Nista vise bodova ne bi skupio ove sezone od ove dvojice.SedrenikHz je napisao/la: ↑11 maj 2022, 09:57Kakav je ono majstor od trenera i gospodin.obrijanopile je napisao/la: ↑11 maj 2022, 09:47Ja bih vratio Vinka. Tek sad izlaze informacije zbog čega je otišao, a bile su priče da je prodavao utakmice. Vinko, zna koji su igraci buntovnici, poznaje većinu igrača, a zna i ligu.
Vinko, povedi nas ponovo!
Vrati ga Ismiree i daj mu sve ovlasti![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Najbolje ne tražiti trenera nikako, neka navijači određuju sastav i taktiku. I onako nam neće biti duže od 6 mjeseci. I ovi što pominju Vinka, čovjek je preveliki gospodin da bi došao da mu neko psuje sa tribine. Mahala je uništila klub i ovo se teško može popraviti. Zrinjski će još dugo biti ispred sarajevskog fudbala, zato što su i štrumfovi isti kao i mi.
Otisao Vaso...tacno se pitam ko ce biti kriv i kome sad yebavati majku ako ne osvojimo Kup 

I ja bih volio da se pruzi sansa Admiru Hasancicu
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Evo i da uzmemo kup, opet u junu moraš imati novog trenera, Klop da dodje s ovom ekipom moze proci jedno predklolo i onda je kraj, a moraš i renovirati totalno ekipu a za to sve treba vrijeme i novac. krece ti u augustu prvenstvo, izgubi Klopp dvije utakmice i mi bi ga tjerali, rekli bi ovaj pojma nema ispao u europi odma gubi u ligi, tjeraj ga u pm. I tako svaki 6 mjeseci novi planovi, novi trener, nova strategija
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 11 maj 2022, 10:20, ukupno mijenjano 1 put.
- PapirnaMarka
- Kontakt:
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Samo mi je malo glupo sto ne ignorise publiku kad bi kod nas slusao sta mu sve psuju i pjevaju krenuo bi na istok da se bije. Ja bi ga iskreno doveo prije svakog drugog ali mislim da ne bi htio sad preuzeti ekipu vec samo na ljeto.
Ne treba se komešati, nece Aleksandar nidje.
Kako saznaje "Avaz", u toku su razgovori s Uščuplićem, koji bi trebao voditi današnji popodnevni trening.
Također, predsjednik Ismir Mirvić nedavno je obavio razgovore s bivšim fudbalerom bordo tima Vuletom Trivunovićem, a u konkurenciji je i Mirza Varešanović.
Nadam se da je ovo sam guranje medija. ako bude jedan od ova 2 nas trener ja necu vise gledati utakmice.
Također, predsjednik Ismir Mirvić nedavno je obavio razgovore s bivšim fudbalerom bordo tima Vuletom Trivunovićem, a u konkurenciji je i Mirza Varešanović.
Nadam se da je ovo sam guranje medija. ako bude jedan od ova 2 nas trener ja necu vise gledati utakmice.
Ja sam za Dudića, ugovor na 2+2 godine. Olimpijski ciklus, odriješiti mu ruke neka radi sve što zna i umije. Poznaje ligu, raja ga vole uglavnom, veliki motivator. A Kup neka vodi ko hoće, jednu utakmicu može odraditi bilo ko...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Goran Šumar ima provjerene informacije jer je haver sa Bordo Prijateljima, tako da sigurno ovdje ima i malo istine, ali vidjet ćemo na kraju. Nikad se ne zna kakva će biti odluka nakon dogovora sa Kepčijom, Redžepagićem, mahalom, hordama itd.Zukanovic je napisao/la: ↑11 maj 2022, 10:28Kako saznaje "Avaz", u toku su razgovori s Uščuplićem, koji bi trebao voditi današnji popodnevni trening.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Ma koga je sve doveo Mirvic u klub ne mi cudilo i Mirzu da stavi za treneraPapirnaMarka je napisao/la: ↑11 maj 2022, 10:32Goran Šumar ima provjerene informacije jer je haver sa Bordo Prijateljima, tako da sigurno ovdje ima i malo istine, ali vidjet ćemo na kraju. Nikad se ne zna kakva će biti odluka nakon dogovora sa Kepčijom, Redžepagićem, mahalom, hordama itd.Zukanovic je napisao/la: ↑11 maj 2022, 10:28Kako saznaje "Avaz", u toku su razgovori s Uščuplićem, koji bi trebao voditi današnji popodnevni trening.
-
- Kontakt:
Ogroman problem leži u boldiranoj rečenici. Prevelike ovlasti za Ismira, a s druge strane premale za nekog iz sportskog sektora koji ima znanje. Mirvić može biti na tim razgovorima, ali jedino u svojstvu pasivnog slušaoca.Zukanovic je napisao/la: ↑11 maj 2022, 10:28Kako saznaje "Avaz", u toku su razgovori s Uščuplićem, koji bi trebao voditi današnji popodnevni trening.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Mirzu sto dalje od kluba. Vule moze samo kao pomocni. Dosta je vise eksperimentisanja sa trenerimaZukanovic je napisao/la: ↑11 maj 2022, 10:28Kako saznaje "Avaz", u toku su razgovori s Uščuplićem, koji bi trebao voditi današnji popodnevni trening.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Pa kepcija je doveo vasoskog i eto los je bio, uostalom vjv skupa pregovaraju mirvic i kepcija sa novim trenerom/igracem. A mirza nece biti trener jer zadnjih 7 godina ga najavljuju.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑11 maj 2022, 10:37Ogroman problem leži u boldiranoj rečenici. Prevelike ovlasti za Ismira, a s druge strane premale za nekog iz sportskog sektora koji ima znanje. Mirvić može biti na tim razgovorima, ali jedino u svojstvu pasivnog slušaoca.Zukanovic je napisao/la: ↑11 maj 2022, 10:28Kako saznaje "Avaz", u toku su razgovori s Uščuplićem, koji bi trebao voditi današnji popodnevni trening.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Za jednog biznismena i milionera, Ismir je nevjerovatno naivan. Provjereno znam i fakat nije šuplja da mu je Ajla rekla da naš Instagram treba imati milion pratitelja i da će to ostvariti u narednom periodu - ne pretjerujem, fakat je rečeno 1 milion. Također, Potura se, između ostalog, vratila u klub tako što je rekla da SFK ima veće prilive iz sponzorskih ugovora od FK Sarajevo i da ona godišnje može donijeti iznos 5 puta veći nego što je prethodnih godina bio u klubu, kao i da će klub imati preko 10.000 članova (ne bi ni do 3 hiljade nagurala da nije akcije kona bilo, tad smo se i mi aktivirali, a opet je podaleko od 10 hiljada). Šta će mu tek trenerski kvazistručnjaci prosuti Bog zna.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑11 maj 2022, 10:37Ogroman problem leži u boldiranoj rečenici. Prevelike ovlasti za Ismira, a s druge strane premale za nekog iz sportskog sektora koji ima znanje. Mirvić može biti na tim razgovorima, ali jedino u svojstvu pasivnog slušaoca.Zukanovic je napisao/la: ↑11 maj 2022, 10:28Kako saznaje "Avaz", u toku su razgovori s Uščuplićem, koji bi trebao voditi današnji popodnevni trening.
vjerujem da je istina. Uzimaju mu pare kako ko stigne. Kerovi nanusili novac i sad su svi oko njega .PapirnaMarka je napisao/la: ↑11 maj 2022, 10:52Za jednog biznismena i milionera, Ismir je nevjerovatno naivan. Provjereno znam i fakat nije šuplja da mu je Ajla rekla da naš Instagram treba imati milion pratitelja i da će to ostvariti u narednom periodu - ne pretjerujem, fakat je rečeno 1 milion. Također, Potura se, između ostalog, vratila u klub tako što je rekla da SFK ima veće prilive iz sponzorskih ugovora od FK Sarajevo i da ona godišnje može donijeti iznos 5 puta veći nego što je prethodnih godina bio u klubu, kao i da će klub imati preko 10.000 članova (ne bi ni do 3 hiljade nagurala da nije akcije kona bilo, tad smo se i mi aktivirali, a opet je podaleko od 10 hiljada). Šta će mu tek trenerski kvazistručnjaci prosuti Bog zna.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑11 maj 2022, 10:37Ogroman problem leži u boldiranoj rečenici. Prevelike ovlasti za Ismira, a s druge strane premale za nekog iz sportskog sektora koji ima znanje. Mirvić može biti na tim razgovorima, ali jedino u svojstvu pasivnog slušaoca.Zukanovic je napisao/la: ↑11 maj 2022, 10:28Kako saznaje "Avaz", u toku su razgovori s Uščuplićem, koji bi trebao voditi današnji popodnevni trening.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Povedi nas Vuleeee

taj Vule ne trenira nikog sigurno 3 godine . Taman da se uci kod nas
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Zato smo od naučenih, preučenih, pre i nevalifikovanih ono baš imali koristi.
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, Google Adsense [Bot], nedimmmm1337, riki46 i 39 gostiju.