FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vidi trener da nece igraci da usvoje nista sto im pokusava pokazati..ili je na kraju trener ispao neznalica. Svejedno sad, lik skontao da ni u Kupu ne moze pomoci pa haj bar neki pokusaj pozitivnog soka sa novim trenerom.
Bice neko prelazno rjesenje do kraja sezone vjerovatno…
Bice neko prelazno rjesenje do kraja sezone vjerovatno…
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Dat ovim vanago igracima tipa Palic i slicni odma nogu,nadat se da povecaju u nakaradi od lige broj stranaca,inace generalno Sarajevo je sto se sporta tice dno,olicenje politike koja vodi drzavu i grad,ljudi koji za sport odvajaju 2 marke mjesecno. Dovest nekog ko ce igracima hebat familju svaki dan pa barem da imaju razloga da pruzaju ovakve bravure hebem im pleme svima,bilo je Sarajevo prije njih bice i poslije njih,do tad im hebat nerodjene.
- napoleon72
- Kontakt:
Nista brt.Foux87 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 23:17Hvala bratenapoleon72 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 23:13Mozes stavit na listu gnjavatora i onda ne vidis postove te osobe.![]()

Ako si mene metn'o na tu listu, qrac ces vidjet ovaj post.

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Ako se želi i ima vizija ostvariti ozbiljan cilj (bilo kakav ozbiljan, počevši od pobjede na derbiju do osvajanja trofeja) a mi kao takav klub, sa takvim ambicijama, jednostavno ne treba da održavamo i opravdavamo bezvoljnost borbe za klub.
Ako neki igrač, nije u stanju, ovakvu utakmicu, da ako se već ne snalazi u ambijentu, ako nije u stanju da prži na terenu onda on nema šta da traži u Sarajevu.
90% nas, navijača, da smo akteri večerašnje tekme ili standardnih utakmica, sjelo bi ispred tv-a i gledalo utakmicu sa tim da vidi kako je izgledao na terenu. U slučaju da je čovjeku svejedno, na očiglednost da je neko loše odigrao, onda on nema ponovo kažem šta da traži ovdje.
Nije stvar ni polemisanje o zaradi bila ona veća ili manja, ako se nema samokritičnosti one iskrene, a ne lažne nabuđenosti i ubijeđenosti da si ti "neki bitan igrač" onda ti ne možeš napredovati.
Da bi se moglo boriti, mora se TRČATI.
Gledali smo utakmicu, ne želim da govorim o imenima ko se trudi, ko ne trči i šta se onda tu očekuje.
Ne može se očekivati napredak s tim načinom razmišljanja i koji god igrač posjeduje taj fokus u glavi ako si ovdje i obučeš dres, da je tvoje samo da se uslikaš za ig-a i to je to, odmah neka razguli ili neka utupi sebi u glavu da njegova borba počinje oblačenjem tog dresa.
Svakom igraču, pojedinačno, treba pristupiti kroz psihološku, mentalnu pa tek fizičku komponentu, a ne da ponudom nekom iznosa misliš da si riješio svako njegovo htjenje i volju za tim istim dresom.
Ako neki igrač, nije u stanju, ovakvu utakmicu, da ako se već ne snalazi u ambijentu, ako nije u stanju da prži na terenu onda on nema šta da traži u Sarajevu.
90% nas, navijača, da smo akteri večerašnje tekme ili standardnih utakmica, sjelo bi ispred tv-a i gledalo utakmicu sa tim da vidi kako je izgledao na terenu. U slučaju da je čovjeku svejedno, na očiglednost da je neko loše odigrao, onda on nema ponovo kažem šta da traži ovdje.
Nije stvar ni polemisanje o zaradi bila ona veća ili manja, ako se nema samokritičnosti one iskrene, a ne lažne nabuđenosti i ubijeđenosti da si ti "neki bitan igrač" onda ti ne možeš napredovati.
Da bi se moglo boriti, mora se TRČATI.
Gledali smo utakmicu, ne želim da govorim o imenima ko se trudi, ko ne trči i šta se onda tu očekuje.
Ne može se očekivati napredak s tim načinom razmišljanja i koji god igrač posjeduje taj fokus u glavi ako si ovdje i obučeš dres, da je tvoje samo da se uslikaš za ig-a i to je to, odmah neka razguli ili neka utupi sebi u glavu da njegova borba počinje oblačenjem tog dresa.
Svakom igraču, pojedinačno, treba pristupiti kroz psihološku, mentalnu pa tek fizičku komponentu, a ne da ponudom nekom iznosa misliš da si riješio svako njegovo htjenje i volju za tim istim dresom.
A papak s juga uvijek plakat će
Jer je bordo Saraj'vo!
Jer je bordo Saraj'vo!
-
- Kontakt:
S tobom se u malo cemu slažem, ali ovo je presmijesno.PapirnaMarka je napisao/la: ↑10 maj 2022, 23:20
Molim vas tako vam Boga, obrišite ovu bruku. Daleko smo od ovoga.
I ovo sve pokazuje neozbiljnost Mirvica...
Evo i oni tebe selame!
- egocentrik
- Kontakt:
Vasoski gospodski, imao je on neku viziju za nadati se da će doći neko provjeren nakon njega.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Isto ko sto nas je prije nekog vremena titule kostao Haris Handzic sa 50 promasaja, ove ce nas polusezone evrope kostar heba, krle, ahmetovic, i slicna druzina.
Hebibov promasaj danas 100000postotne prilike je mogo rijesiti utakmicu, zapecatiti je. Covjek jednostavno nije talentovan za fudbal, ne zna dati gol i to je to.
Suljic bio dobar dok je mogao trcati, mujakic u prvom poluvremenu. Lazic solidan. Ostalo sve moze komotno nikad vise ne zaigrati nijednu utakmicu u sarajevu, i da umjesto njih poredas 8 igraca iz federalke ne bi se osjetila razlika sustinski.
Sramotno povlacenje trenera u drugom poluvremenu u utakmici u kojoj dominiras. Lik jednostavno nema osjecaja za te stvari i to je to. Nece faliti nikome njegova struka.
Ako se avramovski ne vrati kuku nam u finalu kupa.
Hebibov promasaj danas 100000postotne prilike je mogo rijesiti utakmicu, zapecatiti je. Covjek jednostavno nije talentovan za fudbal, ne zna dati gol i to je to.
Suljic bio dobar dok je mogao trcati, mujakic u prvom poluvremenu. Lazic solidan. Ostalo sve moze komotno nikad vise ne zaigrati nijednu utakmicu u sarajevu, i da umjesto njih poredas 8 igraca iz federalke ne bi se osjetila razlika sustinski.
Sramotno povlacenje trenera u drugom poluvremenu u utakmici u kojoj dominiras. Lik jednostavno nema osjecaja za te stvari i to je to. Nece faliti nikome njegova struka.
Ako se avramovski ne vrati kuku nam u finalu kupa.
- napoleon72
- Kontakt:
Rijec "vizija" zabranit na temi, uzivo samare pucat ko je spomene. Kome je do vizije eno mu je u Visokom, u Sarajevu je nece docekat. Kakvi mi i nasa vizija, mahalski klub bili i ostali.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Svaka čast Vasoskom, gospodski potez. Ja mu neću 'a' reći, jer i dalje mislim da je ovo skupina raspalih igrača, koji igraju nešto svoje. Ne može vazda biti do trenera, znači nema šanse. Hvala na svemu i nek mu je sretno dalje, nadam se da će napraviti dobru trenersku karijeru. Dobar čovjek i trener, ali ovdje nema pomoći.
Ebote dan glupi, hoću li doživiti dan kad će se Klub očistiti raznoraznih hadalja, tiktokera i hablečina. Pola ekipe čista zaebancija, pola ne igra, pola se zaebava, pola za penzije, nosite ih više u picku materinu.
Brukaju Klub svaki ebeni dan, znači svaki. Od društvenih mreža, Hane kobilje glave, pa karte, pa ove debiluše po raznoraznim pozicijama, pa igre na terenu, ma fuj. Uozbilji se Mirviću, mani se hodanja i nekakvih derneka, sjedi već jednom i počni da razmišljaš glavom. Ovo dosad je katastrofa, ni u jednom segmentu nema poboljšanja, osim otplaćenih dugova po njegovom dolasku.
Ja bih već večeras zahvalio Hebiboviću, Bodulu, Velkoskom, Dupovcu, Bagariću, Cmiljaniću, dok bi Ahmetovića ostavio do kraja sezone, čisto zbog poštovanja i svega što je uradio za ovaj Klub. Večeras ni im se zahvalio, ujutru već isplatio i nek se gone u tri pizde materine. Nosi i Kepčiju, nek ide raditi ostale poslove, ako nema vremena da sto posto bude glavom u ovom Klubu.
Užas živi, ja više nemam riječi.
Ebote dan glupi, hoću li doživiti dan kad će se Klub očistiti raznoraznih hadalja, tiktokera i hablečina. Pola ekipe čista zaebancija, pola ne igra, pola se zaebava, pola za penzije, nosite ih više u picku materinu.
Brukaju Klub svaki ebeni dan, znači svaki. Od društvenih mreža, Hane kobilje glave, pa karte, pa ove debiluše po raznoraznim pozicijama, pa igre na terenu, ma fuj. Uozbilji se Mirviću, mani se hodanja i nekakvih derneka, sjedi već jednom i počni da razmišljaš glavom. Ovo dosad je katastrofa, ni u jednom segmentu nema poboljšanja, osim otplaćenih dugova po njegovom dolasku.
Ja bih već večeras zahvalio Hebiboviću, Bodulu, Velkoskom, Dupovcu, Bagariću, Cmiljaniću, dok bi Ahmetovića ostavio do kraja sezone, čisto zbog poštovanja i svega što je uradio za ovaj Klub. Večeras ni im se zahvalio, ujutru već isplatio i nek se gone u tri pizde materine. Nosi i Kepčiju, nek ide raditi ostale poslove, ako nema vremena da sto posto bude glavom u ovom Klubu.
Užas živi, ja više nemam riječi.
Oj ovo je bas ofirage zesci, pa ovo Real Madrid ne bi pisao. Al sve na stranu zalosno je na sta su nam spali i Zeljo i SarajevoPapirnaMarka je napisao/la: ↑10 maj 2022, 23:20
Molim vas tako vam Boga, obrišite ovu bruku. Daleko smo od ovoga.
. Umjesto da dominiramo ligom i tackamo se za prvo mjesto mi spali na ovo...vcrs po prvi put u zivotu samo sam molio Boga da tekma sto prije zavrsi da mi.oci i mozak ne eksplodiraju od muke.
Volim te Zeljo!!!
-
- Kontakt:
Jel ste realni kakve vi banalne stvari pripisujete Mirviću ? Šta vam je ?
I usput, prema mojim informacijama Avramovski ima ozbiljnu povredu aduktora i nema ga duži vremenski period. A i ako bude tu, neće biti na 100% mogućnosti.
Bar prema mojim informacijama od strane jednog našeg igrača.
I usput, prema mojim informacijama Avramovski ima ozbiljnu povredu aduktora i nema ga duži vremenski period. A i ako bude tu, neće biti na 100% mogućnosti.
Nemoj psovat bolan ne bionapoleon72 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 23:19Nista brt.Foux87 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 23:17Hvala bratenapoleon72 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 23:13
Mozes stavit na listu gnjavatora i onda ne vidis postove te osobe.![]()
![]()
Ako si mene metn'o na tu listu, qrac ces vidjet ovaj post.![]()

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Ismire... Moras se uozbiljiti inace ces doziviti fijasko. Pokazi karakter vec jednom i nogiraj sve ovo neozbiljno, te postavi normalne ljude. Ako to nisi u stanju spoznati onda to i o tebi puno govori.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Mirvic je bas cirkusant i egocentrik. Nesto se seta, glumi nekog serifa, mrs ba u 100 pm
-
- Kontakt:
Opet me je sjever razocarao veceras onim nerezonskim bakljama umjesto da ih dotucemo oni pale ne mogu da vjerujem sramota
- napoleon72
- Kontakt:
Sta je to banalno ovdje? Otkad je krenulo ovakvo ofiranje na drustvenim mrezama, "marketing" kojeg bi se djeca postidjela, cudni i glupi potezi uprave, izjave i blamaze... Od njegovog dolaska, i od ljudi koje je on zaposlio.ajdohordas je napisao/la: ↑10 maj 2022, 23:29Jel ste realni kakve vi banalne stvari pripisujete Mirviću ? Šta vam je ?
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Pa čim pratiš i komentarišeš dešavanja u klubu znači da imaš viziju nekog napretka i nadaš se tome. Ako je ne vidiš prestani pratiti a to za lupanje šamara, mora da ga tebi neko nije odavno zalupio pa si se osjetio mnogo jak da se frčiš preko foruma.napoleon72 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 23:27Rijec "vizija" zabranit na temi, uzivo samare pucat ko je spomene. Kome je do vizije eno mu je u Visokom, u Sarajevu je nece docekat. Kakvi mi i nasa vizija, mahalski klub bili i ostali.
A papak s juga uvijek plakat će
Jer je bordo Saraj'vo!
Jer je bordo Saraj'vo!
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, Burberry46, casual033, napoleon72, perodeformero i 49 gostiju.