English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ma i bolje ovako nego da se nadas pa ga prime u 85oj,
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Dugo nije bilo prljavije ekipe od Leedsa u ligi, zalsuzili su da idu u Championship samo zbog ciganluka. Izgleda nije dosta jedan Eliott za sezonu treba jos koga polomit.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
- wadethegreat
- Kontakt:
Fuj...
Martineli imao srece, evo Kovacic nije. Kakvi cigani, svasta
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- wadethegreat
- Kontakt:
I to pred finale kupa jos se cudi nesto mamu li mu ****.
Kakva reakcija De Bruynea kod gola Vukova, da igra u Arsenalu sad bi ga tjerali 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kako igra žuti zadnja 3 4 mjeseca, strahota 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Vala bas je nasao kad ce postat prime Lampard
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Kovačić je pokušao nastaviti igrati nakon ovog starta? Bio sam uvjeren da mu je pukla noga kad sam vidio ovu sliku. 

Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Iznio sezonu i vratio staru formu kad je najvise trebao ekipi. Da je City uzeo LP, jedini koji bi mogao Benzemi biti konkurencija za Bdor.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Majko moja mila

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Jedna od rijetkih ekipa koja moze imat kvalitetan bunker protiv Citya odluci da jurisa na njih 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ali ih sere u eplu, u LP se saseru u gace
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Joj igračine braćo mila
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.