FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Skojevska
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Skojevska » 11 maj 2022, 18:13

Bravo Devedzic.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 11 maj 2022, 18:13

Skinite dresove smradovi
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

desperados
Kontakt:

Post Postao/la desperados » 11 maj 2022, 18:17

Maksimovic nas kapitenski izjebe svaku utakmicu

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 11 maj 2022, 18:33

Vidi se taj potencijal, samo im treba plate jos vece dati pa da ga ispolje
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 maj 2022, 18:44

Sasvim očekivan rezultat,ko se nadao pobjedi taj je debelo naograjisao.. padose sve teorije od jucer i danas u vezi meca..

Ako ispadnu bice kriv savez,Husic,SNSD lobi itd :kafa:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 11 maj 2022, 18:49

Boga mi u trenutnoj situaciji padamo na deveto mjesto.Imat cemo isto bodova ko Leotar,a bjezat cemo Rudaru samo 3 boda.Sve u svemu,mrka kapa gledajuci nas raspored do kraja
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 11 maj 2022, 18:54

harry_90 je napisao/la:
11 maj 2022, 18:44
Sasvim očekivan rezultat,ko se nadao pobjedi taj je debelo naograjisao.. padose sve teorije od jucer i danas u vezi meca..

Ako ispadnu bice kriv savez,Husic,SNSD lobi itd :kafa:
Sami smo sebi krivi niko od tih nabrojanih.
Sloboda ili ništa.

- TREBA NAĆ' INVESTITORA

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 11 maj 2022, 18:55

Madal je napisao/la:
09 maj 2022, 08:04
crvenocrnitz je napisao/la:
09 maj 2022, 07:57
Madal je napisao/la:
08 maj 2022, 20:07
Najbolji trener juniora u BiH sto je dokazao iz sezone u sezonu. Treba dobiti adekvatnu sansu, a ne sa ovim balvanima, prije nego ga osudimo na propast. A itekako je zaslužio da dobije tu sansu.
Ti treniranje juniora i prvog tima poredis, jesi li ozbiljan? Btw sta on osvoji sa juniorima?
Sutra bude neki igrac u juniorima dobar hocemo li mu dati sansu u prvom timu i "porediti juniore i prvi tim" ili mu reci ko te je.be to su samo juniori?
A za titule si presmijesan, mladje selekcije svakako nisu napravljene da ganjas titule. U vrhu smo bili konstantno s njim.
Cuj nisu napravljene za titule, ne prosipaj se vise. Tu se stice pobjednicki mentalitet, uostalom sto se igra za bodove, zasto je napravljena Lp za juniore? Karanfile da prodaju sigurno
Zadnja izmjena: crvenocrnitz, dana/u 11 maj 2022, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

desperados
Kontakt:

Post Postao/la desperados » 11 maj 2022, 19:00

Zreli za cvajte nema sta

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 11 maj 2022, 19:01

Neka su nas rasuli, sva sreca pa nije bilo pustanja, a treba ih opet pustiti da se sepure u svojim smrdljivim dresovima, da nam se smiju svojim izbacenim dalton vilicama, neka, bili smo merhametli u ratu prema njima, treba ih i sad maziti, davati im hranu, odjecu i obucu i tople sobe i pitati treba li i guzice
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 11 maj 2022, 19:12

Ako ispadnu nece biti nezasluzeno, a ako opstanu opet je zasluzeno jer su prvi dio sezone igrali odlicno i odatle ovolika prednost u odnosu na konkurenciju za ispadanje, da i nakon ovoliko poraza nisi zakovan na dno. ❤️
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

admirrx
Kontakt:

Post Postao/la admirrx » 11 maj 2022, 19:19

Beduin je napisao/la:
11 maj 2022, 19:12
Ako ispadnu nece biti nezasluzeno, a ako opstanu opet je zasluzeno jer su prvi dio sezone igrali odlicno i odatle ovolika prednost u odnosu na konkurenciju za ispadanje, da i nakon ovoliko poraza nisi zakovan na dno. ❤️
Sloboda igrala odlicno?Realno,al realno nismo mi igrali odlicno,to su radili Zrinjski,Sloga i na mahove Rudar koji je opasan u napadu.
Nama se potrefilo to da u pocetku igramo protiv
Leotara-koji nije trebao bit u PL(sad su druga dimenzija za nas)
Radnika-koji je trebao ispast,svi znamo zasto nije
Rudara-koji je okupljao ekipicu tad
i onda na kraju smo imali srece u vrapcicima protiv Veleza i Kacavende
Sve u svemu mislim da je ovo jedna nasa "standardna"sezona gdje nikakav kvalitet pokazali nismo,vec smo samo srece imali,ovo sad je realno stanje tj da ova ekipa ni za kite nije.
Lose se i postupilo i sa dovodjem tri igraca
Eric-golmana rezervnog je mogao glumit i Mehic,ovaj samo zna yebavat prsesu sestru i tjt,sa nje ne silazi
dragutinovic-cetnik raspali koji slavi 9 januar
Hadzic-njega po najmanje krivim,al realno promasaj 0 asistencija i 0 golova
i na kraju kapiten sasa maksimovic,momak kojem je domet najveci dobojska sloga,od mene toliko
Azmire hvala ti za sve i neka ti je sretno sa ekipom Tuzla Citya u evropi na Grbavici :bih:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 11 maj 2022, 19:30

ZELJKOVIC VICO !!! :bih:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 11 maj 2022, 19:35

Neka, neka j*bavali su Zizovica, dok je on bio tu mi nismo ovako glat gubili, bilo nas je tesko i dobit i prema njemu je licno ucinjenja nepravda, toliko
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 maj 2022, 19:45

Previse se vjerovalo gradonačelniku.. samo privatni kapital moze klub spasiti,ovo je cisto prezivljavanje iz godine u godinu..

Svaki klub gleda da zavrsi u vrhu,samo kod nas pravi se sastav da se ne ispadne iz lige :puke:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 11 maj 2022, 20:16

ultrasstyle_tz je napisao/la:
11 maj 2022, 19:30
Šta sad to treba da znači?
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 11 maj 2022, 20:35

Sky9 je napisao/la:
11 maj 2022, 20:16
pa jedini koji nas moze ostaviti u ligi. Nije pogurao Rudara danas, a mogli su. Nisu nas osakatili kartonima pred Borac, a mogli su. Ako nam oni ne dadnu 3 boda za vikend nek nam je bog na pomoci.

inace danas katastrofa u svakom segmentu, od pripreme do vodjenja utakmice. U pripremi su svi zakazali, od skautiranja protivnika gdje ti stavis najsporije igrace da dupliraju na Tomasevicu i Nukicu pa tako odmah primis go, gdje umjesto da se odradi propaganda, da se momcima pruzi podrska klub se ponasao kad da se danas igra prijateljska sa Bukinjem a ne utakmica koja nam moze odrediti sudbinu.
Pa onda vadis Karisika koji je drzao sve u zadnjoj liniji, ostavljas Jusica koji danas nije dosao na utakmicu . Kad sam to vidio rekao sam tek sad je raspad. Puhalo je na sve strane i on vadi covjeka koji je iole nesto zatvarao, Keni izgorio kraj katastrofalnog Juse. Govor tijela nasih igraca isto kao da im je neko rekao da Sloga nece igrat pa se iznenadili kad su ih ovi napali.

ne znam, nek su nam Vico i bog na pomoci. Mi nikog ne mozemo pobijediti, mozemo se samo uzdati da se neko smiluje na nas. A apsolutno sve nam ide na ruku. Igramo sa ekipama kojim nista ne treba

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 11 maj 2022, 20:42

11 maj 2022, 20:35
Sky9 je napisao/la:
11 maj 2022, 20:16
pa jedini koji nas moze ostaviti u ligi. Nije pogurao Rudara danas, a mogli su. Nisu nas osakatili kartonima pred Borac, a mogli su. Ako nam oni ne dadnu 3 boda za vikend nek nam je bog na pomoci.

inace danas katastrofa u svakom segmentu, od pripreme do vodjenja utakmice. U pripremi su svi zakazali, od skautiranja protivnika gdje ti stavis najsporije igrace da dupliraju na Tomasevicu i Nukicu pa tako odmah primis go, gdje umjesto da se odradi propaganda, da se momcima pruzi podrska klub se ponasao kad da se danas igra prijateljska sa Bukinjem a ne utakmica koja nam moze odrediti sudbinu.
Pa onda vadis Karisika koji je drzao sve u zadnjoj liniji, ostavljas Jusica koji danas nije dosao na utakmicu . Kad sam to vidio rekao sam tek sad je raspad. Puhalo je na sve strane i on vadi covjeka koji je iole nesto zatvarao, Keni izgorio kraj katastrofalnog Juse. Govor tijela nasih igraca isto kao da im je neko rekao da Sloga nece igrat pa se iznenadili kad su ih ovi napali.

ne znam, nek su nam Vico i bog na pomoci. Mi nikog ne mozemo pobijediti, mozemo se samo uzdati da se neko smiluje na nas. A apsolutno sve nam ide na ruku. Igramo sa ekipama kojim nista ne treba
Kako mozes krivit Jusica za katastrofalnu gresku Kenina, dijete je panjina teska jbt.
Sloboda ili ništa.

- TREBA NAĆ' INVESTITORA

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 11 maj 2022, 20:44

ma danas obojica ne zna se ko je gori, Keni je ispao smijesan kod gola Krpica, a Jusic je osim autogola jos ispao najmanje 5 puta, sto podletio pod loptu za cistu sansu, sto okrenut ko dijete, sto direktno pogrijesio.

poenta je vadis stopera i vadis najboljeg od 3

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 11 maj 2022, 20:59

Tacno smrdi ko one godine kad smo ispali, opet dolazi Borac...
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.