MaroonBjelave je napisao/la: ↑11 maj 2022, 01:19
mensur55 je napisao/la: ↑11 maj 2022, 01:08
MaroonBjelave je napisao/la: ↑11 maj 2022, 00:59
Buraz, ostavka i otkaz nisu isto.
Lapsus calami.
Ostavka koja je rezirana od pojedinih igrača i da nije ostavka bio bi otkaz na kraju sezone, jer kup s Vasoskim ne bi osvojili nikad.
Moj prethodni post nije napisan iz zle krvi, halali u svakom slučaju. E sad, večeras je gospodski podnio ostavku, je li tako? Isto tako, mogao je prethodnih dana, mjeseci izjaviti; imam bojkot, destrukciju od strane tih i tih igrača, meni takvi ne trebaju koji smatraju da su iznad kako mene, tako i kluba, poselamiti se i otići. Dakle gospodski kao što je i večeras to uradio.
E što to nije uradio, jer nije na baušteli, pa da nakuplja satnicu ne bi li dobio više para, slažeš li se?
Kako drug da ti izjavi da ima optrukcije u ekipi? Kako da izadje i navede imena, kada predsjednik kluba iliti vlasnik kluba poslije suspenzije Krste napise post kako "niko ne može zavaditi klub i KrstA". Je li to podrška treneru? Je li to posao predsjednika? To mi vise izgleda kao uvlačenje Ismira u dupe navijacima, a to je zadnje sto on treba raditi. Klub mora poštovati navijače, sarađivati s njima, imati neke sastanke u vezi njihovih potreba i tu se priča završava, a slušati tribinu i donositi neke poteze koji su striktno sportske prirode, e, to nikako.
Meni je to samo pokazatelj da Mirvic ne zna svoj posao, koliko god nekoga ovo bolilo. Ne zna!
Mi tražimo trenera koji ima viziju, koji će napraviti iskorak, koji će gurati mlade i onda ti dodje Ismir i kaze Krste je veći od trenera i kluba... Je li to podrška klubu, treneru ili klasično uvlačenje u dupe. Jer je par forumasa ili navijača sa tribina pisali, vristalo Krste je "legenda" kluba.
Zato ćemo mi uvijek biti osrednji klub, koji se busa u prsa da je gigant i da ćemo, kao Del Boy i Rodney kada kažu "da ce iduce godine u ovo doba biti milioneri", biti iduce godine najbolji na Balkanu. Mi nismo najbolji u BiH, a da budemo najbolji na Balkanu. Populisticki, nesmotreno, da ne kažem idiotski i glupo, igranje sa necijom inteligencijom.
Kako se vodi klub na brdovitom Balkanu odete u Međugorje i pitate doktora za to, mada je mene strah da je doktor Mamic to vec primjenio u Zrnskom.
Zao mi je, ali nije Mirvic za ovaj posao...