Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
+100000obrijanopile je napisao/la: ↑11 maj 2022, 06:16Kako drug da ti izjavi da ima optrukcije u ekipi? Kako da izadje i navede imena, kada predsjednik kluba iliti vlasnik kluba poslije suspenzije Krste napise post kako "niko ne može zavaditi klub i KrstA". Je li to podrška treneru? Je li to posao predsjednika? To mi vise izgleda kao uvlačenje Ismira u dupe navijacima, a to je zadnje sto on treba raditi. Klub mora poštovati navijače, sarađivati s njima, imati neke sastanke u vezi njihovih potreba i tu se priča završava, a slušati tribinu i donositi neke poteze koji su striktno sportske prirode, e, to nikako.MaroonBjelave je napisao/la: ↑11 maj 2022, 01:19Moj prethodni post nije napisan iz zle krvi, halali u svakom slučaju. E sad, večeras je gospodski podnio ostavku, je li tako? Isto tako, mogao je prethodnih dana, mjeseci izjaviti; imam bojkot, destrukciju od strane tih i tih igrača, meni takvi ne trebaju koji smatraju da su iznad kako mene, tako i kluba, poselamiti se i otići. Dakle gospodski kao što je i večeras to uradio.
E što to nije uradio, jer nije na baušteli, pa da nakuplja satnicu ne bi li dobio više para, slažeš li se?
Meni je to samo pokazatelj da Mirvic ne zna svoj posao, koliko god nekoga ovo bolilo. Ne zna!
Mi tražimo trenera koji ima viziju, koji će napraviti iskorak, koji će gurati mlade i onda ti dodje Ismir i kaze Krste je veći od trenera i kluba... Je li to podrška klubu, treneru ili klasično uvlačenje u dupe. Jer je par forumasa ili navijača sa tribina pisali, vristalo Krste je "legenda" kluba.
Zato ćemo mi uvijek biti osrednji klub, koji se busa u prsa da je gigant i da ćemo, kao Del Boy i Rodney kada kažu "da ce iduce godine u ovo doba biti milioneri", biti iduce godine najbolji na Balkanu. Mi nismo najbolji u BiH, a da budemo najbolji na Balkanu. Populisticki, nesmotreno, da ne kažem idiotski i glupo, igranje sa necijom inteligencijom.
Kako se vodi klub na brdovitom Balkanu odete u Međugorje i pitate doktora za to, mada je mene strah da je doktor Mamic to vec primjenio u Zrnskom.
Zao mi je, ali nije Mirvic za ovaj posao...
navijaci se nista ne pitajuobrijanopile je napisao/la: ↑11 maj 2022, 06:16Klub mora poštovati navijače, sarađivati s njima, imati neke sastanke u vezi njihovih potreba i tu se priča završava,
Treba se za kup spremati. Yebo njih, njima je bod vrh.mma_hz je napisao/la: ↑11 maj 2022, 08:26Ajde navedite mi osim tog slucajnog gola sansu Zelje?
A mi smo imali pored gola jos 4 odlicne sanse.Oni se osim 15 tak minuta drugog poluvremena sastali s loptom..Ovaj horsas Mulalic prica o nekom dobijanju utakmice da je duze trajala a od 80te minute samo nabijali lopte i valjali se po terenu.
Bravo, +1mma_hz je napisao/la: ↑11 maj 2022, 08:26Ajde navedite mi osim tog slucajnog gola sansu Zelje?
A mi smo imali pored gola jos 4 odlicne sanse.Oni se osim 15 tak minuta drugog poluvremena nisu sastali s loptom..Ovaj horsas Mulalic prica o nekom dobijanju utakmice da je duze trajala a od 80te minute samo nabijali lopte i valjali se po terenu.
Mislim da je upravu Vasoski sa bakljadama,nas su najvise poremetile.
Mujakic odigrao vrhunsku utakmicu.
Sto je najgore poslije ovakvog gorkog rezultata nemas ti puno sta kojem igracu prigovoriti osim Dupovcu.
A ne znam brate eto Ajle ima 3 milje pocetnu platu neka skonta sta ce.Shategabri je napisao/la: ↑11 maj 2022, 08:28Treba se za kup spremati. Yebo njih, njima je bod vrh.mma_hz je napisao/la: ↑11 maj 2022, 08:26Ajde navedite mi osim tog slucajnog gola sansu Zelje?
A mi smo imali pored gola jos 4 odlicne sanse.Oni se osim 15 tak minuta drugog poluvremena sastali s loptom..Ovaj horsas Mulalic prica o nekom dobijanju utakmice da je duze trajala a od 80te minute samo nabijali lopte i valjali se po terenu.
Ko će voditi? Dženo vatrogasac?
Ako će nam ona skontati onda smo nayebali.mma_hz je napisao/la: ↑11 maj 2022, 08:32A ne znam brate eto Ajle ima 3 milje pocetnu platu neka skonta sta ce.Shategabri je napisao/la: ↑11 maj 2022, 08:28Treba se za kup spremati. Yebo njih, njima je bod vrh.mma_hz je napisao/la: ↑11 maj 2022, 08:26Ajde navedite mi osim tog slucajnog gola sansu Zelje?
kakve 3 milje. To zaradi do 10-tog u mjesecumma_hz je napisao/la: ↑11 maj 2022, 08:32A ne znam brate eto Ajle ima 3 milje pocetnu platu neka skonta sta ce.Shategabri je napisao/la: ↑11 maj 2022, 08:28Treba se za kup spremati. Yebo njih, njima je bod vrh.mma_hz je napisao/la: ↑11 maj 2022, 08:26Ajde navedite mi osim tog slucajnog gola sansu Zelje?
I to sto kazes.To joj je bonus sto je smislila ovo za paket ulaznica Radnik i Zeljo.FCUM je napisao/la: ↑11 maj 2022, 08:38kakve 3 milje. To zaradi do 10-tog u mjesecumma_hz je napisao/la: ↑11 maj 2022, 08:32A ne znam brate eto Ajle ima 3 milje pocetnu platu neka skonta sta ce.Shategabri je napisao/la: ↑11 maj 2022, 08:28
Treba se za kup spremati. Yebo njih, njima je bod vrh.
Fali još jedan X
Za Dupovca sam ja Bekenbauer.Lucas je napisao/la: ↑11 maj 2022, 08:48Kad se samo sjetim ismijavanja i tjeranja Lazića, čovjeka su invalidom ovdje nazivali.Po hiljaditi put dokazao da je za Dupovca Franz Beckenbauer, a samo je šutio i radio, pravi primjer profesionalca.A i kod Sablića jesenas, na nekih 50 % spreme i forme je bio sasvim ok.
Haj dalje sta fali Guardioli, Kloppu, Enriqueu, Ancelottiju?
Vjerujem da se jedina prijavila na tu poziciju ili je imala najbolji CV. To sam prvi dan rekao, iskreno mislim da Mirvić ima najbolje namjere ali je nov u ovoj branši i mislim da je bukvalno svaka osoba koja se sad nešto pita u klubu pogrešna.FCUM je napisao/la: ↑11 maj 2022, 08:51Mirvicu hvala sto ulaze u Sarajevo i daje ogromne novce . Ali otkud njemu Ajla ? KO je njemu to preporucio ? Instagramusa koja je propali menadzer, zbog kojih je digla cijene karata,FB i instagram profil ko da dijete od 10 godina vodi ? Ima li ko njemu da to kaze i da ga uputi.Mi cemo uspjeti sa Mirvicem samo kada on postavi normalne ljude oko sebe, od direktora ,SD do trenera. Navijaci koji tjeraju Mirvica su osobe koje ne zele dobrobit Sarajevu