FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

antisisoja1919
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la antisisoja1919 » 11 maj 2022, 21:22

Izgleda nismo u opasnosti, jer cim sve nase utakmice ljudi iz uprave isprate sa osmijehom na licu. Ako ispadnemo, pitam se samo kako ce imat obraza proci gradom. Igrace necu uospte da komentarisem, jer ovo je odron mrtvi. Ponasali su se kao da igraju rekreaciju
Volim tebe, više od sebe

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 11 maj 2022, 21:26

Sa osvojenih 5 bodova iz 11 kola najgora smo ekipa na proljeće i čini se da nas jedino moze spasiti da neko od konkurencije za ispadanje ne dobije licencu za iduću sezonu.
Tandem Spaha i Grado bukvalno ništa nisu napravili od kako su tu i sa ove distance čini se da je puno bolje bilo ostaviti Zizovica ako se vec nije mogao dovesti trener sa iskustvom i koji bi uspostavio neki autoritet u ekipi.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 11 maj 2022, 21:45

sviunapad1010 je napisao/la:
11 maj 2022, 21:26
Sa osvojenih 5 bodova iz 11 kola najgora smo ekipa na proljeće i čini se da nas jedino moze spasiti da neko od konkurencije za ispadanje ne dobije licencu za iduću sezonu.
Tandem Spaha i Grado bukvalno ništa nisu napravili od kako su tu i sa ove distance čini se da je puno bolje bilo ostaviti Zizovica ako se vec nije mogao dovesti trener sa iskustvom i koji bi uspostavio neki autoritet u ekipi.
+Jaha efedrin uz njih.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 11 maj 2022, 21:48

admirrx je napisao/la:
11 maj 2022, 19:19
Beduin je napisao/la:
11 maj 2022, 19:12
Ako ispadnu nece biti nezasluzeno, a ako opstanu opet je zasluzeno jer su prvi dio sezone igrali odlicno i odatle ovolika prednost u odnosu na konkurenciju za ispadanje, da i nakon ovoliko poraza nisi zakovan na dno. ❤️
Sloboda igrala odlicno?Realno,al realno nismo mi igrali odlicno,to su radili Zrinjski,Sloga i na mahove Rudar koji je opasan u napadu.
Nama se potrefilo to da u pocetku igramo protiv
Leotara-koji nije trebao bit u PL(sad su druga dimenzija za nas)
Radnika-koji je trebao ispast,svi znamo zasto nije
Rudara-koji je okupljao ekipicu tad
i onda na kraju smo imali srece u vrapcicima protiv Veleza i Kacavende
Sve u svemu mislim da je ovo jedna nasa "standardna"sezona gdje nikakav kvalitet pokazali nismo,vec smo samo srece imali,ovo sad je realno stanje tj da ova ekipa ni za kite nije.
Lose se i postupilo i sa dovodjem tri igraca
Eric-golmana rezervnog je mogao glumit i Mehic,ovaj samo zna yebavat prsesu sestru i tjt,sa nje ne silazi
dragutinovic-cetnik raspali koji slavi 9 januar
Hadzic-njega po najmanje krivim,al realno promasaj 0 asistencija i 0 golova
i na kraju kapiten sasa maksimovic,momak kojem je domet najveci dobojska sloga,od mene toliko
Azmire hvala ti za sve i neka ti je sretno sa ekipom Tuzla Citya u evropi na Grbavici :bih:
Pricam o rezultatu i poziciji na tabeli. Vise nego odlicno je izgledalo do decembra, otprilike.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

profesorbaltazar
Kontakt:

Post Postao/la profesorbaltazar » 11 maj 2022, 22:17

Ne mogu sebi doći … strašno … kad razmislim
nek nam nisu pustili seljadija nisam ni mogao tekmu gledati svadjao sam se na tribinama J im AZMIR SVE
Naši kao da su bili iznenadjeni sto ovi igraju .. KO zna u sto su i
vjerovali danas ??? Citam komentare na fejsu ne mogu
vjerovati u veličanje seljacine Azmira htio da upravlja i privatizirajte ono sto smo mi stvarali a on menja dresove
Seljačina dno dna od privatnog života pa nadalje
Hoće ono da upravlja carsijom eee nećeš
OSTACE SLOBODA SAMO TREBA PODRŽATI NAŠE MOMKE
navikla je Tuzla na sveee❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 11 maj 2022, 22:24

Svaka cast profesorbaltazar isto mislim.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 11 maj 2022, 22:27

Čuo sam se sa igračima sve je uredu, sudija nas je zaklao i poslan je po zadatku, nije nam odgovarao put pred utakmicu i gostujući teren a i Sunce nam išlo u oči. Malo su bojkotovali radi plata ovu utakmicu i zato je danas bio drastičan pad u igri, u odnosu na inače. Sve je ok i od narednog kola razvaljujemo
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 11 maj 2022, 22:36

dobio sam info od vice sve ce biti uredu ostajemo u ligi.. Vaš Baho !
sad malo ozbiljnije ako nas Zeljo dobije koji ove sezone jos nema pobjede u gostima nek ispadnemo sami o sebi odlucujemo ne mozemo nikog kriviti za ispadanje a i sarajevo nije nešto u BL ne ocekujem nista nece nam dati da igramo kao što niko dole jos ove sezone nije ni igrao, jest Zrinjski na pocetku sezone kad su ih rastavili na proste faktore pa su se ovi iz saveza malo uozbiljili i rekli ne moze vise tako dokaz o tome je i njihova samo 3 poraza ove sezone.. Azmir nas nije pustio svaka mu cast, Sarajevo nas nece pustiti sigurno nismo ni mi njih prosle sezone što je dobro igrali smo pošteno zasad su rezultati ok ova uprava ne zna da sredjuje utakmice to se dokazalo danas a i liga je poštenija koliko toliko barem se meni cini tako al' vidjet cemo ova zadnja 3 kola hoce li biti cudnih rezultata mislim cudo bi bilo da ne bude.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 11 maj 2022, 22:58

Protiv Borca igramo kuci iduce kolo.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 11 maj 2022, 22:59

hondas je napisao/la:
11 maj 2022, 22:58
Protiv Borca igramo kuci iduce kolo.
da evo sad gledam mislio sam da gostujemo i bolje kuci protiv njih nego u gostima ! Dole ne bi imali šansi ovako ovdje moze se doci do boda ili tri zavisi ko bude sudio i koliko nam se dopusti da igramo oni ce u Evropu koju nisu zasluzili realno nemaju igre dzaba im igraci koje imaju.. ostajemo u ligi !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 11 maj 2022, 23:31

profesorbaltazar je napisao/la:
11 maj 2022, 22:17
nek nam nisu pustili seljadija nisam ni mogao tekmu gledati svadjao sam se na tribinama J im AZMIR SVE
vjerovati u veličanje seljacine Azmira htio da upravlja i privatizirajte ono sto smo mi stvarali a on menja dresove
primjer tuzlanskog carsijanera sa 2 zuba u glavi... ne moze nama niko pomoci kad smo grozna sredina za sve, pogani smo do boga, niko nam ne valja, da dodje sad neko i napravi od slobode tim da igra grupnu fazu europskih takmicenja 4 godine i petu godinu ne izbori osut cemo drvlje i kamenje po njemu, jednostavno ovdje nema napretka nit ce ga kad biti dok ne promijenimo prvo sami sebe
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 12 maj 2022, 02:16

antisisoja1919 je napisao/la:
11 maj 2022, 21:22
Izgleda nismo u opasnosti, jer cim sve nase utakmice ljudi iz uprave isprate sa osmijehom na licu. Ako ispadnemo, pitam se samo kako ce imat obraza proci gradom. Igrace necu uospte da komentarisem, jer ovo je odron mrtvi. Ponasali su se kao da igraju rekreaciju
Sto, bas ce ih neki mrko pogledat ako ispadnemo?
Imamo tu kriticnu masu neku
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 12 maj 2022, 07:18

baboedindzeko09 je napisao/la:
11 maj 2022, 23:31
primjer tuzlanskog carsijanera sa 2 zuba u glavi... ne moze nama niko pomoci kad smo grozna sredina za sve, pogani smo do boga, niko nam ne valja, da dodje sad neko i napravi od slobode tim da igra grupnu fazu europskih takmicenja 4 godine i petu godinu ne izbori osut cemo drvlje i kamenje po njemu, jednostavno ovdje nema napretka nit ce ga kad biti dok ne promijenimo prvo sami sebe
Veze ti nemas, ocito aludiras na onog iz glogove, ne treba nam onakav i na onaj nacin kako on stvara kao nesto nikad, nisi upucen ocito u sve a jos manje u ono sto je radio sa finansijama, sa motivom i sl stvarima, neka njega gore, nicija nije do zore. I gore u svom novom restoranu uplacuje na racun malo iznad minimalca a na ruke ostalo, tako je radio u Slobodi pa nam dodjose mnoge tuzbe
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

KikiM
Kontakt:

Post Postao/la KikiM » 12 maj 2022, 08:05

Engleske timove kupuje ko ima para,radi sa njima šta hoće, a navijači su tu da se raduju rezultatima tuđih para,i njihovog rizika. Chelsea nakon prodaje Abramoviču postade sila,kupio ruski oligarh, jel mu ko **** majku što je iz neke vukojebine u Rusiji?
Slobodu je čovjek iz Amerike uzeo u drugoj ligi Bosne i Hercegovine,vratio navijače ,vjeru u tim,sve, i nije valjao. Zbog čega,što je htjeo livadu sa nezavršenom tribinom ?
Možemo mi pljuvat koga hoćemo, što se mene tiče mogao je travu dilat,al da gledam Slobodu svake godine u evropi.

profesorbaltazar
Kontakt:

Post Postao/la profesorbaltazar » 12 maj 2022, 09:15

crvenocrnitz je napisao/la:
12 maj 2022, 07:18
Veze ti nemas, ocito aludiras na onog iz glogove, ne treba nam onakav i na onaj nacin kako on stvara kao nesto nikad, nisi upucen ocito u sve a jos manje u ono sto je radio sa finansijama, sa motivom i sl stvarima, neka njega gore, nicija nije do zore. I gore u svom novom restoranu uplacuje na racun malo iznad minimalca a na ruke ostalo, tako je radio u Slobodi pa nam dodjose mnoge tuzbe

profesorbaltazar
Kontakt:

Post Postao/la profesorbaltazar » 12 maj 2022, 09:24

12 maj 2022, 09:15
crvenocrnitz je napisao/la:
12 maj 2022, 07:18

baboedindzeko09 klošaru podrinjski sta ti pricas isto si napisao i na fejzbuku...utjeraste kad treba drugo nisam ni ocekivaoo. j ti Azmir seljacina sve sta ti znas sta je radio i planirao u svetinji balavac jedan ....i nas gradonacelnik prodana dusa dao mi da pravi zgrade a ne moze biti osimj sto je u nasem gradu NIKO I NISTA ....PAMTI TUZLA I OPOMINJE ZAPAMTI

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 maj 2022, 09:47

Samo privatni kapital i otjerati SDP poltrone sa Tusnja jer nista dobrog nisu donijeli Slobodi dugi niz godina..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 12 maj 2022, 10:58

nakon sto su se strasti malo smirile ustvari kiksom Rudara protiv Posusja mi smo u boljoj poziciji neg sto smo bili prije ovog kola.
Po nekim racunicama (a te racunice su da Rudar ne kupi Bijeljinu i Trebinje) nama za opstanak su dovoljna i 3 boda.

igramo sa totalno rasterecenim ekipama, kojima ne treba ni za sta i koje su sve spremne prodati utakmicu i od toga 2 igramo kuci. Bolje ne moze biti

i opet svu mobilizaciju rade fukare i bivsi navijaci, rukovodstvo kao da zeli da se ispadne. Upravu je Harry gore, kad god je SDP bio oko Slobode nama je crno bilo.
I kako god zavrsila ova sezona oni moraju ici iz kluba zbog nacina na koji su se odnosili prema istom

ja se sjecam kad je Salih Sabovic rekao na skupstini kluba " ja cu prodat dva stana ali Sloboda nece ispast iz lige" , i Sloboda ne ispade iz lige. Opet imamo gradjevince u klubu, a po novim cijenama dovoljno je da Nino proda pola stana i Sloboda nece ispast iz lige.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 12 maj 2022, 11:13

sda kad bi došla pozlatila bi... :roll:

Klub je gradski, nije privatni i jbg...

ps. Što se tiče prijedora, u igri je 9 bodova a bježimo im 3, imamo isti međ. skor ali i bolju gol razliku... To znači da moraju osvojiti 4 boda više od nas, pa da ispadnemo... 6 bodova nas sigurno ostavlja u ligi, taman da oni osvoje svih 9...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 12 maj 2022, 11:14

ultrasstyle_tz je napisao/la:
12 maj 2022, 10:58
nakon sto su se strasti malo smirile ustvari kiksom Rudara protiv Posusja mi smo u boljoj poziciji neg sto smo bili prije ovog kola.
Po nekim racunicama (a te racunice su da Rudar ne kupi Bijeljinu i Trebinje) nama za opstanak su dovoljna i 3 boda.

igramo sa totalno rasterecenim ekipama, kojima ne treba ni za sta i koje su sve spremne prodati utakmicu i od toga 2 igramo kuci. Bolje ne moze biti

i opet svu mobilizaciju rade fukare i bivsi navijaci, rukovodstvo kao da zeli da se ispadne. Upravu je Harry gore, kad god je SDP bio oko Slobode nama je crno bilo.
I kako god zavrsila ova sezona oni moraju ici iz kluba zbog nacina na koji su se odnosili prema istom

ja se sjecam kad je Salih Sabovic rekao na skupstini kluba " ja cu prodat dva stana ali Sloboda nece ispast iz lige" , i Sloboda ne ispade iz lige. Opet imamo gradjevince u klubu, a po novim cijenama dovoljno je da Nino proda pola stana i Sloboda nece ispast iz lige.
Vjeruj da jutros o tome razmisljam, Nino proda stan od 50-60kv i pokuca na vrata prvo Sarajevu, pa onda i Zelji..
Mada kad bolje razmislim, sta to oni gube ako ispadnemo iz lige, nista, nit ce imat neki problem u gradu nit ce imat moralnu odgovornost, jer jedino kome oni odgovaraju je Jasmin Imamovic a njemu je samo bitno da ima firme preko kojih moze izvlacit pare i zaposlit svoje glasacko tijelo, njemu ne igra ulogu jel to FK, OKK, RK, parking, vodovod, panonika i na desetine drugih manjih firmica koje su na budzetu grada
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.