Ma ostajemo u inat dušmanima

Dobri moj, samo posteno zadnje kolo. Veliki selam za bratasvrakino1921 je napisao/la: ↑11 maj 2022, 19:56Ojjjjjj
Al cemo nayebat zadnje kolo na Tusnju
Ako ostane Sloboda a pogotovo ako ispadne Sloboda
Haj stisnite pa ih pobijediteMeraak1921 je napisao/la: ↑11 maj 2022, 20:58Moglo bi zadnje kolo ponovo ono njihovo.. pljunuli ste na kapiju , svi su krivi al oni nisu .. i jesu za druge lige
Ve alejkumu s selam brate mojHPCompaq je napisao/la: ↑11 maj 2022, 20:55Dobri moj, samo posteno zadnje kolo. Veliki selam za bratasvrakino1921 je napisao/la: ↑11 maj 2022, 19:56Ojjjjjj
Al cemo nayebat zadnje kolo na Tusnju
Ako ostane Sloboda a pogotovo ako ispadne Sloboda![]()
To i jest problem. Sto imaju ta tri kola. Da je barem liga danas zavrsila, mozda bi i ostali
A mi dodamo malo gasa i novi prvak je HŠK Zrinjski, a argetaši iz bimga kmečeAntipolitika3 je napisao/la: ↑11 maj 2022, 22:00Medijima su problem pjesme i navijacki folklor ali pokusaj ubojstva djece i miroljubivog navijackog puka na donjoj tribini je uglavnom promakao bosniak novinarcicima.
On nije legitiman garant glasa za KomšićaMostarwolf1981 je napisao/la: ↑11 maj 2022, 22:09Drago nam je da smo se upoznali urednice/redovni citaoce nacionalistickog portala bljesak, hercegovina in, jabuka itd
Nek ste naglasili, kad kazem nek ste mislim na portale za koje se zna ciji su, da su sarajevski mediji iznijeli samo jednu stranu price
Evo jedan od tvojih, nema sta atentat izvrsen, ima cak elemenata i za genocid
Mirne publike sa tog dijela tribine koji skoro svaki gradski derbi kamenjima gadjaju navijace na gornjoj tribini. Niko normalan nece djecu dovoditi na taj dio.Antipolitika3 je napisao/la: ↑11 maj 2022, 22:15Ccc jos se sprdaju sa pokusajem ubojstva mirne publike.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.