantujem osvajam ne ovu saban ligu nego HNL.. Izbacili ga konobari iz Kolerajna.. MAribor je njegovo realno stanje o kakvom strucnjaku se radi. Brukanje u Evropi ne gine.. Mozda se ponovi Dudelange u vidu Lincolna iz Gibraltara ..![]()
- Antipolitika3
- Kontakt:
Ti si pitar?samirr je napisao/la: ↑11 maj 2022, 22:41Jakir nikakav trener daj mi sudjenje kakvo on ima i ja vam garantujem osvajam ne ovu saban ligu nego HNL.. Izbacili ga konobari iz Kolerajna.. MAribor je njegovo realno stanje o kakvom strucnjaku se radi. Brukanje u Evropi ne gine.. Mozda se ponovi Dudelange u vidu Lincolna iz Gibraltara ..
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
ti si Velezovac ?Antipolitika3 je napisao/la: ↑11 maj 2022, 22:49Ti si pitar?samirr je napisao/la: ↑11 maj 2022, 22:41Jakir nikakav trener daj mi sudjenje kakvo on ima i ja vam garantujem osvajam ne ovu saban ligu nego HNL.. Izbacili ga konobari iz Kolerajna.. MAribor je njegovo realno stanje o kakvom strucnjaku se radi. Brukanje u Evropi ne gine.. Mozda se ponovi Dudelange u vidu Lincolna iz Gibraltara ..
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ma brate niste granatirali, ali nije prvi put da baklje lete direktno medju punu tribinu. Valjda i sam znas kako tragicno moze zavrsit. I to tribinu bez ultrasa ako to ima uopce ikakve veze. Nikakva pjesma ne moze bit opravdanje za toMostarwolf1981 je napisao/la: ↑11 maj 2022, 22:43Ko kaze da opravdavam? Ovaj vas lik je to napisao, a vas svaki portal je po automatizmu citaj naredbi napisao kako smo vas granatirali bukvalnotutankamon1905 je napisao/la: ↑11 maj 2022, 22:37Pala je "samo" jedna manja raketa medju punu tribinuMostarwolf1981 je napisao/la: ↑11 maj 2022, 22:09Drago nam je da smo se upoznali urednice/redovni citaoce nacionalistickog portala bljesak, hercegovina in, jabuka itd
Evo jedan od tvojih, nema sta atentat izvrsen, ima cak elemenata i za genocidjesi normalan kralju, sta opravdavas?
- Antipolitika3
- Kontakt:
Shvatit cu to kao provokaciju.samirr je napisao/la: ↑11 maj 2022, 22:50ti si Velezovac ?Antipolitika3 je napisao/la: ↑11 maj 2022, 22:49Ti si pitar?samirr je napisao/la: ↑11 maj 2022, 22:41Jakir nikakav trener daj mi sudjenje kakvo on ima i ja vam garantujem osvajam ne ovu saban ligu nego HNL.. Izbacili ga konobari iz Kolerajna.. MAribor je njegovo realno stanje o kakvom strucnjaku se radi. Brukanje u Evropi ne gine.. Mozda se ponovi Dudelange u vidu Lincolna iz Gibraltara ..
Ti se usporedjujes sa najboljim trenerom u povijesti premijer lige BiH?!
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Kako se uspale ovi fasisti , koji samo Stari most mogu spomenut u pjesmi a nikad u životu obići . Naravno takvi nikad neće i ne trebaju da obilaze , to su oni koji se izgube u sokaku a stari grad im dodje kao labirint .
Zaista nema vise potrebe da se pokazuju i dokazuju da su najveći fasisti u državi , dovoljno su pokazali nemojte vise . I nisu oni obićni fasisti , nego kao sto bi rekao njihov osnivač oni su rvatski fasisti . Uživajte i dobro su vam dosle ove mise koje ste platili u rodnom medjugorju , dadnes im stadion , pokloniš gol . Velež institucija uvijek pomaze beskućnike , golem si lezVe.
Zaista nema vise potrebe da se pokazuju i dokazuju da su najveći fasisti u državi , dovoljno su pokazali nemojte vise . I nisu oni obićni fasisti , nego kao sto bi rekao njihov osnivač oni su rvatski fasisti . Uživajte i dobro su vam dosle ove mise koje ste platili u rodnom medjugorju , dadnes im stadion , pokloniš gol . Velež institucija uvijek pomaze beskućnike , golem si lezVe.
Zadnja izmjena: opalaopala, dana/u 11 maj 2022, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
gasi ligu ako je on najbolji trener u povijesti premijer lige BiH ! što ne izbori Evropu prosle godine nego išao kukao molio da Velez odigra u Doboj Kaknju neriješeno da idu i oni i Velez u Evropu. Lijep pozdrav.Antipolitika3 je napisao/la: ↑11 maj 2022, 22:51Shvatit cu to kao provokaciju.
Ti se usporedjujes sa najboljim trenerom u povijesti premijer lige BiH?!
- Antipolitika3
- Kontakt:
Cuj nije im prvi put?

Seljakluk iz Vrapcica donijeli pod BB,uostalom zato vise tu i ne loptaju sem kao grdan gost.

Seljakluk iz Vrapcica donijeli pod BB,uostalom zato vise tu i ne loptaju sem kao grdan gost.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Prvo morate postati u gradu da bi postali u državi. Bolujete od sindroma pijačarasamirr je napisao/la: ↑11 maj 2022, 22:47dobijamo najveci klub u drzavi zadnje kolo, i tako postajemo trenutno mi najveci klub u drzavi lijep pozdrav.Rigoletto je napisao/la: ↑11 maj 2022, 22:45Valjda nećete OPET ispast?samirr je napisao/la: ↑11 maj 2022, 22:41Jakir nikakav trener daj mi sudjenje kakvo on ima i ja vam garantujem osvajam ne ovu saban ligu nego HNL.. Izbacili ga konobari iz Kolerajna.. MAribor je njegovo realno stanje o kakvom strucnjaku se radi. Brukanje u Evropi ne gine.. Mozda se ponovi Dudelange u vidu Lincolna iz Gibraltara ..![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.