FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovakvim k..tonima ne treba insan kakav je Ismir, ne zasluzujemo ga. Svi pametni, napravili milione pa da ga savjetuju kako i sta. Kad ce biti jasno da lik moze sutra da ugasi sve kao sto je skoro moglo biti. A to sto neko nema strpljenja sto hoce preko noci da promijeni 20 igraca za drugih 20 je njegov problem. Eto vi strucnjaci imate viziju, on nista ne zna. U sve se razumijete, niko ne valja. Vodili ste izgleda goleme klubove, bili sportski direktori, marketinski magovi pa sad vazite kako treba i ne treba. A da nam je clanska 30 da nesto poguramo, kukali bi na sav glas. Pravi kitari, **** ti nas.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Mislim da ce se tek poslije finala i opcenito na kraju sezone krenuti ozbiljno razmisljati o novom treneru, a do tada vjerovatno Dzeno
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Sve tjerajte osim Mirvica ako vam nije želja da igramo ko čelik
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Jaro mojbordobijeli je napisao/la: ↑11 maj 2022, 00:09Ancelotti kad bi došao rekli bi jojj žabara niko ga nece, sad nam došao penzioner s 63 godine lovu uzimati.
Sarajevo, kao grad je poznato da u njemu nema zvijezda, već postoji ona dugogodišnja "ma 'ta će on" E sad, imaš ljude tipa Dino Merlin kojem puca qurac za takvim pričama i čovjek fino pokaže na punim stadionima, rasprodanim koncertnim dvoranama, arenama po nekoliko puta zaredom ko je babo. E sad, što ti ja sve ovo pišem. Dođe nam trener mimo prostora BIH kojeg bi trebao boliti qurac za mahalom, jer nema tog našeg mentosa i iskomponova jednu izjavu kako će dati priliku mladim igračima. Pa smo vidjeli tu priliku nad prilikama gdje pored gubavog Hebiba komotno možeš dati minute i "teti razapetoj" sa Skenderije a kamoli djeci iz naše akademije, zar ne?
Da zaključimo, Dino Merlin ostade dosljedan onom što radi i tu je gdje jeste a Vasoski? Zna li neko gdje je sad?
Jedini dobar potez Vasoja od dolaska je ova ostavka. Yebo te vise Hebib i Dupovac, opet nam izbise pobjedu i opet mu igraju. Nula velika je njegov rad u FKS.
Vise gala vecera i ubleharenja imamo nego dobrih tekmi otkako je dosao Mirvic da izvrsi samopromociju. U tome je uspio, cijela drzava zna ko je on i sta. Sto se tice kluba, tu je svaki potez bio katastrofa, Sabrina bi bila ponosna na ovo kako se radi u klubu. Samo harci Ajla, i ti a i sve ostale qrvice u klubu, svakako je sad ovo vase sve, libo vas, igrajte se s klubom, brukajte. Posjeta vam sve govori, ona ne laze, ovo je sjena onog sto smo bili...
Do finala kupa, pozz...
Vise gala vecera i ubleharenja imamo nego dobrih tekmi otkako je dosao Mirvic da izvrsi samopromociju. U tome je uspio, cijela drzava zna ko je on i sta. Sto se tice kluba, tu je svaki potez bio katastrofa, Sabrina bi bila ponosna na ovo kako se radi u klubu. Samo harci Ajla, i ti a i sve ostale qrvice u klubu, svakako je sad ovo vase sve, libo vas, igrajte se s klubom, brukajte. Posjeta vam sve govori, ona ne laze, ovo je sjena onog sto smo bili...
Do finala kupa, pozz...
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 11 maj 2022, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- napoleon72
- Kontakt:
Ma na papiru ova ekipa nije toliko ocajna, samo sto imamo par truhlih jabuka od kojih su i ostali igraci istruhli. Prema nekoj hijerarhiji, to izgleda ovako:
Strasan/odlican/napucan CV imaju Kapic, Catakovic, Suljic, Avramovski, Mujakic, Lazic, Oremus, Ahmetovic. Od nabrojanih treba dobro razdrmat Kapica, donekle Hamzu i Suljica, Oremus i Merso su u godinama, Oremus i nije bas ucestvovao u sramotama ove sezone, pa bi ga se svakako trebalo kutarisat. Mersi kupit cvijece, dat dres i mirovina. Lazic i Mujakic su dobri u zadnjih par tekmi.
Fin potencijal imaju Trako, dva Ramica, Dizdarevic, plus ona djeca sto ubise sve pred sobom al sigurno ih necemo vidjet u prvom timu zadugo. Prvu cetvoricu moramo ubacit u prvu postavu.
Solidni PL igraci su Sabanovic, Djokanovic, Varesanovic. Ako mozemo prodat, odlicno, ako ne mogu pomoc s klupe, nit su skart nit su neki nosioci i doktori fudbala.
Eh smece i trulez su redom: Dupovac, Hebibovic, Velkoski, Palic, Bagaric, Cmiljanic (ne toliko los koliko staklen i baksuzan), Kanuric (jedan poraz i ispadanje u Evropi, dosta nas je kostao), Secerovic. Sve nabrojane treba s noge na nogu iz kluba sto prije. Bez ovih dole 6-7 i trenera koji bi izvukao najbolje iz svakog igraca plus imao neku ideju, ova gore ekipa stvarno nije losa. Ne mozes skupit u ofanzivnu liniju Avramovskog, Suljica, Catakovica i jos iza Kapica i reci da su losi igraci i da je losa ekipa. Pa Osim je nama sa tri znalca i sedam pokemona koji smetaju po terenu osmicu utrpao i puhao za vrat za titulu. Na ovu gore ekipu dovest samo tri dobra pojacanja, u svakoj liniji po jedno, ostalo ubacit iz akademije i dovest trenera koji ce izvuc 100% iz svakog, nek to bude i Cala ako treba, i za pocetak mozes nesta ocekivat. Poslije sklapat i gradit ekipu za nekog pravog trenera koji ce dobit u ruke skup profesionalaca i onda pokazat sta zna.
Strasan/odlican/napucan CV imaju Kapic, Catakovic, Suljic, Avramovski, Mujakic, Lazic, Oremus, Ahmetovic. Od nabrojanih treba dobro razdrmat Kapica, donekle Hamzu i Suljica, Oremus i Merso su u godinama, Oremus i nije bas ucestvovao u sramotama ove sezone, pa bi ga se svakako trebalo kutarisat. Mersi kupit cvijece, dat dres i mirovina. Lazic i Mujakic su dobri u zadnjih par tekmi.
Fin potencijal imaju Trako, dva Ramica, Dizdarevic, plus ona djeca sto ubise sve pred sobom al sigurno ih necemo vidjet u prvom timu zadugo. Prvu cetvoricu moramo ubacit u prvu postavu.
Solidni PL igraci su Sabanovic, Djokanovic, Varesanovic. Ako mozemo prodat, odlicno, ako ne mogu pomoc s klupe, nit su skart nit su neki nosioci i doktori fudbala.
Eh smece i trulez su redom: Dupovac, Hebibovic, Velkoski, Palic, Bagaric, Cmiljanic (ne toliko los koliko staklen i baksuzan), Kanuric (jedan poraz i ispadanje u Evropi, dosta nas je kostao), Secerovic. Sve nabrojane treba s noge na nogu iz kluba sto prije. Bez ovih dole 6-7 i trenera koji bi izvukao najbolje iz svakog igraca plus imao neku ideju, ova gore ekipa stvarno nije losa. Ne mozes skupit u ofanzivnu liniju Avramovskog, Suljica, Catakovica i jos iza Kapica i reci da su losi igraci i da je losa ekipa. Pa Osim je nama sa tri znalca i sedam pokemona koji smetaju po terenu osmicu utrpao i puhao za vrat za titulu. Na ovu gore ekipu dovest samo tri dobra pojacanja, u svakoj liniji po jedno, ostalo ubacit iz akademije i dovest trenera koji ce izvuc 100% iz svakog, nek to bude i Cala ako treba, i za pocetak mozes nesta ocekivat. Poslije sklapat i gradit ekipu za nekog pravog trenera koji ce dobit u ruke skup profesionalaca i onda pokazat sta zna.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ja stvarno sumnjam u Mirvicevo bogastvo i znanje vodjenja nekog businessa vise mi izgleda kao investitor u nekretnine kupovanje neki stocks dionica al covjek stvarno nezna vodit firmu klub..
Ovo sam htio napisat prije par sedmica al sam htio sacekat kraj sezone, i da vidim sta ce i koliko ulozit u klub akademiju igrace itd al danasnja blamaza me natjerala da ovo danas napisem..
Najveci laik sa srednjom skolom husref osim cala itd bi bolje odradili ovo nego on..
Ako neznas a imas pare platis nekom da ti vodi klub..
Doveo 7 zena i to koje nikakve veze nemaju sa sportom bilo kojim a kamoli fudbalom je amaterizam. Vrlo lahko moze past pod neke tuzbe (ako z g u z i koju) ucjene itd. Sjeba i sebe i klub
Dovodis sportskog direktora koji radi posao i ponasa se kao da mu je FK SARAJEVO partime poso ono preko kurca sporedna stvar, kolko se uradi uhar je svaka milja
Dovodis ALENA SKORU covjek konobar imigriro ko bin ladin iz avganistana iz naseg kluba
Postavljas trenera iz makedonije gdje se nikad fudbal nije igrao i placa radi tog tipa goranu 100 k€ klauzulu
Ako nisi bogat i ako nisi u mogucnosti ili neces da istreses hrpu love, to je uredu al najgoroje kad unas investitori se ponasaju u fazonu hocu necu kakit..
Kodra Vinka Dudica
Savjetnik za igrace u BH ako se nema para moze Emir hadzic kapcija za hrvasku ligu itd
Zovnut Calu svrakica da poprica o tome kako se motivise sta motivise navijace igrace, da izlaze u tv emisije da pricaju one price (sjecam se Cala il Svrakic kad su pricali) kad im je trener rekao da donesu rodni list i 4 slike skoro sam pa plako kako oni to emitivno pricaju, sa takvim pricama se navijaci dobivaju jaca veca veza izmedju kluba i navijaca
I par ljudi sa tribine koji su zavrsili fakultete postali magistri ili imaju svoje busnisse u vezi sa informatikom i dat im da vode fb instergram itd..
Ovo sam htio napisat prije par sedmica al sam htio sacekat kraj sezone, i da vidim sta ce i koliko ulozit u klub akademiju igrace itd al danasnja blamaza me natjerala da ovo danas napisem..
Najveci laik sa srednjom skolom husref osim cala itd bi bolje odradili ovo nego on..
Ako neznas a imas pare platis nekom da ti vodi klub..
Doveo 7 zena i to koje nikakve veze nemaju sa sportom bilo kojim a kamoli fudbalom je amaterizam. Vrlo lahko moze past pod neke tuzbe (ako z g u z i koju) ucjene itd. Sjeba i sebe i klub
Dovodis sportskog direktora koji radi posao i ponasa se kao da mu je FK SARAJEVO partime poso ono preko kurca sporedna stvar, kolko se uradi uhar je svaka milja
Dovodis ALENA SKORU covjek konobar imigriro ko bin ladin iz avganistana iz naseg kluba
Postavljas trenera iz makedonije gdje se nikad fudbal nije igrao i placa radi tog tipa goranu 100 k€ klauzulu
Ako nisi bogat i ako nisi u mogucnosti ili neces da istreses hrpu love, to je uredu al najgoroje kad unas investitori se ponasaju u fazonu hocu necu kakit..
Kodra Vinka Dudica
Savjetnik za igrace u BH ako se nema para moze Emir hadzic kapcija za hrvasku ligu itd
Zovnut Calu svrakica da poprica o tome kako se motivise sta motivise navijace igrace, da izlaze u tv emisije da pricaju one price (sjecam se Cala il Svrakic kad su pricali) kad im je trener rekao da donesu rodni list i 4 slike skoro sam pa plako kako oni to emitivno pricaju, sa takvim pricama se navijaci dobivaju jaca veca veza izmedju kluba i navijaca
I par ljudi sa tribine koji su zavrsili fakultete postali magistri ili imaju svoje busnisse u vezi sa informatikom i dat im da vode fb instergram itd..
-
- Kontakt:
Mi ne cemo naše jer su mahalci, onda dodje Kepcija Hrvatska, Vasoski Makedonija, Mirvic USA i ljudima treba vrijeme da uvide neke stvari al ne ovdje cim 3 izgubiš ne znaš nista pljuvanje i moraš otici. Pa isto da smo Real M i Barcelona pa cim dvije izgubiš odma tjeraj. Daj ljudi spustite malo loptu i ocekivanja, mi smo dno europskog fudbala a ne mozemo nikog istrpiti 3 mjeseca. Smiješni smo i brukamo se, Dzeno se vraca 77 x i bit ce 25 dana i daj novog. Šprdamo se s trenerima i klubom
- napoleon72
- Kontakt:
Napravio je i Tan kes u Maleziji i Engleskoj pa su ga Ibrak i Dino presvukli. Napravio je i Nam kes u Vietnamu pa ga Sabra i Jahic izlevatise. Azmir napravio kes u Americi pa ga levati kako ko stigne. Ako ti sutra izmislis auto na vodu i postanes milijarder, ne znaci da ces sutra snimit film za Oskara, jer si vrhunski inzinjer al ne i vrhunski filmski producent. Mirvicu svaka cast za njegov biznis i vjerovatno mu svi ovdje mozemo samo poglabat s te strane, al to ne znaci da je on dobar sportski biznismen, niti da je lisica koja se moze izborit sa svime sto ovaj posao nosi sa sobom.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Nase najvece poiacanje bi bilo da u klub dode neki kvalitetan sportski direktor ili savjetnik za sportski sektor pa da se stvari u tom dijelu posloze kako treba i napravi neka ozbiljna strategija.
Ovako je ovo sve na ad hoc i sa ovakvim radom nema uspjeha.
Ovako je ovo sve na ad hoc i sa ovakvim radom nema uspjeha.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Možda mlađi forumski puk ne zna ko je Damir Lisac. Ako neko ne zna, nek progugla pa nek poveže s tim što si ti napisao.napoleon72 je napisao/la: ↑11 maj 2022, 00:38Napravio je i Tan kes u Maleziji i Engleskoj pa su ga Ibrak i Dino presvukli. Napravio je i Nam kes u Vietnamu pa ga Sabra i Jahic izlevatise. Azmir napravio kes u Americi pa ga levati kako ko stigne. Ako ti sutra izmislis auto na vodu i postanes milijarder, ne znaci da ces sutra snimit film za Oskara, jer si vrhunski inzinjer al ne i vrhunski filmski producent. Mirvicu svaka cast za njegov biznis i vjerovatno mu svi ovdje mozemo samo poglabat s te strane, al to ne znaci da je on dobar sportski biznismen, niti da je lisica koja se moze izborit sa svime sto ovaj posao nosi sa sobom.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Ako se nece davati ogroman keš za trenera, mozda bi bilo dobro vidjeti sa Markom Maksimovicem.
Po meni zayeban trener, kako god da je, ali je imao lijepu igru sa Borcem i stigao nas( opet kazem znamo kako, ali nije ni to lahko) imao realno top igru.
Da nije niko onog gola u gostima Cluja bi izbacili.
Poslije odlazi Ziljkic, igraci umorni i ubije ih Linfild..
Prva opcija bi trebao biti Dudic. Od ovakvog veleza napravio je itekako dobar klub i siguran sam uz Zrinjski, Velez je najbolja ekipa koja ima glavu i rep. Njih su dosta sudije kasapile i to nema sta, ali uvijek Fedja igra visok presing, jako i tjt. Iza sebe ima odlicne rezultate i to bi bila odlicna opcija, ali pustiti covjeku odrijesene ruke.
Ko god da dodje, od Mirvica mora imati apsolutnu podrsku. Ne znam do kad vise moramo trenere vrtiti u krug, a igraci misliti da su zvijezde.
Smijesno je citati kako Mirvic ne valja.. covjek koji nas je spasio bukvl bankrota. Poslozit ce on to sve ne sekiram se taman ne izasli u evropu.
Sa obzirom na karte i vaznost utakmice posjeta odlicna.
Bravo za sjever !
Gurbeti patriotskoj pjesmi, pale kontru, a sve idu desno..
Volim te Saraj’vo !
Po meni zayeban trener, kako god da je, ali je imao lijepu igru sa Borcem i stigao nas( opet kazem znamo kako, ali nije ni to lahko) imao realno top igru.
Prva opcija bi trebao biti Dudic. Od ovakvog veleza napravio je itekako dobar klub i siguran sam uz Zrinjski, Velez je najbolja ekipa koja ima glavu i rep. Njih su dosta sudije kasapile i to nema sta, ali uvijek Fedja igra visok presing, jako i tjt. Iza sebe ima odlicne rezultate i to bi bila odlicna opcija, ali pustiti covjeku odrijesene ruke.
Ko god da dodje, od Mirvica mora imati apsolutnu podrsku. Ne znam do kad vise moramo trenere vrtiti u krug, a igraci misliti da su zvijezde.
Smijesno je citati kako Mirvic ne valja.. covjek koji nas je spasio bukvl bankrota. Poslozit ce on to sve ne sekiram se taman ne izasli u evropu.
Bravo za sjever !
Volim te Saraj’vo !
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
**** te Dino Merlin. Jel nisi mogao uzet nekog ko nije kriminalac kao primjer uspjesnog covjeka? I Fadil Novalic je uspjesan isto tako.MaroonBjelave je napisao/la: ↑11 maj 2022, 00:29Jaro mojbordobijeli je napisao/la: ↑11 maj 2022, 00:09Ancelotti kad bi došao rekli bi jojj žabara niko ga nece, sad nam došao penzioner s 63 godine lovu uzimati.
Sarajevo, kao grad je poznato da u njemu nema zvijezda, već postoji ona dugogodišnja "ma 'ta će on" E sad, imaš ljude tipa Dino Merlin kojem puca qurac za takvim pričama i čovjek fino pokaže na punim stadionima, rasprodanim koncertnim dvoranama, arenama po nekoliko puta zaredom ko je babo. E sad, što ti ja sve ovo pišem. Dođe nam trener mimo prostora BIH kojeg bi trebao boliti qurac za mahalom, jer nema tog našeg mentosa i iskomponova jednu izjavu kako će dati priliku mladim igračima. Pa smo vidjeli tu priliku nad prilikama gdje pored gubavog Hebiba komotno možeš dati minute i "teti razapetoj" sa Skenderije a kamoli djeci iz naše akademije, zar ne?
Da zaključimo, Dino Merlin ostade dosljedan onom što radi i tu je gdje jeste a Vasoski? Zna li neko gdje je sad?
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Hahahahaha M.M gnjida koji je imao vjetar u ledja od sudija, Vice i komplet saveza. Nakon titule bojca jadnik u svakom obracanju novinarima govorio "Niko nam nista nije poklonio".SedrenikHz je napisao/la: ↑11 maj 2022, 00:50Ako se nece davati ogroman keš za trenera, mozda bi bilo dobro vidjeti sa Markom Maksimovicem.
Bravo za sjever !
Volim te Saraj’vo !
Ne radi nigdje i bojac ce mu biti vrhunac "karijere".
Daleko mu kuca od Sarajeva, nama treba pravi trener, a ne cetnicka pizda.
Dat sad Dzeni da osvoji kup, pa trazit trenera za novu sezonu.

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Nije valjao Kodro ni Vinko ni Goran sada ne valja ni Vasoski ali su zato tu Velkoski i kompanija. Krle suspendovan Vasoskom otkaz, pametnom dosta, samo se bojim da neće valjati ni Mirvic ali će tu biti Krle, Heba, Dupovac i haveri, jos na njih dodaš Sabrinu i sadašnje lihvare koji muzu klub neovisno ko je vlasnik, nažalost okružen s tim ljudima Ismir je osuđen na propast.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Buraz, ostavka i otkaz nisu isto.mensur55 je napisao/la: ↑11 maj 2022, 00:56Nije valjao Kodro ni Vinko ni Goran sada ne valja ni Vasoski ali su zato tu Velkoski i kompanija. Krle suspendovan Vasoskom otkaz, pametnom dosta, samo se bojim da neće valjati ni Mirvic ali će tu biti Krle, Heba, Dupovac i haveri, jos na njih dodaš Sabrinu i sadašnje lihvare koji muzu klub neovisno ko je vlasnik, nažalost okružen s tim ljudima Ismir je osuđen na propast.
-
- Kontakt:
Par puta sam upoređivao Hajduk iz Kepčijinog doba sa današnjim i svaki put ste rekli da danas puno više ulažu i da su zato bolji.
Mislim da to jeste slučaj jednim dijelom, međutim razlog je i kvalitet struke. Kepčija do sada nije niti sa jednim pojačanjem pokazao da ima neko sportsko znanje. Današnji sportski direktor Hajduka je puno puta spominjao kako mu je karakter kod igrača jednako bitan kao i kvalitet, jednostavno pravi ekipu kojoj je taj klub stepenica više i koja ima neke ciljeve u čijim ostvarivanjima im taj klub može pomoći. Dakle, održavaju se iscrpni razgovori, u najsitnije detalje, koji ti jasno pokazaju da li se neko uklapa u tvoju ekipu, da li će imati motiv da se bori, da li će praviti nered u svlačionici itd. Mi vratimo Kapića koji je uzeo već fine pare vani, nema razlog da gine na terenu, slična situacija sa Hamzom, Asmirom, pa i mnogim drugim, što znači da to nije model po kojem bismo trebali raditi. Ili dovoditi igrače koji prekucavaju slabije lige ili gurati mlade. To su jedine dvije vrste igrača koje se uklapaju u našu viziju u smislu tog nekog karaktera igrača i samog motiva.
Mislim da to jeste slučaj jednim dijelom, međutim razlog je i kvalitet struke. Kepčija do sada nije niti sa jednim pojačanjem pokazao da ima neko sportsko znanje. Današnji sportski direktor Hajduka je puno puta spominjao kako mu je karakter kod igrača jednako bitan kao i kvalitet, jednostavno pravi ekipu kojoj je taj klub stepenica više i koja ima neke ciljeve u čijim ostvarivanjima im taj klub može pomoći. Dakle, održavaju se iscrpni razgovori, u najsitnije detalje, koji ti jasno pokazaju da li se neko uklapa u tvoju ekipu, da li će imati motiv da se bori, da li će praviti nered u svlačionici itd. Mi vratimo Kapića koji je uzeo već fine pare vani, nema razlog da gine na terenu, slična situacija sa Hamzom, Asmirom, pa i mnogim drugim, što znači da to nije model po kojem bismo trebali raditi. Ili dovoditi igrače koji prekucavaju slabije lige ili gurati mlade. To su jedine dvije vrste igrača koje se uklapaju u našu viziju u smislu tog nekog karaktera igrača i samog motiva.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
-
- Kontakt:
Daj nekog ko ce ostati 4 godine. Postoji li takav ? Da li postoji trener koji ce ostati u kontinuitetu na klupi FKS vise od jedne sezone ?? Ko god samo ga nemoj tjerat nakon 3 mjeseca 

Al realno ono sto je Dupe pokazao na ova dva derbija je za skidanja kape. Ali ako navijas za Zelju. Dade im covjek 4 boda hladno. Ne moze godinama da umulja jedan j..eb.eni gol protivnickoj ekipi. More zicera iz prekida promasi. I dodje brat i zabije autogol hladno. Ja ne znam stvarno cime smo mi kao navijaci zasluzili ovakve botove. Odakle tim ljudima sampouzdanje jos uvijek... Nije realno da Trako gubi minutazu na ovakvom liku. Prosto nije realno, poslije ovakvih nastupa u ovoj polusezoni. Nek ide, kad vratim film, samo nek ide.
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, Hajdeee, Pena, r3m1 i 48 gostiju.