Kad cujem pricu da bi Jakirovic s ovom nasom ekipom bio prvi muka mi je.leo1946 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 22:58100%
Kreni cistiti ove pokusaje igraca u rosteru, velkoski, hebib, palic, cmiljanic, bodul, dupovac, kobiljar, secerovic, ahmo ne moze u isti kos s njima al i njemu je vakat.. Znaci nema smisla mijenjati sve, a ovi diletanti i dalje tu. Ok, vasoski nije neki kvalitet ali i neko bolji ne vjerujem da bi imao izuzetno vece rezultate, mozda bi uzeo koji bod vise al nista preko toga
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- feniksptica
- Kontakt:
Husref Safet ili ja isto dodje. Kad ti je igracki kadar ovakav nebitno je sve drugo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Ja da sam na Ismirovom mjestu nebi prihvatio ostavku. Pustio bi Vasoskog do kraja prvenstva i finale kupa pa onda razgovor sta i kako dalje.
Ovo nam se desava zato sto ne znamo posloziti prioritete, zato sto nemamo nikog sposobnog da napravi plan ulaganja, pririteta za iducih 5 godina kojeg ce se klub drzati bez obzira na rezultat. Ovo nam de ddesava zato sto, pored 3 investitora koja smo imali mi jos nemamo nijednog sposobnog zaposlenog u klubu, zato sto nam u akademiji rade neznalice, zato sto nam u klubu radi 50 zena koje veze za fudbalom nemaju. Najmanja krivica ovdje je trenerova, naravno da ima i njegove ali jednostavno mi temelja nemamo a pokusavamo napraviti nesto. To je nemoguce.
Daj Papeta i vraćaj Tinu da izginemo svi
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Ovo sam rekao Mirviću i savjetniku Kepčiji da se klub ne može voditi iz Amerike i iz Zagreba, nego samo iz Sarajeva. Normalno da predsjednik donosi odluke, ali sportski direktor je drugi čovjek kluba koji drži sve pod kontrolom i ima najodgovorniji posao u klubu.
Topic sve objasnio.
Topic sve objasnio.
Postoji li mogućnost da blokiram nekog korisnika da ne gledam postove te osobe i sl. Molim pomoć, hvala.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Potpisujem. Nadam se da Mirvic cita forum i da ce odbiti ostavku!!bordobijeli je napisao/la: ↑10 maj 2022, 23:07Ja da sam na Ismirovom mjestu nebi prihvatio ostavku. Pustio bi Vasoskog do kraja prvenstva i finale kupa pa onda razgovor sta i kako dalje.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
poštujem Husrefa al sta ce nam sad, izgubio od Veleza polufinale 5-0 i sad kao treba da nas vodi u finalu. Ja bi ostavio Vasoskog
Nadam se da hoće, nikada nećemo biti ozbiljan klub a niti želješčar. Sve zbog mahalaštine .obrijanopile je napisao/la: ↑10 maj 2022, 23:05Mirvic nema nikakvu viziju i ne bih se začudio da vrati Musemica.
Razočarao me Mirvic, misli i da će i in brzo dici sidro
-
- Kontakt:
Ne bi valjalo da ovaj covjek ode, treba otjerat ovih par balvana poput Hebiba, Palica... dovest covjeku fudbalere, a ne pokusaje od fudbalera s kojima raspolaze!!!
- napoleon72
- Kontakt:
Pape kad bi htio, bio bi bas mangupski potez. Nije neki strucnjak al lik igra samo napadacki, ne kalkulise. Plus ima mu.da i autoritet, lik je za najvece zvijezde Bundeslige u vakat govorio "nisu svjesni koliko ne znaju". I treca stvar, sam bi vratio 1500-2000 ljudi na stadion. Al znamo koliko je on "ukljucen" u sve, tako da sumnjam vala...
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Ja sam do danas mislio da je Mirvic netko s kim ćemo mi napraviti iskorak, ali od večeras sam siguran da nema ništa od toga. Klub u kojem se predsjednik pravda, na instagramu, nekom liku ili dozvoli da neki igrači rade sta hoce i po ko zna koji put smjenjuju trenere nije dorastao da vodi bilo kakav klub, a posebno klub kao sto je Sarajevo.bordobijeli je napisao/la: ↑10 maj 2022, 23:07Ja da sam na Ismirovom mjestu nebi prihvatio ostavku. Pustio bi Vasoskog do kraja prvenstva i finale kupa pa onda razgovor sta i kako dalje.
Ismir nema viziju sta želi, on je mislio na ho ruk nesto uraditi ali to je propali. Mislim da smo klub koji je najviše trenera , sto opravdano i neopravdano, otjerao.
Da nam je Bog na pomoći, ali mislim da je ovo početak kraja...
Evo i oni tebe selame!
Hadzibegic, da pokusa na autoritet i pozitivni sok uzeti trofej.
Potpisati samo do kraja sezone.
Potpisati samo do kraja sezone.
- FKS -
- napoleon72
- Kontakt:
Mozes stavit na listu gnjavatora i onda ne vidis postove te osobe.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ma kaze 'ta ce Topic, puno prica. Daj Ajlu za SD a Samiru Hurem za SSS. YEBEM IM PLEMEbibula je napisao/la: ↑10 maj 2022, 23:08Ovo sam rekao Mirviću i savjetniku Kepčiji da se klub ne može voditi iz Amerike i iz Zagreba, nego samo iz Sarajeva. Normalno da predsjednik donosi odluke, ali sportski direktor je drugi čovjek kluba koji drži sve pod kontrolom i ima najodgovorniji posao u klubu.
Topic sve objasnio.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Pustit' Dženu nek' se bori za juniorsku titulu, a prvom timu trener ni ne treba, dovoljno je tu akumuliranog iskustva.
Osvojit ćemo sada qrac.
Hvala bratenapoleon72 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 23:13Mozes stavit na listu gnjavatora i onda ne vidis postove te osobe.

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, miguelramos i 54 gosta.