RŠD Velež Mostar
Re: RSD Velež Mostar
Ne znam stvarno, igrač koji sa 25 m sam trči prema golu.
Odustajem, nema smisla.
Odustajem, nema smisla.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Nista najbolje Slavisi dati ugovor na 5 godina, ipak je zasluzan za prolaz protiv AEK-a. Ajde bola ko ce trpit vise ove gluposti, kad god loptu vrate njemu strepim sta ce uradit, ruku na srce nekoliko puta nas je i spasio, ali linijski golman i sa ovoliko gresaka nam ne treba
Sto se tice polemike za karton, po meni cist crveni nema sanse da bi ga ovaj s lijeve strane stigao a Arman vec u trku bio. Pitao bi vas ja koliko bi se sudija mislio da je ovo uradio npr Zeljkovic ili Zvonic, crveni bez razmisljanja
Sto se tice polemike za karton, po meni cist crveni nema sanse da bi ga ovaj s lijeve strane stigao a Arman vec u trku bio. Pitao bi vas ja koliko bi se sudija mislio da je ovo uradio npr Zeljkovic ili Zvonic, crveni bez razmisljanja
- OldFashioned
- Kontakt:
Pravilo zadnjeg igrača nije stvar predpostavki, ako, šta ako... Fizički su dva igrača zrinjskog ostala sa našim napadačem.
Ako se pravilo promijenilo, to je druga stvar.
Ako se pravilo promijenilo, to je druga stvar.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Ispade Jakovljević brzi od Mbapea. Po kojoj logici može stići do Dzankovica prije već on dođe u priliku da suta ka golu?Balorda je napisao/la: ↑10 maj 2022, 23:43Čist crveni karton. Em što je bio zadnji igrač, em što u fudbalskim pravilima više ne postoji "zadnji igrač" nego se crveni daje za "izglednu gol šansu". Nema priče, čist crveni, čista krađa.mozak je napisao/la: ↑10 maj 2022, 23:13Nemam više živaca pričati o vraćanju lopte Bogdanoviću..onda poznato tehniciranje od Slaviše, sami sebi pravimo probleme. Možda je i dobro što se večeras ovo desilo. Pamet u glavu Slaviša u finalu.
Džankoviću, glavu gore, momak je zaslužio svaku minutu. I najbolji se nekad obrukaju.
Bez Haskića je bilo teško nešto više uraditi u njihovom šesneastercu.
Suđenje evropsko! Nije bio crveni u prvom pol., jer nije bio zadnji igrač.
Iako bi volio da smo pobjedili radi prekida crne tradicije, možda je ovako bolje pred najvažniju utakmicu sezone.
Pozivam Upravu da nagradi navijače besplatnim ulaskom na Red army tribinu na utakmici protiv Tuzle!
![]()
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Linija zadnjeg igraca se gleda kao offside, da je igrac u suprotnom korneru (teoretski da nema sanse da ga stigne), a opet po liniji offside-a blize golmanu, racuna se da je on zadnji igrac. Dosta glupo pravilo, ali vrijedi kod zutog/crvenog kartona.emil02in je napisao/la: ↑11 maj 2022, 00:39Ispade Jakovljević brzi od Mbapea. Po kojoj logici može stići do Dzankovica prije već on dođe u priliku da suta ka golu?Balorda je napisao/la: ↑10 maj 2022, 23:43Čist crveni karton. Em što je bio zadnji igrač, em što u fudbalskim pravilima više ne postoji "zadnji igrač" nego se crveni daje za "izglednu gol šansu". Nema priče, čist crveni, čista krađa.mozak je napisao/la: ↑10 maj 2022, 23:13Nemam više živaca pričati o vraćanju lopte Bogdanoviću..onda poznato tehniciranje od Slaviše, sami sebi pravimo probleme. Možda je i dobro što se večeras ovo desilo. Pamet u glavu Slaviša u finalu.
Džankoviću, glavu gore, momak je zaslužio svaku minutu. I najbolji se nekad obrukaju.
Bez Haskića je bilo teško nešto više uraditi u njihovom šesneastercu.
Suđenje evropsko! Nije bio crveni u prvom pol., jer nije bio zadnji igrač.
Iako bi volio da smo pobjedili radi prekida crne tradicije, možda je ovako bolje pred najvažniju utakmicu sezone.
Pozivam Upravu da nagradi navijače besplatnim ulaskom na Red army tribinu na utakmici protiv Tuzle!
![]()
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Zbog toga se žargonski i izgovara kao pravilo "zadnjeg igrača".Argentina je napisao/la: ↑11 maj 2022, 00:59Linija zadnjeg igraca se gleda kao offside, da je igrac u suprotnom korneru (teoretski da nema sanse da ga stigne), a opet po liniji offside-a blize golmanu, racuna se da je on zadnji igrac. Dosta glupo pravilo, ali vrijedi kod zutog/crvenog kartona.
Posljednji igrač je bio Jakovljević. Dosta o ovoj situaciji,postajem sam sebi dosadan. Ne bih nametao svoje mišljenje, poštujem ostala!
Dok mi ovdje ukrštavamo mišljenja oko ove situacije, mnogo više polemike je izazvao navodni ofside Pece.
Optički jako teška situacija za konačno razriješenje misterije, a sve zbog uglova snimanja naših cjenjenih kamermana.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- DzananMusa11
- Kontakt:
Ma ybo ovo, veci je belaj sto onaj levat ode sa Koševa, sad če opet vratit Husrefovu suzu da nas izmaltretira pozitivnim šokom
Pravilo zadnjeg igrača dolazi u pitanje u slučaju da odbrambeni igrač s namjerom (čitaj povlačenje ili start s ledja) zaustavlja igrača s loptom koji ima otvoren put prema protivničkom golu. Što je očigledan slučaj ovdje. Nikakve veze nema to što je Jakovljevic bliži golu glede ofsajd linije. Ljudi to bukvalno shvačaju, jer kako sam naziv kaže pravilo zadnjeg igrača. Da ga je povukao u šesnaestercu onda se daje žuti i penal. Da se protivnik ne kazni duplo.
Kad smo več kod analiziranja, nek neko izbaci sliku u trenutku kad lopta kreče od Andjine noge. Mišljenja sam da je Mamba bio nekih 15-20 cenata u ofsajdu. Čudi me da linijski nije digao zastavicu.
Kad smo več kod analiziranja, nek neko izbaci sliku u trenutku kad lopta kreče od Andjine noge. Mišljenja sam da je Mamba bio nekih 15-20 cenata u ofsajdu. Čudi me da linijski nije digao zastavicu.
- OldFashioned
- Kontakt:
Bilo je blizu ali mislim da je bio u ravni sa odbrambenim.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Hvala Balorda, bravo za sudiju!
Ali je Peci bez razloga digao zastavicu.
Ima li neko screenshot te situacije?
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- el-fighter
- Kontakt:
RAja, pomagajte!!
Kako mi iz Zenice da dođemo do karti za finale Kupa?
Kako mi iz Zenice da dođemo do karti za finale Kupa?
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- OldFashioned
- Kontakt:
Ta zadnja slika ništa ne znači, lopta već debelo napustila nogu našeg igrača.
-
- Kontakt:
SVI SVI SVIULAZNICE U PRODAJI OD SUTRA!
Ulaznice za utakmicu između FK Velež Mostar i FK Tuzla City naći će se u prodaji sutra (četvrtak) od 12h, a moći ćete ih kupiti u Veležovim službenim prostorijama (Adema Buća 6, naselje Cernica).
Sve nas ista ljubav spaja!
#musvdg
#RođeniZaVječnost
Pred finale kupa
Svi iza gola
Treba momcima podrska
IDEMOOOOOOOOOO
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Gigovic sudi finale kupa.. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.